Cautare: 691 rezultate dupa tagul "revelion"

Adrian Cristea, probleme cu poliția

acum 5 zile

Se spune că Adrian Cristea ar fi rămas fără permis chiar în noaptea de Revelion, atunci când ar fi fost prins de poliţie în timp ce întreţinea relaţii intime cu Yannina Oltean. Acum, "Prințul" ar face naveta de la Bucureşti la Cluj pentru a-şi putea vedea iubita, în ciuda tuturor...

Ce trebuie să faci în vacantță ca să treci peste despărțire. Rita Mureșan, experiențe din vacanță

acum 12 zile

Rita Mureșan vorbește despre experiențele ei din vacanță. Vedeta vorbește despre cum a petrecut Revelionul și cum a fost pe insule.

Doinița Oancea, vacanță cu iubitul departe de ochii curioșilor! "M-a prins revelionul în tramvai"

acum 25 zile

Doinița Oancea a vorbit în emisiunea "Răi da' Buni", de la Antena Stars, despre vacanta de vis cu iubitul.

Nelu Iordache, întrebat la DNA de pozele cu Ambasadoarea Olandei

acum 32 zile

Nelu Iordache, supranumit Regele Asfaltului, a venit din nou în faţa procurorilor vineri dimineaţă.

Toni Ionescu, în stare gravă: ”Am avut niște dureri de cap groaznice, mă dureau și dinții din gura”

acum 36 zile

Toni Ionescu vorbește despre problemele sale de sănătate. Actorul a fost grav bolnav de revelion, dar din fericire și-a revenit complet.

Zeci de mii de etnici din România au încins ringul la petrecerile de Revelion pe rit vechi

acum 37 zile

Sârbii au petrecut cu fast într-un restaurant din centrul Timişoarei. Iar la miezul nopţii, aşa cum cere tradiţia, au spart paharele pentru a alunga ghinioanele din noul an.

La mulţi ani, 2018! Din nou! Începe petrecerea de Revelion pe rit vechi

acum 38 zile

Se anunţă o noapte cu petreceri de pomină! Asta, pentru că se sărbătoreşte Revelionul pe rit vechi, în comunităţile sârbe, ruse şi lipovene de la noi. Nu vor lipsi, desigur, mesele îmbelşugate şi paharele cu şampanie.

Artiştii muzicii populare româneşti au sărbătorit Revelionul cu două săptămâni întârziere

acum 38 zile

Unde poate fi mai mare distracţie decât unde se adună toţi lăutarii la un loc? Şi nu ca să cânte, ci ca să petreacă. Aseară a fost un alt fel de revelion, al celor care n-au apucat să se bucure de trecerea dintre ani, pentru că erau la muncă.

Noapte albă pentru artiștii din toată țara. Au muncit când alții s-au distrat, dar le-a venit și lor rândul

acum 38 zile

După ce i-au distrat pe alţii, a venit şi rândul lor să o facă lată! Zeci de interpreţi de muzică populară şi lăutari au dansat, au cântat şi au petrecut Revelionul Artiştilor până în zorii zilei!

Noul an a venit mai târziu pentru bunicii din oraşul Oţelu Roşu

acum 40 zile

Dar plin voie bună. Pentru al patrulea an consecutiv, sute de bănăţeni au umplut ringul de dans la Revelionul Pensionarilor. Şi s-au distrat întreaga seară, ca în anii tinereţii.

După ce, în noaptea dintre ani, au ales să-i distreze pe alţii, acum a venit şi rândul lor să o facă lată

acum 41 zile

Aproape 50 de artişti au petrecut propriul Revelion, azi-noapte, într-un restaurant din sectorul 5 al Capitalei. Au cântat, au dansat şi au mâncat sărmăluţe cu mămăliguţă, dar şi alte bucate tradiţionale româneşti. Printre petrecăreţi au fost şi Elena Merişoreanu, Maria...

Revelionul artiștilor, petrecere de zile mari în centrul Capitalei

acum 41 zile

În noaptea dintre ani v-au încântat cu ritmurile melodiilor lor, astăzi sărbătoresc Revelionul. Cei mai tari artişti s-au adunat pentru o petrecere de zile mari, în centrul Bucureştiului.

Porcul n-a mai fost rege pe mesele de sărbători ale românilor. În hipermarketuri, de Crăciun şi Revelion, cel mai bine s-au vândut fructele exotice

acum 41 zile

Clementina a detronat porcul în topul vânzărilor de sărbători. Hipermarketurile şi-au făcut bilanţul după Crăciun şi Revelion şi-au constatat că au vândut mai multe fructe exotice decât carne. Şi mai e o surpriză. Şi apa s-a vândut mai bine decât vinul. Reporterii Observator...

Mesajul de Revelion al unui doctor pentru Răzvan: ”Stai liniștit, de sărbători nu se fac amputări!”

acum 43 zile

”Stai liniștit, de sărbători nu se fac amputări!” Răzvan a vorbit la Neatza despre întâlnirea de Revelion pe care a avut-o cu un doctor.

Artiștii, petrecere de pomină de Revelion

acum 44 zile

Dacă în noaptea dintre ani au muncit, aseară, au petrecut de mama focului. Este vorba despre artiştii care de Revelion au fost responsabili cu buna dispoziţie a celorlalţi. Zeci de nume cunoscute din lumea muzicală s-au adunat într-o sală de spectacol şi s-au distrat pe cinste alături...

Paula Chirilă și fetița ei, despre peripețiile din vacanță: „Ne-am distrat, ne-am plimbat non stop”

acum 45 zile

Paula Chirilă are cea mai simpatică parteneră de distracţie. Este vorba despre Carla, care s-a transformat într-o domnişoară ce o însoţeşte peste tot. Fosta prezentatoare tv și micuța ei au făcut primul revelion doar ele două, în Londra!

Adriana Antoni, povestea succesului: „Nu îmi lipsește nimic, mi-aș dori mai mult timp pentru mine”

acum 45 zile

Adriana Antoni, invitată în platoul matinalilor, vorbește despre povestea succesului ei. Artista spune că de Revelion a petrecut la Londra, cântând, iar asta face din clasa a 11-a.

Simon Trașcă, cenușăreasa Revelionului din Paris: ”Mi-am uitat bagajul de mână în avion, aveam în el pantofii preferați”

acum 46 zile

Simon Trașcă vorbește despre cum a petrecut Revelionul la Paris. Vedeta povestește despre relații și despre cum și-a pierdut perechea preferată de pantofi.

Cătălin Botezatu, singur de sărbători: ”Am făcut Revelionul la Viena cu una dintre prietenele mele”

acum 46 zile

Cătălin Botezatu vorbește despre cum și-a petrecut Revelionul. Celebru designer de modă nu a fost singur în noaptea dintre ani, acesta a fost în Viena alături de una dintre prietenele sale.

Poliția modei la ”Agenția VIP”. S-au îmbracat corect vedete de Revelion?

acum 46 zile

Poliția modei revine la ”Agenția VIP”. Ovidiu Buta analizează ținutele vedetelor de Revelion. Acesta oferă și câteva sfaturi pentru alegerea ținutei potrivite.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV