Cautare: 214 rezultate dupa tagul "reguli"

Regulile finalei iUmor. Publicul decide câștigătorul prin SMS la 1313, după anunțarea momentului start vot

acum 3 zile

Concurenții trebuie să obțină toate cele trei like-uri din partea juraților pentru a putea să meargă mai departe și să intre la votul publicului.

Deea Ienciu, ispita de la „Insula iubirii”, vrea să devină cântăreață

acum 21 zile

Deea Ienciu, ispita de la „Insula iubirii”, vrea să devină cântăreață. Tânăra este prima ispită care a încalcat regulile emisiunii.

Prima ispită de la ”Insula iubirii” care gustat din fructul interzis. Tânăra s-a cumințit.

acum 21 zile

Prima ispită de la ”Insula iubirii” care gustat din fructul interzis. Tânăra vorbește despre emisiune, dar și despre viața de după emisiune.

Horoscopul zilei 21 Noiembrie 2017. Berbecii trebuie să respecte regulile pentru a evita conflicte

acum 22 zile

Berbec: Actionati: luati niste masuri sau veniti cu propuneri daca nu sunteti sefi; ideea este ca nu mai vreti sa lasati ca lucrurile sa se desfasoare in afara unor reguli clare. Veti lua niste activitati pe cont propriu daca nu gasiti sustinerea dorita si ii veti suprinde pe ceilalti cu...

Tudor Helgiu, omul generației Z: "Regulile sunt bune, dar să aibă logică"

acum 35 zile

Tudor Helgiu a devenit cunoscut după ce a fost dat afară din școală de către director pe motiv că are părul lung. Cu toate astea, Tudor a avut curajul să își spună punctul de vedere și să lupte pentru drepturile lui.

Rodica Popescu Bitănescu, regulile marii artiste pentru fericire și succes: ”Nu m-aș mai face niciodată actriță”

acum 41 zile

Rodica Popescu Bitănescu vorbește despre secretele succesului și ale fericirii. Actrița urmează un set de reguli care au ajutat-o să ducă o viață frumoasă.

Adaptarea vitezei în condiții de carosabil umed poate salva vieți. „Nu frânați brusc!”

acum 48 zile

Costin Tătuc, specialist în siguranță rutieră, ne spune care sunt cele mai importante condiții de respectat când vremea este nefavorabilă. Cea mai importantă este adaptarea vitezei în condiții de carosabil umed.

Rita Mureşan, reguli care ne conduc spre fericire: "E important să ne respectăm părinţii"

acum 51 zile

Rita Mureşan ne-a spus care sunt reguliele ei pentru a fi fericit. Vedeta a vorbit despre iubire, despre despărţiri, despre relaţia cu părinţii, dar şi despre copii.

Reguli de bună purtare pentru parlamentari

acum 63 zile

Parlamentarii vor fi obligaţi să meargă la serviciu în ţinută decentă, nu mai au voie să înjure sau să jignească. Sunt regulile codului de conduită al aleşilor votat astăşi de senatori şi deputaţi

Regulile Ilenei Badiu pentru o viaţă împlinită

acum 75 zile

Ileana Badiu, secretul succesului! Este una din cele mai frumoase şi puternice femei din România, dar nu e uşor să le împarţi mereu pe toate. Vedeta a vorbit despre lucrurile pe care trebuie neapărat să le faci pentru o viaţă fericită.

A început ”The Wall - Marele Zid”! Regulile quiz-show-ului

acum 91 zile

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”.

Noi reguli pentru şoferi

acum 102 zile

Sunt reguli noi pentru şoferi, iar o parte dintre ele intră în vigoare de astăzi. Una dintre cele mai importante ţine de Inspecţia Tehnică Periodică a autoturismului.

Reguli noi la Aeroportul Otopeni

acum 106 zile

Vacanţa românilor nu va mai începe cu statul la cozile interminabile. După ce, iniţial, i-au chemat pe pasageri cu trei ore înainte de plecarea şi după ce unii dintre ei au pierdut avioanele din pricina aglomeraţiei, conducerea aeroportului Otopeni a venit cu soluţii.

Responsabilii din Educaţie vor să schimbe regulile în noul an şcolar

acum 106 zile

Nu avem manuale, dar avem idei! Responsabilii din educaţie vor să schimbe regulile în noul an şcolar. Lucrările de la Bacalaureat vor putea fi corectate de profesori de acasă. Cel puţin asta îşi doreşte Ministrul Educaţiei.

Reguli pentru a ține sub control un copil furios

acum 121 zile

Personalitatea copiilor reflectă o anumită caracteristică a părinților. Calmul este cea mai bună modalitate de a reacționa și de a controla puiul de om cât mai bine.

8 reguli de aur pentru un epilat fără probleme. Ce trebuie să faci înainte, în timpul și după epilare

acum 160 zile

Urmareste clipul video pentru a afla care sunt cele 8 regului de aur pentru o epilare eficienta.

Reguli noi: Examenul auto este supravegheat video și audio

acum 163 zile

Ore in sir, viitorii soferi au asteptat sa inceapa examenul.

Reguli noi, probleme noi. Examenul auto este supravegheat video și audio

acum 163 zile

Avem tehnologie, dar nu putem s-o folosim. Este problema poliţiştilor care sunt obligaţi de astăzi să filmeze proba practică de la examenul auto. Însă tabletele folosite de ei au rămas fără memorie chiar în timpul testării. Ore în şir, viitorii şoferi au aşteptat să înceapă...

Regulile expunerii corecte la soare

acum 171 zile

Anca Bahrin, farmacist manager, a venit Neatza și a vorbit de neplăcerile care pot apărea după expunerea prelungită la soare fără protecție adecvată.

Trotineta electrică, între modă și pericol. Fără reguli clare, românii îşi riscă viaţa gonind pe unde pot

acum 172 zile

Poate intra într-un rucsac, te poate duce rapid până la locul de muncă, dar poate fi şi ilegală. Trotineta electrică este cel mai nou mijloc de transport din Capitală. Deşi tinerii o iubesc, legea nu o înţelege. Fără reguli clare, românii îşi riscă viaţa gonind pe unde pot.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV