Cautare: 232 rezultate dupa tagul "reguli"

Culcat, mâinile deasupra capului sau paralel cu solul! Avem reguli noi în relaţia dintre poliţit şi cetăţean

acum 1 zile

În cazul în care agentul de poliţie consideră că este necesar el poate să ne ceară să adoptăm nişte poziţii specifice ale corpului. În primul rând agentul ne poate solicita să ţinem mâinile deasupra capului sau paralel cu solul. De asemenea poliţistul ne mai poate cere să...

Generalul Ioan Mihai Pacepa: "În România nu există spionaj, dar reguli stricte avem"

acum 7 zile

Generalul Ioan Mihai Pacepa: "În România nu există spionaj, dar reguli stricte avem"

Un tânăr din Galaţi a reuşit în doar 30 de minute să încalce mai multe reguli de circualţie

acum 9 zile

A provocat un accident rutier cu o maşină furată deşi nu avea permis de conducere. Poliţiştii l-au dus la spital, era rănit, iar acolo a făcut scandal monstru. A susţinut că era într-o misiune secretă şi că are imunitate diplomatică. Nimic nu l-a ajutat, însă. Într-un final, a...

Cum a ajuns sexy dansatoare Deliei să trăiască după regulile călugărilor

acum 17 zile

Încă o apropiată a Deliei lasă treburile lumeşti şi o ia pe calea bisericii. Dup ce s-a căsătorit, fosta dansatoare Andreea Popescu a rămas însărcinată şi s-a retras în credinţă! Cum au ajuns tânăra şi soţul ei să trăiască după regulile călugărilor?

Reguli care nu protejează elevii! Copilul care a filmat bătaia de la şcoala 149 din Capitală a fost pedepsit cu scăderea notei la purtare

acum 24 zile

Regulamentul care interzice telefoanele mobile este împotriva siguranţei elevilor! Exemplul este foarte clar, spun tinerii: chiar ieri, copilul care a filmat bătaia de la şcoala 149 din Capitală a fost pedepsit cu scăderea notei la purtare pentru ca a încălcat regula.

Mariana Cojocaru: „În Thailanda și Japonia există regula celor 108 vieți”

acum 33 zile

Mariana Cojocaru, invitată în emisiunea Dincolo de aparențe, vorbește despre viață. Astrologul spune că în Thailanda și Japonia există regula celor 108 vieți, iar tu îți poți cumpăra câte o viață.

Reguli noi pentru clădirile neautorizate în materie de securitate la incendiu!

acum 34 zile

Magazinele, barurile, sălile de spectacole, dar şi hotelurile care n-au obţinut încă autorizaţia ISU trebui să afişeze la intrare un mesaj de avertizare pentru clienţi.

Învață să mănânci spaghete și pizza ca un italian veritabil! „Nu consumați vin roșu la paste”

acum 37 zile

Specialistul Virgil Mănescu ne învață cum să mâncăm corect spaghete și pizza ca un italian veritabil. Care sunt regulile ce trebuie respectate?

Baletul, unul dintre cele mai frumoase dansuri: „Te ajută să slăbești rapid”

acum 37 zile

Baletul este una din cele mai frumoase arte care a putut fi dezvoltata vreodata. Acest dans ne ajută la slăbit și la o dezvoltare armonioasă a corpului. Care sunt regulile stricte care trebuie respectate pentru a face performanță?

Viorel Lis și-a făcut testamentul. Ce reguli trebuie să respecte Oana

acum 38 zile

Viorel Lis şi-a făcut testamentul! Fostul edil vrea ca Oana să respecte câteva lucruri extrem de importante pentru el după ce va muri.

CNAS vine cu noi reguli pentru evitarea fraudelor și birocrației

acum 39 zile

Noile reguli implementate de Casa Naţională de Asigurări de Sănătate mai mult încurcă decât ajută medicii sau pacienţii. Oficialii CNAS au transferat responsabilităţi de la medicul de familie, spre medicii de spital, însă tot pacienţii suferă. Fie aşteaptă, fie sunt puşi pe...

Începe școala. Elevii și profesorii trebuie să respecte 63 de reguli noi!

acum 40 zile

Vacanţa e la final. De mâine, elevii din toate şcolile se vor confrunta cu noul regulament. Telefoanele vor sta în sertar în timpul orelor şi nu vor mai fi date sancţiuni pentru cei care nu poartă uniformă. Sunt 63 de reguli noi în şcoli. De care părinţii au auzit, până acum, doar...

Reguli şi sfaturi pentru şoferii care vor să meargă în acest weekend la munte

acum 42 zile

În direct din Sinaia, Lucsandra Săndulescu a prezentat câteva reguli şi sfaturi pentru şoferii care vor să meargă în acest weekend la munte.

Reguli pentru a avea o inimă sănătoasă. Cum poți preveni bolie cardiovasculare

acum 47 zile

Este important să faci tot ce poți pentru a păstra în formă unul dintre cele mai importante organe, inima. Există câteva reguli de stil de viață și de alimentație ce trebuie respectate pentru a avea o inimă sănătoasă.

Reguli noi la școală. Pentru prima oară, examenul oral la Bacalaureat se va da în februarie!

acum 50 zile

Cum se schimbă anul, se schimbă şi ceva în învăţământul românesc. Chiar dacă elevii sunt încă în vacanţă, sunt aşteptaţi la şcoală cu un nou program. Pentru prima oară, examenul oral la Bacalaureat se va da luna viitoare.

Reguli dure pentru serviciile de taximetrie. Cei care refuză o cursă vor fi amendați cu până la 5.000 de lei

acum 66 zile

O hotărâre a Consiliului General al Capitalei poate scoate serviciile de ride-sharing în afara legii. Potrivit deciziei de astăzi, vor mai putea transporta pasageri doar firmele care au dispecerat autorizat. Se anunţă schimbări radicale şi pentru taximetriştii cu licenţă.

Reguli pentru o discuție constructivă în cuplu. Cum să îi spui nemulțumirile fără ceartă.

acum 68 zile

Psihologul Adriana Petrescu vorbește despre regulile de aur atunci când vrei să porți o ceartă în cuplu constructivă. Acesta oferă căteva sfaturi pentru a rezolva probleme într-un mod constructiv.

Regulile finalei iUmor. Publicul decide câștigătorul prin SMS la 1313, după anunțarea momentului start vot

acum 75 zile

Concurenții trebuie să obțină toate cele trei like-uri din partea juraților pentru a putea să meargă mai departe și să intre la votul publicului.

Deea Ienciu, ispita de la „Insula iubirii”, vrea să devină cântăreață

acum 93 zile

Deea Ienciu, ispita de la „Insula iubirii”, vrea să devină cântăreață. Tânăra este prima ispită care a încalcat regulile emisiunii.

1
2
3
4
5
»