Cautare: 172 rezultate dupa tagul "ras"

Robertino i-a făcut pe chefi să leșine de râs! „N-am eu facultate, dar nu sunt prost”

acum 33 zile

Robertino Bogdan Țaralungă spune că a venit la emisiunea „Chefi la cuțite” ca să-l cunoască pe Bontea...dar și pentru că are nevoie de bani!

Nimic nu-i iese lui Denis Alibec. A vrut să se dea în stambă, dar s-a făcut de râs. În ce probleme l-a băgat mașina de sute de mii de euro

acum 41 zile

De când şi-a luat maşină de milionar, Denis Alibec s-a schimbat total, şi pare că a devenit şi puţin amnezic. A uitat semnele de circulaţie şi nu numai. Cum a fost surprins celebrul fotbalist.

Un reporter a stârnit hohote de râs, când a căzut într-o piscină, în timpul unei transmisiuni în direct

acum 66 zile

Jurnalistul BBC a spus mai târziu că nu a văzut treapta din piscină, pentru că atenţia i-a fost atrasă de medaliile sportivilor din faţa sa. În ciuda incidentului, reporterul şi-a continuat transmisiunea.

Jeni NIcolau, durerile care se ascund în spatele râsului

acum 121 zile

Jeni NIcolau, fire veselă și pusă mereu pe șotii, a depășit multe cumpene grele. Necazurile crunte ale celei mai vesele artiste te lasă mască.

Dani Oțil, lecția de burlăcie: ”Râsul duce întotdeauna la sex. Mihaela mi-a zis - Nu ești cineștie ce, dar cum faci tu femeile să râdă, cred că poți să le faci să-ți facă orice!”

acum 221 zile

Dani Oțil vorbește despre femei și relații. ”Râsul duce întotdeauna la sex. Mihaela mi-a zis - Nu ești cineștie ce, dar cum faci tu femeile să râdă, cred că poți să le faci să-ți facă orice!”, a spus prezentatorul emisiunii Neatza.

Mihai Morar nu mai este băiat rău! Uite ce schimbare de look și-a făcut!

acum 229 zile

Mihai Morar şi-a schimbat look-ul. Realizatorul emisiunii "Răi da' Buni", de la Antena Stars, a renunţat la barbă.

Au râs în hohote! A dat cu capul de scenă în fața juraților X Factor: ”A împiedicat-o dresul!”

acum 247 zile

Alina Ionela Diaconu a încercat să fie cool însă nu i-a ieșit. În fața juraților X Factor, concurenta a dat cu capul de scenă!

Un dans de râsul întregii lumi

acum 268 zile

Un grup de dansatori britanici a ajuns de râsul întregii lumi. La propriu! În filmuteţul difuzat în cadrul unei emisiuni BBC, reprezentanţii mai multor triburi din toate colţurile Pământului au ocazia să vadă pentru prima oară un dans folcloric englezesc.

Din seria umor involuntar. Jurații au râs mai mult la jurizare decât în timpul momentului artistic. Delia: ”Trebuie să o notez pe asta, e genială”

acum 273 zile

Mihai nu a impresionat prin actul artistic, ci prin răspunsurile sale. Jurații au râs mai mult la jurizare decât în timpul momentului artistic.

Terapia prin râs, un instrument pentru sănătatea noastră

acum 280 zile

Terapia prin râs poate fi un instrument pentru sănătatea noastră!

Proba ”Rezistența la râs”. Cine nu râde i-a punctele puse în joc!

acum 302 zile

Membrii unei echipe stau așezat pe scaunde, iar rivalii vor încerca să-i facă să râdă. Iată cine a câștigat proba ”Rezistența la râs”.

Florin Ristei: ”M-am uitat ieri la emisiune pe Internet. Chiar am râs”

acum 328 zile

Florin Ristei afirmă că s-a uitat la emisunea Prietenii de la 11 de luni pe internet și a fost încântat de ce a văzut. ”Chiar am râs”, a afirmat prezentatorul Tv.

Chefii s-au sufocat de râs din cauza lui sau...ei?! Lucica a cântat și a dansat, până „Bontea s-a crăcănat”! „Ne-am dat dracului...”

acum 467 zile

Lucian Isar a făcut show de zile mari la „Chefi la cuțite”! Concurentul venit tocmai de la Slatina a făcut senzație nu doar cu portul popular, ci și cu talentul său muzical.A cântat, a dansat și a făcut spectacol până ce jurații emisiunii aproape că s-au sufocat de râs!

Smiley News: Criză de răs, la grădiniță

acum 472 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News un nou clip amuzant.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV