Cautare: 6003 rezultate dupa tagul "romania"

Bărbaţii din spatele femeilor fatale din România

acum 11 ore

Frumoase şi sexy, vedetele se pozează în cele mai fierbinţi ipostaze. pentru fanii lor! Ele sunt femei fatale, dar oare cine sunt cei care le aşteaptă acasă, seară de seară?

După ani de chinuri , captive în Fâşia Gaza, trei surori s-au întors în România

acum 1 zile

Trei surori s-au aruncat cu disperare în braţele mamei lor. După ani de chinuri, captive în Fâşia Gaza, tinerele s-au întors în România. Mama a divorţat de tatăl lor şi nu se mai putea întoarce după ele.

Mâncare de mâna a doua pentru România

acum 1 zile

Suntem consumatori de mâna a doua. Au confirmat-o chiar autorităţile române. 9 din 29 de probe alimentare analizate în laborator sunt de calitate inferioară aceloraşi produse de pe pieţele din vestul Europei.

Sistemul de sănătate românesc se digitalizează

acum 2 zile

Sistemul de sănătate românesc se digitalizează. De la tabletele pentru medici, acum şi rezidenţii au o nouă aplicaţie pentru mobil.

Natura zdruncină România în plină vară

acum 2 zile

După tragedia de la Bulz, alte furtuni mătură România. Natura se dezlănţuie la sfârşit de iulie cum nu a făcut-o în nicio altă vară. Păduri întregi sunt puse la pământ de vânt, acoperişurile zboară şi lovesc ce prind în cale, iar oamenii rămân blocaţi în mijlocul viiturilor.

Artiștii din România, rămas bun pentru Denisa Răducu

acum 2 zile

Denisa Răducu va fi înmormântată în comuna Ștefănesti, județul Vâlcea, satul ei natal. Artiștii au trimis mesaje de susținere pentru familei cântăreței.

Iulia Vântur şi-a sărbătorit ziua de naştere în India, dar cu tort din România

acum 2 zile

Iulia Vântur împlinește 37 de ani. Vedeta a primit numeroase urări din partea familiei lui Salman Khan, celebrul star indian.

Femeile din Romania sunt printre cele mai frumoase din lume

acum 2 zile

Unul din doi turisti care ne viziteaza tara raman cu o impresie buna despre romance. Este de inteles de ce unele au ajuns sa aiba iubiti celebri. Eu v-am pregatit un material despre ele.

Nostradamus, peviziuni sumbre pentru România

acum 4 zile

Nostradamus este unul dintre cei mai mari profeţi ai lumii. Iar în ceea ce priveşte ţara noastră, el a zis că va fi ruinată. Însă, mai multe amănunte vom afla din videul de mai sus.

Isteria ”Despacito” a cuprins şi România. O tânără din Galați a reeditat celebra melodie

acum 7 zile

Piesa care a devenit cea mai ascultată melodie online din toate timpurile a fost adaptată în limba români şi de o puştoaică din Galaţi. Cătălina nici nu a bănuit că filmarea din sufrageria casei îi va schimba viaţa.

Mirabela Dauer, în lacrimi pe scenă: "Este pentru prima oară în viața mea când mă simt superstar în România"

acum 8 zile

Mirabela Dauer, profund impresionată de spectatorii de la ultimul ei concert. Tinerii i-au cântat toate piesele, artista simțindu-se un superstar în România.

Unul din doi copii din România nu merge la grădiniţă. Singura lor şansă la educaţie sunt grădiniţele de vară

acum 8 zile

Sunt puşti pe care nimeni nu-i învaţă nici măcar să îşi pronunţe numele. Singura lor şansă la educaţie sunt grădiniţele de vară. Acolo unde voluntarii încearcă să îi integreze în sistemul de învăţământ.

Trofeul Neymar Jr’s Five, câștigat de tricolori în finala mondială din Brazilia, în platoul Neatza

acum 9 zile

Peste 100.000 de jucători din 53 de ţări s-au bătut pentru un loc în finală mondială din Brazilia, însă nicio echipa dintre cele ajunse în finală nu a putut opri echipa românească TAO United.

Cel mai mare spital din România se contruieşte aproape de aeroportul Otopeni. Se vrea a fi un mini-oraş dedicat medicinei

acum 10 zile

Cel mai mare spital din România va fi construit la zece kilometri de aeroportul Otopeni. Terenul găsit de Primăria Capitalei are peste patru hectare şi este la doi paşi de autobaza RATB din Pipera.

"Nu ne pregătim de atac, dar trebuie să fim bine dotaţi", declarația președintelui României după ce a participat la exercițiul de la Cincu

acum 12 zile

Pentru prima oară, preşedintele Klaus Iohannis vorbeşte despre rachetele patriot, care valorează cât bugetul ministerului Apărării pe un an întreg. Dacă armata română le-ar cumpăra, am putea descuraja Rusia, crede şeful statului. "Nu ne pregătim să atacăm pe nimeni, dar trebuie...

România drumurilor de pământ

acum 12 zile

România drumurilor de pământ

Suhaib, celebrul burlac râvnit de toate femeile din România, și-a deschis agenție imobiliară în Marbella

acum 12 zile

Unul dintre cei mai râvniţi burlaci din showbiz este pus pe fapte mari. Suhaib Meshah s-a săturat de România şi vrea să dea lovitura într-o destinaţie de lux de peste hotare.

Chinezii au sute de milioane de dolari de investit în Europa

acum 13 zile

Şi vor să îi cheltuiască şi în România. O delegaţie de 150 de oameni de afaceri şi politicieni a aterizat la Bucureşti iar astăzi au loc discuţii maraton la parlament. Chinezii sunt interesaţi să investească în reactoarele trei şi patru de la Cernavodă, într-un tren de mare...

Venită în secret în România, Ramona Gabor și-a făcut de cap, la mall

acum 14 zile

Venită în secret în România, Ramona Gabor și-a făcut de cap, la mall. Haideţi să vedem şi noi imaginile cu diva de Dubai.

România poate cumpăra şapte sisteme de apărare antiaeriană Patriot din SUA

acum 15 zile

România ar putea cumpăra din Statele Unite şapte sisteme de apărare antiaeriană Patriot, în valoare de aproape patru miliarde de dolari. Potenţiala tranzacţie a fost aprobată de Agenţia pentru Cooperare în domeniile Securităţii şi Apărării, din cadrul Pentagonului, şi de...

1
2
3
4
5
»

Observator.TV