Cautare: 154 rezultate dupa tagul "ras"

Au râs în hohote! A dat cu capul de scenă în fața juraților X Factor: ”A împiedicat-o dresul!”

acum 5 zile

Alina Ionela Diaconu a încercat să fie cool însă nu i-a ieșit. În fața juraților X Factor, concurenta a dat cu capul de scenă!

Un dans de râsul întregii lumi

acum 26 zile

Un grup de dansatori britanici a ajuns de râsul întregii lumi. La propriu! În filmuteţul difuzat în cadrul unei emisiuni BBC, reprezentanţii mai multor triburi din toate colţurile Pământului au ocazia să vadă pentru prima oară un dans folcloric englezesc.

Din seria umor involuntar. Jurații au râs mai mult la jurizare decât în timpul momentului artistic. Delia: ”Trebuie să o notez pe asta, e genială”

acum 32 zile

Mihai nu a impresionat prin actul artistic, ci prin răspunsurile sale. Jurații au râs mai mult la jurizare decât în timpul momentului artistic.

Terapia prin râs, un instrument pentru sănătatea noastră

acum 38 zile

Terapia prin râs poate fi un instrument pentru sănătatea noastră!

Proba ”Rezistența la râs”. Cine nu râde i-a punctele puse în joc!

acum 60 zile

Membrii unei echipe stau așezat pe scaunde, iar rivalii vor încerca să-i facă să râdă. Iată cine a câștigat proba ”Rezistența la râs”.

Florin Ristei: ”M-am uitat ieri la emisiune pe Internet. Chiar am râs”

acum 86 zile

Florin Ristei afirmă că s-a uitat la emisunea Prietenii de la 11 de luni pe internet și a fost încântat de ce a văzut. ”Chiar am râs”, a afirmat prezentatorul Tv.

Chefii s-au sufocat de râs din cauza lui sau...ei?! Lucica a cântat și a dansat, până „Bontea s-a crăcănat”! „Ne-am dat dracului...”

acum 225 zile

Lucian Isar a făcut show de zile mari la „Chefi la cuțite”! Concurentul venit tocmai de la Slatina a făcut senzație nu doar cu portul popular, ci și cu talentul său muzical.A cântat, a dansat și a făcut spectacol până ce jurații emisiunii aproape că s-au sufocat de râs!

Smiley News: Criză de răs, la grădiniță

acum 230 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News un nou clip amuzant.

Tic și-a „adus” stăpâna la ”Chefi la cuțite!”și s-a lăsat cu explozie de râs! Bontea întreabă siderat: ”A gătit cățelul?”

acum 232 zile

Seria jurizării pe nevăzute continuă cu alte povești interesante. Dacă până acum s-ar prezentat concurenți din toate colțurile României sau chiar și de peste hotare, un nou simpatic personaj își face apariția în fața juraților.

Imagini rare: un râs, într-un parc național

acum 238 zile

Imagini rare au fost captate de curând în Parcul Naţional Semenic din judeţul Caraş-Severin. În Munţii Banatului, camerele de supraveghere instalate pe copaci au înregistrat un râs. Apariţia lui este specială, pentru că râsul este considerat unul dintre cele mai discrete animale, pe...

Mariah Carey s-a făcut de râs în ultimul hal!

acum 255 zile

Mariah Carey nu se potoleşte nici acum! După ce s-a făcut de râs în ultimul hal, atunci când a uitat versurile în timpul unui concert, acum şi-a surprins iubitul din nou. Şi nu doar iubitul, ci şi fanii! A arătat că ea are cu ce, şi a dat foc la rochia de mireasă în valoare de 250...

Video: Leșini de RÂS! DOVADA că se completează de minune! Cum și-a filmat Delia soțul

acum 288 zile

Pusa pe sotii, cantareata si-a surprins sotul intr-o ipostaza funny.

Smiley News: Cel mai molipsitor râs

acum 307 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, de la Neatza, un nou clip amuzant!

FOTO: Este INCREDIBIL cum a putut să apară Ruby. Imaginea a stârnit hohote de râs

acum 317 zile

Ruby este una dintre vedetele, care nu se sfieste sa apara in ipostaze funny.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV