Cautare: 3056 rezultate dupa tagul "relatie"

Tuncay şi Sandra, coincidenţele curg!

acum 1 zile

Nici măcar miile de kilometri nu îi pot despărţi pe Tuncay şi asistenta lui blondă. Fostul soţ al Andreei Marin încearcă să îşi aline dorul după ce Sandra a plecat din ţară. Iar ea, la fel, parcă face orice să-l simtă mai aproape pe fizioterapeutul turc!

Relaţia dintre Marcel Pavel şi mama sa este una foarte specială

acum 1 zile

Marcel Pavel este unul dintre cei mai mari artişti ai României! Ceea ce puţini ştiu este că mama sa l-a sprijinit să urmeze această carieră şi, mai mult de atât, a făcut foarte multe sacrificii pentru a-i cumpăra instrumentele de care avea nevoie. Vorbesc cu emoţie şi multă...

Connect R, relaţie foarte apropiată de mama sa: "Când era mic, voia să se facă preot!"

acum 2 zile

Mama lui Connect R este foarte mândră de fiul său şi spune asta ori de câte ori are ocazia. A făcut multe sacrificii pentru ca băiatul său să devină artistul de astăzi. Cu o copilărie nu tocmai roz, Connect-r are o relaţie specială cu cea care i-a dat viaţă.

Laura Cosoi, super relaţie cu mama ei

acum 6 zile

Aşa mamă, aşa fiică! Laura Cosoi şi mama ei seamănă ca două picături de apă şi au o relaţie specială. Sunt mereu împreună, la bine şi la greu, împart zâmbete, dar şi lacrimi.

Maria și Cosmin au o relație foarte frumoasă după ce au participat la Insula Iubirii

acum 10 zile

Maria și Cosmin au plecat de pe insulă prematur cu promisiunea că se vor căsători și vor rămâne alături unul de celălalt toată viața. După trei luni, concurenții au revenit în emisiune ca să relateze nivelul actual al relației lor.

În adolescență, Jennifer Lopez a avut o relaţie nefericită cu mama ei

acum 10 zile

Jennifer Lopez a avut o relaţie nefericită cu mama ei.Toate problemele au început pe cand Jennifer avea 18 ani și voia să devină artistă, iar parinţii nu au susţinut-o. Cântăreaţa şi-a luat inima în dinţi şi a fugit de acasa. Însă lucrurile par să se fi schimbat între timp.

Nicole Cherry, relație specială cu tatăl ei

acum 13 zile

S-a remarcat de când era doar un copil, iar în spatele succesului a stat mereu, în umbră, o singură persoană. E cel care o încurajează, o susţine, se bucură cu ea sau plânge împreună cu ea. Nicole Cherry nu mai e o copiliţă, dar se înţelege la fel de bine cu tatăl ei.

Se împacă Diana cu Ben?. Radu Vâlcan: "Cum plecaţi? Diana: "Împreună!" Ben: "Separat"

acum 15 zile

Diana şi Ben, doi dintre concurenţii de la “Insula Iubirii”, s-au întâlnit în cadrul ceremoniei focului. Revederea dintre cei doi foşti iubiţi a avut de toate.

Despărțirea de ispite. Diana este îngrijorată de lipsa momentelor intime cu Andy

acum 16 zile

Cel de-al treilea sezon al emisiunii „Temptation Island – Insula iubirii” se apropie de final.

Cătălin îi trimite un mesaj mamei ispitei Nicoleta: "Abia aștept să vă cunosc"

acum 16 zile

Cel de-al treilea sezon al emisiunii „Temptation Island – Insula iubirii” se apropie de final.

Nicoleta de la "Insula Iubirii" după despărţirea de Cătălin: "E amară... dezamăgirea"

acum 23 zile

Nicoleta (28 de ani) casier, și Cătălin (26 de ani), manager la o firmă de jocuri de noroc, sunt din Cluj Napoca, au o relație de doi ani, dar se cunosc și sunt prieteni de 12 ani.

Relație extrem de apropiată între Andreea Berecleanu și Eva, fiica sa

acum 23 zile

Ce poate fi mai frumos pentru o mamă decât să devină cea mai bună prietenă a fiicei sale. Este şi cazul Andreei Berecleanu, care a devenit pentru Eva, nu doar mama care o protejează, şi ci prietena care îi ascultă ofurile şi îi dă sfaturi de viaţă

Cu inima frântă. Nicoleta este consolată de ispita Robert Popescu

acum 30 zile

Nicoleta (28 de ani) casier, și Cătălin (26 de ani), manager la o firmă de jocuri de noroc, sunt din Cluj Napoca, au o relație de doi ani, dar se cunosc și sunt prieteni de 12 ani.

Dezvăluiri din trecutul părintelui Cristian Pomohaci! Un tânăr a avut o relaţie timp de 9 luni cu părintele Cristian Pomohaci!

acum 30 zile

Claudiu, un tânăr din Cluj vine cu mărturii ŞOC despre părintele Cristian Pomohaci! Bărbatul susţine că un prieten de-al său, homosexual, ar fi avut o relaţie timp de 9 luni cu părintele Cristian Pomohaci!

Victima lui Pomohaci. Acesta susţine că preotul şi-ar fi dorit de la el mai mult decât o simplă relație de prietenie

acum 37 zile

Un tânăr de 28 de ani este dispus să vorbească în faţa unei ţări întregi despre avansurile pe care i le-ar fi făcut însuşi părintele Cristian Pomohaci. Acesta susţine că preotul şi-ar fi dorit de la el mai mult decât o simplă relație de prietenie şi că îl ruga să îi...

Feli, despre iubiții ei: ”Tulai, Doamne, ce i-am mai chinuit!”

acum 38 zile

Feli Donose marturiseste ca nu a fost o iubita usor de suportat.

Feli: "Nu am fost îndrăgostită cu adevărat până la vârsta asta"

acum 38 zile

Feli recunoaște că nu a simțit iubirea adevărată până la vârsta de 31 de ani, dar își dorește un bărbat lângă ea care să fie stâlpul relației.

Nicole Cherry dă cărţile pe faţă. De ce nu are un iubit!

acum 42 zile

Nicole Cherry a devenit o domnișoară foare atractivă, însă momentul în care va decide să se implice într-o relație sentimentală pare destul de îndepărtat.

Acest gest o va face să te iubească și să te aprecieze mai mult! Ce le face pe femei fericite

acum 51 zile

Cat de importanta este o imbratisare pentru femeia de langa tine.

1
2
3
4
5
»