Cautare: 205 rezultate dupa tagul "reguli"

Reguli de bună purtare pentru parlamentari

acum 7 zile

Parlamentarii vor fi obligaţi să meargă la serviciu în ţinută decentă, nu mai au voie să înjure sau să jignească. Sunt regulile codului de conduită al aleşilor votat astăşi de senatori şi deputaţi

Regulile Ilenei Badiu pentru o viaţă împlinită

acum 19 zile

Ileana Badiu, secretul succesului! Este una din cele mai frumoase şi puternice femei din România, dar nu e uşor să le împarţi mereu pe toate. Vedeta a vorbit despre lucrurile pe care trebuie neapărat să le faci pentru o viaţă fericită.

A început ”The Wall - Marele Zid”! Regulile quiz-show-ului

acum 35 zile

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”.

Noi reguli pentru şoferi

acum 46 zile

Sunt reguli noi pentru şoferi, iar o parte dintre ele intră în vigoare de astăzi. Una dintre cele mai importante ţine de Inspecţia Tehnică Periodică a autoturismului.

Reguli noi la Aeroportul Otopeni

acum 50 zile

Vacanţa românilor nu va mai începe cu statul la cozile interminabile. După ce, iniţial, i-au chemat pe pasageri cu trei ore înainte de plecarea şi după ce unii dintre ei au pierdut avioanele din pricina aglomeraţiei, conducerea aeroportului Otopeni a venit cu soluţii.

Responsabilii din Educaţie vor să schimbe regulile în noul an şcolar

acum 50 zile

Nu avem manuale, dar avem idei! Responsabilii din educaţie vor să schimbe regulile în noul an şcolar. Lucrările de la Bacalaureat vor putea fi corectate de profesori de acasă. Cel puţin asta îşi doreşte Ministrul Educaţiei.

Reguli pentru a ține sub control un copil furios

acum 66 zile

Personalitatea copiilor reflectă o anumită caracteristică a părinților. Calmul este cea mai bună modalitate de a reacționa și de a controla puiul de om cât mai bine.

8 reguli de aur pentru un epilat fără probleme. Ce trebuie să faci înainte, în timpul și după epilare

acum 104 zile

Urmareste clipul video pentru a afla care sunt cele 8 regului de aur pentru o epilare eficienta.

Reguli noi: Examenul auto este supravegheat video și audio

acum 107 zile

Ore in sir, viitorii soferi au asteptat sa inceapa examenul.

Reguli noi, probleme noi. Examenul auto este supravegheat video și audio

acum 107 zile

Avem tehnologie, dar nu putem s-o folosim. Este problema poliţiştilor care sunt obligaţi de astăzi să filmeze proba practică de la examenul auto. Însă tabletele folosite de ei au rămas fără memorie chiar în timpul testării. Ore în şir, viitorii şoferi au aşteptat să înceapă...

Regulile expunerii corecte la soare

acum 115 zile

Anca Bahrin, farmacist manager, a venit Neatza și a vorbit de neplăcerile care pot apărea după expunerea prelungită la soare fără protecție adecvată.

Trotineta electrică, între modă și pericol. Fără reguli clare, românii îşi riscă viaţa gonind pe unde pot

acum 116 zile

Poate intra într-un rucsac, te poate duce rapid până la locul de muncă, dar poate fi şi ilegală. Trotineta electrică este cel mai nou mijloc de transport din Capitală. Deşi tinerii o iubesc, legea nu o înţelege. Fără reguli clare, românii îşi riscă viaţa gonind pe unde pot.

”Ora de Educație Rutieră”, proiectul care îi învață pe elevii de gimnaziu regulile de circulație ale pietonilor

acum 156 zile

Liviu Zorilă, managerul proiectului ”Ora de Educație Rutieră”, a venit la Neatza și a vorbit despre inițiativa sa. Până acum proiectul a ajuns în 60 de școli din București, în fața a circa 10.000 de elevi de clasa a III-a.

Care sunt bunele maniere atunci când luăm masa în oraş

acum 160 zile

Virgil Mănescu ne spune care sunt cele mai importante reguli ale normelor de comportare atunci când luaţi masa într-un restaurant de lux.

Regulile nu sunt pentru toți! Sorin Bontea pune mâna pe aluat, iar colegii săi îi reproșează: "Vreau să te descalificăm"

acum 177 zile

Sorin Bontea încalcă regulile, astfel cheful pune mâna pe aluat ca să-i arate concurentului său ce să facă, dar colegii sar ca arși și îl taxează.

Regulile de igienă, opționale în restaurante! O gustare poate însemna, în unele cazuri, boală sigură

acum 177 zile

Masa în oraş poate fi boală pe bani frumoşi. De la începutul anului, zeci de români s-au plâns de neregulile din restaurante şi fast-food-uri. După ce primesc sancţiunile, comercianţii îşi reiau însă activitatea şi pun din nou sănătatea clienţilor în pericol.

Nu ar trebui să postim ca să slăbim! Iată câteva reguli pentru un post sănătos

acum 197 zile

Cristian Mărgărit, consultant în nutriție și fitness, a venit la ”Prietenii de la 11” și a vorbit despre cum trebuie combinate alimentele pentru un post sănătos.

Reguli de aur pentru a ne feri de boli neurologice grave precum Parkinson

acum 199 zile

Boala Parkinson este una complexa, degenerativa, neurodegenerativa, multi-factoriala.

Proprietarii de localuri de pe litoral vor fi obligați, de anul acesta, să respecte niște reguli

acum 202 zile

Turiştii care vor ajunge anul acesta pe litoral vor avea parte de o surpriză. Terasele şi localurile vor fi toate colorate în nuanţe de albastru şi crem, muzica nu va mai urla din boxe, iar în drum spre plajă nu vor mai putea cumpăra colaci şi saltele

Ministrul Justiţiei, filmat în timp ce încălca mai multe reguli de circulaţie

acum 230 zile

Tocmai şeful Justiţiei a fost filmat în timp ce încălca mai multe reguli. De circulaţie. După şedinţa de Guvern, Tudorel Toader s-a urcat în maşină şi a ieşit din curtea Palatului Victoria direct în intersecţie, ignorând linia dublă continuă.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV