Cautare: 3736 rezultate dupa tagul "relatie"

Hanne, dezvăluiri de senzaţie despre relaţia ei cu Bogdan: "Ne-am împăcat în ultima noaptea înainte de a veni în Thailanda"

acum 4 zile

Cu un zâmbet inocent, cu o tonalitate a vocii specifică unei femei care îşi povesteşte cu mândrie fericirea, Hanne ne face părtaşi la povestea ei de dragoste cu Bogdan!

Cati suferă, iar iubitul ei, Răzvan, se laudă cu performanţele sale sexuale! "Mi se spune Stăpânul!"

acum 4 zile

La Purimuntra, Răzvan, iubitul Cătălinei, trăieşte zeci de stări diferite! În timp ce Cati suferă pentru relaţia ei, acesta se laudă cu performanţele sale sexuale!

În ce stadiu se află relaţia dintre Andreea şi Gabriel? Între ei există doar atracţie fizică sau iubire?

acum 4 zile

Andreea şi Gabriel au decis că relaţia lor de doi ani şi jumătate se află înt-un punct instabil şi cred că ar trebui să treacă la alt nivel.

Raluka, dezvăluiri despre relația cu iubitul ei: "Avem o regulă să nu ne culcăm supărați dacă ne certăm ziua"

acum 4 zile

Raluka a vorbit deschis despre relaţia ei cu iubitul şi se pare că lucrurile sunt cât se poate de serioase, între cei doi. Vedeta a dezvăluit câţi copii îşi doreşte şi când are de gând să devină mamică.

Andreea şi Gabriel, cel mai șocant cuplu de pe "Insula Iubirii"!

acum 5 zile

Andreea şi Gabriel au decis că relaţia lor de doi ani şi jumătate se află înt-un punct instabil şi cred că ar trebui să treacă la alt nivel. Bărbatul se plânge de lipsă de comunicare şi spune că certurile sunt tot mai dese.

Andreea și Gabriel, un nou cuplu pe "Insula Iubirii"!

acum 5 zile

Andreea şi Gabriel au decis că relaţia lor de doi ani şi jumătate se află înt-un punct instabil şi cred că ar trebui să treacă la alt nivel. Bărbatul se plânge de lipsă de comunicare şi spune că certurile sunt tot mai dese.

Hannelore, dezvaluirie din viață ei de cuplu: "M-a înșelat! Marți, înainte să plecăm de acasă!"

acum 5 zile

Hannelore Ulrich și Bogdan Ionescu sunt din Timișoara, se iubesc de mai bine de șase ani și jumătate și urmează să se căsătorească. Până atunci, însă, ei au venit la Insula Iubirii ca să-și testeze dragostea.

Mari, orbită de furie: "Este un tomberonist! E urât cu spume"

acum 5 zile

Marinela și Iulian este primul cuplu care s-a despărțit, la Insula Iubirii, sezonul 4.

Mari, primul Bonfire, față-n față cu ispita Irina

acum 5 zile

Marinela și Iulian este primul cuplu care s-a despărțit, la Insula Iubirii, sezonul 4.

George a ajuns la capătul răbdării, a pus capăt relației de ispitire cu Marinela!

acum 5 zile

Pe baza unei supărări dar și a posesivitatii, ispita George o presează pe Mari să ia o decizie finală, în ceea cel privește.

Marinela își schimbă rolul! Vrea să-l ispitească pe Andi!

acum 5 zile

Fața zâmbitoare pe care o avea cu doar 10 ore în urmă, în piscină, s-a schimbat în grimase pline de dispreț și nemulțumire celui pe care chiar ea îl curtase. Marinela și-a schimbat atenția spre Andi.

Cum a reușit ispita Irina să-l cucerească pe Iulian

acum 5 zile

Pe parcursul serii, ispita Irina a reutit chiar ceea ce parea imposibil cu doar câteva ore înainte: sa îl dezarmeze ti chiar sa ajunga sa îi faca ti câteva complimente!

Vedetele din showbiz care au ajuns celebre pe spatele bărbaților

acum 5 zile

Au cunoscut celebritatea cu ajutorul bărbaţilor din viaţa lor, iar acum se învârt prin lumea bună şi participă la tot felul de evenimente.

Milionarul Nick Rădoi a pus-o de o nouă logodnă!

acum 6 zile

Doar nu credeaţi că un crai ca el poate sta prea mult timp singur! Noi am aflat însă totul din trecutul amoros al omului de afaceri şi vă spunem ce femei celebre i-au căzut cu tronc de-a lungul timpului, dar şi multe alte detalii neştiute până acum!

Bianca Drăgușanu nu duce lipsă de admiratori! De când s-a despărțit de Tristan Tate, vedeta a început să fie asaltată cu zeci de buchete de flori!

acum 7 zile

Nu e zi de la Dumnezeu în care diva să nu fie răsfăţată cu buchete spectaculoase de trandafiri de toate mărimile! Şi credeţi-ne pe cuvânt că nu este deloc ieftin un astfel de aranjament floral, deci, este lesne de înţeles că bărbatul care îi dă târcoale şi o ''ademeneşte'' cu...

Andreea Marin, maraton de vacanțe în doar câteva luni

acum 8 zile

Fără rețineri și mereu cu zâmbetul pe buze, așa cum o știe toată lumea, Andreea Marin a povestit cum se simte în relația cu iubitul său, dar și ce planuri de viitor are. Totul, fără perdea, la „Agenția VIP”.

Alexandru, poveste de dragoste cu peripeții: "Vreau s-o cunosc pe Andreea"

acum 9 zile

Invitat la "Te iubesc de nu te vezi!", Alexandru a venit să o cunoască pe Andreea.

Marian Cleante și Diana Matei, cuplul care a depășit toate barierele. Cei doi artiști au făcut nuntă după 15 ani de relație

acum 10 zile

Nimeni nu le-a dat nicio şansă lui Marian Cleante și Diana Matei, dar au făcut o super nuntă după 15 ani de relaţie. Imagini spectaculoase şi dezvăluiri neaşteptate despre cuplul care învins toate barierele.

Otilia Bilionera, noua iubita a lui Tristan Tate?

acum 11 zile

Una dintre cele mai sexy cântărețe din România, Otilia Bilionera trece printr-un moment de amărăciune după ce a aflat că iubitul ei, un artist turc foarte apreciat în țara lui, a înșelat-o. Fără să stea prea mult pe gânduri, i-a dat papucii și se gândește deja să-și refacă...

Mihai a venit să o cunoască pe Valentina

acum 11 zile

Invitat la "Te iubesc de nu te vezi!", Mihai a venit să o cucerească pe Valentina.

1
2
3
4
5
»