Cautare: 5514 rezultate dupa tagul "romania"

Rotonda, una dintre cele mai vechi biserici medievale din România

acum 1 zile

În judeţul Hunedoara, într-un loc liniştit din Geoagiu, se găseşte o comoară căreia nu i se acordă importanţa pe care o merită! Rotonda este una dintre cele mai vechi biserici medievale din România, unică datorită formei sale neobişnuite.

Tăriceanu: Vocația României în UE, sub semnul întrebării

acum 1 zile

Copreședintele ALDE spune că vocaţia ţării noastre ca membru UE este în acest moment sub semnul întrebării.

Clătita, tortul studenților din România! Băieții de la Noaptea Târziu găteau în fiecare săptămână această delicatesă, când stăteau în cămin

acum 1 zile

Băieții de la Noaptea Târziu recunosc că gătesc în fiecare săptămână clătite, fiind cel mai simplu și ieftin mod de a mânca ceva dulce.

România s-a zguduit de două ori la interval de câteva ore

acum 1 zile

Conform Institutului Naţional pentru Fizica Pământului, primul cutremur cu magnitudine de 3 a fost înregistrat la 01.22, la 141 kilometri adâncime, în județul Buzău.Un al doilea cutremur cu magnitudine de 3,3 a fost înregistrat, în acestă dimineață, tot în județul Buzău, la ora...

A abandonat Oxford şi Cambridge, ca să lucreze în domeniul petrolier

acum 2 zile

Mai apoi, a renunţat la un salariu regesc, pentru unul de numai. un dolar pe săptămână. Iar acum este directorul unei şcoli internaţionale din România. Îl cheamă Robert Brindley. Şi e întruchiparea optimismului. E un rebel convins, dar, paradoxal, şi un tradiţionalist. Îi plac...

Molecula de succes: Hainele din taftă, țesături imprimate digital, la mare căutare în România

acum 2 zile

Mirela Bucovinean, antrepenor de succes, și Alda, designer, prezintă o colecție din taftă, țesături imprimate digital. Hainele din acest material sunt la mare căutare în România.

Robert Brindley, americanul care a renunţat la un salariu regesc pentru a deveni directorul unei şcoli internaţionale din România, pentru numai un dolar pe săptămână

acum 3 zile

A abandonat Oxford şi Cambridge, ca să lucreze în domeniul petrolier. Mai apoi, a renunţat la un salariu regesc, pentru unul de numai un dolar pe săptămână. Iar acum este directorul unei şcoli internaţionale din România.

Norvegia, cea mai FERICITĂ țară din lume. Pe ce loc se află România

acum 4 zile

La clasamentul realizat au luat parte 155 de tari.

Doamnele şi domnişoarele vor avea o grijă în minus! Câţiva cercetători au inventat un ruj unic în ţară

acum 4 zile

Doamnele şi domnişoarele vor avea o grijă în minus! Câţiva cercetători de la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Cluj-Napoca au inventat un ruj unic în ţară. Produsul este foarte, foarte util, pentru că hidratează buzele şi e natural. Dar mai are un...

România este campioană la stres. Potrivit unui studiu, am fi printre cei mai stresaţi oameni din Uniunea Europeană

acum 5 zile

Unul din doi români este stresat, iar asta din păcate îi afectează şi pe copii noştri. Stă în firea românului să se plângă sau să caute probleme, dar confrom specialiştilor acest lucru poate cauza probleme mari.

Avantajele și dezavantajele din postul Paștelui, în opinia vedetelor din România

acum 5 zile

Păreri împărțite când vine vorba de postul Paștelui. Vedetele din showbizul românesc oferă avantajele și dezavantajele din această perioadă.

România a înregistrat cea mai mare creştere a vânzărilor online din UE

acum 6 zile

De la un an la altul, amatorii de cumpărători nu mai stau la cozile din magazine, ci adaugă produsele direct în coşul virtual, chiar de pe telefon. De la mâncare până la haine sau gageturi, orice se vinde şi se cumpără de pe internet.

Cinci restaurante din România au fost alese să participe în acest an la sărbătoarea Gout de France

acum 8 zile

Chefii s-au întrecut în prepararea unor feluri de mâncare unice, prin care să le arate francezilor cât sunt de pricepuţi. Şi chiar dacă au gătit franţuzeşte, nu au renunţat la ingredientele româneşti.

Prezentare: Katia Cărbune, cel mai tânăr compozitor din România

acum 9 zile

Katia Cărbune are 10 ani şi vine din Cluj. Concurenta este considerată cel mai tânăr compozitor din România.

Copiii din România, dependenți de gadgeturi

acum 10 zile

Copiii din România au mai multe gadgeturi decât cei din Franţa sau Statele Unite. Este motivul pentru care cei mai mulţi adolescenţi ajung să aibă probleme de comunicare şi chiar de sănătate. Mai mult, cei mici devin victimele sigure ale atacurilor online.

Legea prin care marile magazine sunt obligate să aibă la raft 51 la sută produse româneşti a ajuns din nou pe masa parlamentarilor din Comisia de Agricultură

acum 10 zile

Asta după ce Comisia Europeană a decis că România ar putea fi amendată pentru acest lucru, din cauză că ar încălca principiul liberei circulații a mărfurilor.

Barbie de România: ”Eu nu îngraș, decât la față!”

acum 11 zile

Barbie de România nu mai e deloc păpuşă! A început să ia proporţii, iar falcutele nu şi le mai poate ascunde! Nu-i problema, vedetă s-a decis! Ajunge din nou pe masă de operaţii!

România este a doua ţară din lume, după Siria, aflată în război civil, care-şi pierde cetăţenii!

acum 11 zile

5 milioane de români au luat calea străinătăţii pentru un trai mai bun. Oficial, în jur de trei milioane au forme legale de muncă. România este, astfel, a doua ţară din lume după Siria, aflată în război civil, care-şi pierde cetăţenii.

O nouă Sărbătoare Națională! 27 martie, Ziua Unirii Basarabiei cu România

acum 11 zile

Peste nici două săptămâni, vom avea o nouă sărbătoare naţională! Mai precis, pe 27 martie vom marca Ziua Unirii Basarabiei cu România. Propunerea legislativă a fost adoptată, astăzi, de deputaţi, care au votat-o aproape în unanimitate

1
2
3
4
5
»