Cautare: 5146 rezultate dupa tagul "romania"

Mama Antoniei: ”Primul meu job în România a fost de vânzătoare”

acum 4 ore

Mama Antoniei este, de departe, cea mai sexy bunicuţă. Chiar dacă are în grija ei doi nepoţei îşi face timp atât pentru ea cât şi pentru noi pasiuni.

România, cea mai mare creştere a comerţului pe internet din Uniunea Europeană

acum 5 ore

Cinci milioane de euro pe zi. Atât cheltuiesc românii pe electronice, produse de înfrumuseţare sau obiecte pentru copii vândute online. În acest moment, România are cea mai mare creştere a comerţului pe internet din Uniunea Europeană.

Cinci oameni îşi pierd viaţa, în fiecare zi, pe drumurile din România

acum 12 ore

Cu toate că autorităţile ştiu care sunt slăbiciunile infrastructurii rutiere, măsurile se iau cu întârziere sau deloc. Unul dintre cele mai periculoase drumuri rămâne DN1. În ultimii 7 ani pe acel drum au murit 85 de oameni. Şi totuşi, abia anul trecut autorităţile au decis...

Imagini revoltătoare într-un spital. Un pacient a filmat, în spitalul din Tecuci, pereții plini de igrasie

acum 12 ore

Imagini surprinse într-un spital din România revoltă oamenii pe Internet. Într-unul dintre saloanele Spitalului "Anton Cincu" din Tecuci, judeţul Galaţi, un pacient a filmat pereţii plini de igrasie, dar şi pe ceilalţi bolnavi, care dorm pe paturi foarte vechi şi ruginite. Asta deşi...

Peste 10 milioane de români, mai afectați de frigul teribil

acum 1 zile

Peste 10 milioane de români vor fi mai afectaţi de frigul teribil din următoarea perioadă. Este vorba de femeile din România. Doamnele se plâng întotdeauna că au mâinile şi picioarele reci, în vreme ce bărbaţii par că nu ar avea nicio problemă cu frigul

România suferă de o lipsă acută de muncitori calificaţi

acum 2 zile

România suferă de o lipsă acută de muncitori calificaţi! Iar de vină sunt salariile mici pe care le primesc aceştia, indiferent cât de bine îşi fac treaba şi cât de productivi sunt.

Costul deszăpezirii, la noi, este dublu față de țările nordice

acum 2 zile

În România, există multe situaţii paradoxale! Una dintre ele este legată de costurile pentru deszăpezirea drumurilor. Deşi iarna durează doar trei luni, costul pentru serviciile de deszăpezire este dublu faţă de ţările nordice.

Agitaţie mare pe scena politică. Klaus Iohannis a venit pe nepregătite la Palatul Victoria

acum 2 zile

Agitaţie mare pe scena politică. Este scandal între şeful statului şi premierul României. Preşedintele Klaus Iohannis a mers în această dimineaţă la Guvern, unde a prezidat şedinţa Executivului. Este pentru prima dată când face asta. Vizita lui Iohannis la Palatul Victoria a fost o...

Olga Verbiţchi, decizie radicală! "Mă mut în România"

acum 2 zile

Olga Verbitchi vrea ca anul acesta sa aiba primul sau hit!

Președintele României a ieșit să atace puterea în plin scandal al serviciilor

acum 3 zile

Klaus Iohannis iese la atac şi acuză puterea că a votat legi populiste. Preşedintele îi acuză pe cei de la PSD şi ALDE că tot ce au făcut până acum a fost să-şi pună sefi în fruntea unor comisii parlamentare.

România, lovită de al treilea val de viscol

acum 3 zile

Iarna a lovit România a treia oară. A fost cod galben de ninsori şi vânt în sud-est şi sud-vest, iar rafalele au depăşit 60 de kilometri pe oră. Am tremurat la temperaturi resimţite chiar şi cu nouă grade mai puţin decât cele reale

Viaţa bolnavilor este traficată, în România, în cel mai cinic mod

acum 3 zile

Viaţa bolnavilor este traficată, în România lui 2017, în cel mai cinic mod. Statul plăteşte bani grei pe medicamente, iar samsarii fac afaceri profitabile pe spatele suferinzilor. Totul ţine doar de bani.

Denisa Nechifor, răsfăț în secret cu un bărbat

acum 3 zile

Ca toate vedetele care se respectă, Denisa Nechifor nu s-a lăsat mai prejos şi a plecat şi ea în vacanţă. Mama fetiţei lui Adrian Cristea se distrează de minune la sute de km distanţă de România.

Placebo, concert aniversar în România

acum 3 zile

Una dintre cele mai iubite formaţii rock din lume va sărbători 20 de ani de carieră şi în România. Placebo va concerta pe 28 iunie, la Arenele Romane din Bucureşti. Formaţia va sărbători 20 de ani de la apariţia primului album.

Adriana Lima filmează în România

acum 3 zile

Adriana Lima este considerată unul dintre cei mai populari îngeraşi de la Victoria’s Secret, iar apariţiile sale fac furori în întreaga lumea. Supermodelul de origine braziliană a venit în mare secret în România pentru o sesiune de filmări.

Un bărbat din Botoșani, tâmplar în Germania, este medic în actele Fiscului din România

acum 4 zile

E tâmplar în Germania de câţiva ani, dar în actele Fiscului din România este medic la spitalul din Dorohoi. O eroare în declaraţiile fiscale completate de o contabilă a spitalului a obligat un bărbat din Botoşani să plătească statului, într-un singur an, impozite de peste 10 mii de...

Angelina Jolie de România a luat chip de nebunie

acum 4 zile

Regia Internetului surprinde din nou! Cristina Ich, căci despre ea este vorba, ne-a arătat toate talentele ei. ascunse.

Ministrul Energiei trage semnalul de alarmă! România ar putea intra într-o criză energetică

acum 7 zile

Ministrul Energiei trage semnalul de alarmă: din cauza gerului, ne-am putea confrunta cu o criză energetică. Guvernul a luat deja o hotărâre prin care Transelectrica ar putea întrerupe exporturile de energie, iar centralele să treacă pe combustibil alternativ.

De 65 de ani, fabrica din orașul Reghin pune viori, dar şi chitare în mâinile marilor maeştri ai lumii

acum 7 zile

A trecut testul timpului şi continuă să ducă numele României pe cele mai mari scene ale lumii! Vorbim despre. fabrica de instrumente muzicale din Reghin, supranumit, pe bună dreptate, "Oraşul viorilor". De mai bine de 65 de ani, fabrica pune viori, dar şi chitare în mâinile marilor...

Republica Moldova cei mai mari consumatori de alcool. România se află pe locul OPT !

acum 7 zile

De peste Prut vine locul întâi la consumul de alcool. Şi asta la nivel mondial. Cel puţin asta reiese din datele Organizației Mondiale a Sănătății. Nici noi românii nu suntem însă foarte departe.

1
2
3
4
5
»

Neatza cu Razvan si Dani