Cautare: 196 rezultate dupa tagul "reguli"

Reguli pentru a ține sub control un copil furios

acum 4 zile

Personalitatea copiilor reflectă o anumită caracteristică a părinților. Calmul este cea mai bună modalitate de a reacționa și de a controla puiul de om cât mai bine.

8 reguli de aur pentru un epilat fără probleme. Ce trebuie să faci înainte, în timpul și după epilare

acum 42 zile

Urmareste clipul video pentru a afla care sunt cele 8 regului de aur pentru o epilare eficienta.

Reguli noi: Examenul auto este supravegheat video și audio

acum 45 zile

Ore in sir, viitorii soferi au asteptat sa inceapa examenul.

Reguli noi, probleme noi. Examenul auto este supravegheat video și audio

acum 45 zile

Avem tehnologie, dar nu putem s-o folosim. Este problema poliţiştilor care sunt obligaţi de astăzi să filmeze proba practică de la examenul auto. Însă tabletele folosite de ei au rămas fără memorie chiar în timpul testării. Ore în şir, viitorii şoferi au aşteptat să înceapă...

Regulile expunerii corecte la soare

acum 53 zile

Anca Bahrin, farmacist manager, a venit Neatza și a vorbit de neplăcerile care pot apărea după expunerea prelungită la soare fără protecție adecvată.

Trotineta electrică, între modă și pericol. Fără reguli clare, românii îşi riscă viaţa gonind pe unde pot

acum 54 zile

Poate intra într-un rucsac, te poate duce rapid până la locul de muncă, dar poate fi şi ilegală. Trotineta electrică este cel mai nou mijloc de transport din Capitală. Deşi tinerii o iubesc, legea nu o înţelege. Fără reguli clare, românii îşi riscă viaţa gonind pe unde pot.

”Ora de Educație Rutieră”, proiectul care îi învață pe elevii de gimnaziu regulile de circulație ale pietonilor

acum 94 zile

Liviu Zorilă, managerul proiectului ”Ora de Educație Rutieră”, a venit la Neatza și a vorbit despre inițiativa sa. Până acum proiectul a ajuns în 60 de școli din București, în fața a circa 10.000 de elevi de clasa a III-a.

Care sunt bunele maniere atunci când luăm masa în oraş

acum 98 zile

Virgil Mănescu ne spune care sunt cele mai importante reguli ale normelor de comportare atunci când luaţi masa într-un restaurant de lux.

Regulile nu sunt pentru toți! Sorin Bontea pune mâna pe aluat, iar colegii săi îi reproșează: "Vreau să te descalificăm"

acum 115 zile

Sorin Bontea încalcă regulile, astfel cheful pune mâna pe aluat ca să-i arate concurentului său ce să facă, dar colegii sar ca arși și îl taxează.

Regulile de igienă, opționale în restaurante! O gustare poate însemna, în unele cazuri, boală sigură

acum 115 zile

Masa în oraş poate fi boală pe bani frumoşi. De la începutul anului, zeci de români s-au plâns de neregulile din restaurante şi fast-food-uri. După ce primesc sancţiunile, comercianţii îşi reiau însă activitatea şi pun din nou sănătatea clienţilor în pericol.

Nu ar trebui să postim ca să slăbim! Iată câteva reguli pentru un post sănătos

acum 135 zile

Cristian Mărgărit, consultant în nutriție și fitness, a venit la ”Prietenii de la 11” și a vorbit despre cum trebuie combinate alimentele pentru un post sănătos.

Reguli de aur pentru a ne feri de boli neurologice grave precum Parkinson

acum 137 zile

Boala Parkinson este una complexa, degenerativa, neurodegenerativa, multi-factoriala.

Proprietarii de localuri de pe litoral vor fi obligați, de anul acesta, să respecte niște reguli

acum 140 zile

Turiştii care vor ajunge anul acesta pe litoral vor avea parte de o surpriză. Terasele şi localurile vor fi toate colorate în nuanţe de albastru şi crem, muzica nu va mai urla din boxe, iar în drum spre plajă nu vor mai putea cumpăra colaci şi saltele

Ministrul Justiţiei, filmat în timp ce încălca mai multe reguli de circulaţie

acum 168 zile

Tocmai şeful Justiţiei a fost filmat în timp ce încălca mai multe reguli. De circulaţie. După şedinţa de Guvern, Tudorel Toader s-a urcat în maşină şi a ieşit din curtea Palatului Victoria direct în intersecţie, ignorând linia dublă continuă.

Regulile pentru șoferii plătitori de RCA se simplifică

acum 182 zile

Se simplifică regulile pentru şoferii plătitori de RCA. Până acum, dacă se întâmpla o tamponare, şoferii simţeau din plin corvoada birocraţiei şi a drumurilor între asiguratori şi service-urile auto. Acum lucrurile s-au schimbat. Practic asiguratorul trebuie să vină să facă...

Reguli noi în sezonul 8 Next Star! Jurații vor avea rolul și de mentori

acum 183 zile

În sezonul 8, regulile concursul se modifică. Dan Negru anunță că jurații vor avea rolul și de mentori. Aceștia nu vor putea juriza copiii pe care îi antrenează.

Noi reguli la metrou. Angajații Metrorex, scoși la dirijare

acum 197 zile

Angajaţii Metrorex au fost scoşi la dirijare, în staţii. Inspectoratul pentru situaţii de Urgenţă a impus noi reguli la metrou, astfel încât pasagerii să nu se mai calce în picioare. În jur de şase sute de mii de călători folosesc zilnic metroul ca mijloc de transport.

Sharon Stone are câteva reguli de la care nu se abate niciodată

acum 204 zile

Este una din cele mai frumoase femei ale planetei, dar a descoperit secretul fericirii abia la 58 de ani! Sharon Stone are câteva reguli de la care nu se abate niciodată

Reguli noi pentru bicicliști! Bicicletele nu mai trebuie dotate cu lumini dacă nu circulă pe timp de noapte

acum 206 zile

Reguli noi pentru biciclişti! Guvernul a decis ca cei care se deplasează pe două roţi să folosească sistemele de avertizare sonoră, astfel încât să fie remarcaţi mult mai uşor de şoferi. Până acum, claxonul pe bicicletă era interzis. De asemenea, nu mai sunt obligaţi să poarte...

Adriana Bahmuțeanu, sfaturi pentru concurenți: ”Dacă intri într-o competiție, respectă-i regulile”

acum 212 zile

Adriana Bahmuțeanu a venit în platoul ”Mireasă pentru fiul meu” și le-a dat câteva sfaturi concurenților.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV