Cautare: 5498 rezultate dupa tagul "romania"

Iată cum reinterpretăm 100 de rețete românești și le facem ca pe vremuri, la foc

acum 1 ore

În Aeroportul Internațional Henri Coandă, chef Ștefan Lungu s-a gândit să promoveze România altfel. Acesta ne arată ccum reinterpretăm 100 de rețete românești și le facem ca pe vremuri, la foc.

Smiley News! Cea mai amuzantă emisiune din România

acum 4 ore

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, de la Neatza, un videoclip amuzant de pe internet.

Jorge pleacă în America! Cum își petrece artistul ultimele zile în România: "Acum două săptămâni am avut o revelație"

acum 14 ore

Jorge vorbeşte pentru prima dată despre plecarea în America. Aflați motivul pentru care artistul a luat o asemenea decizie şi cum îşi petrece ultimele zile în România.

România, bărbatul care a violat-o pe fiica de 15 ani a Valericăi: "Ne-am culcat de trei ori"

acum 1 zile

Copilă de 15 ani violată de cumnatul ei! Este acuzaţia pe care i-o aduc fosta nevastă şi soacra, soţului, respectiv. ginerelui! Bărbatului care a îndrăznit să poftească la fetiţă de 15 ani.

Stigător la cer! Cumnatul România, acuzat că a violat-o pe copila de 15 ani, e liber! Liber să atace în orice clipă!

acum 1 zile

Copilă de 15 ani violată de cumnatul ei! Este acuzaţia pe care i-o aduc fosta nevastă şi soacra, soţului, respectiv. ginerelui! Bărbatului care a îndrăznit să poftească la fetiţă de 15 ani.

Exercițiu național de simulare a intervenției în caz de cutremur

acum 2 zile

De la începutul anului, în România, s-au produs cutremure pe bandă rulantă. Motiv pentru care autorităţile au luat măsuri şi au făcut un exercițiu național de simulare a intervenției în caz de cutremur.

Smiley News. România - Serbia 0-0. Cronica amuzantă a meciului. Bonus: Cum erau chemați înapoi la serviciu, în comunism, muncitorii care fugeau pe stadion în timpul programului

acum 4 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, de la Neatza, cronica amuzantă a meciului România - Serbia 0-0.

Delia Barbu, o cunoscută cântăreaţă din România, colecţie impresionantă de porturi populare

acum 6 zile

Delia Barbu, o cunoscută cântăreaţă din România, colecţie impresionantă de porturi populare! A cheltuit mii de euro pentru a-şi îmbogăţi straiele de scenă, iar în această seară vine în platoul "Agenţia VIP" cu cele mai spectaculoase costume!

Mașinile viitorului, inventate în România

acum 9 zile

Fundația Dan Voiculescu răsplătește performanța. Birtok Băneasa a uimit mapamondul cu invențiile sale.

Zicoane Heler Sebastian Alin și Anca Copos, de șapte ori Campioni Naționali ai României la dans

acum 14 zile

În acest moment, Zicoane Heler Sebastian Alin și Anca Copos ocupă poziția întâi în clasamentul mondial de tineret la dansuri standard.

Monica Hill, femeia care i-a sucit mințile lui Cătălin Botezatu, va reprezenta România la "Model of the World" organizat în China

acum 15 zile

Monica Hill pleacă în China, unde va reprezenta România la "Model of the World". Tânăra a făcut primii pași în modeling la vârsta de 12 de ani.

"Adidașii", piesa momentului printre copiii din România

acum 16 zile

Șatra B.E.N.Z este formată din Lu-K Beats, Nosfe, Killa Fonic, Keed și Super Ed. Genul pe care trupa îl abordează este o combinație de Hip Hop și Trap.

Consumul de etnobotanice, în rândul tinerilor: "Uzul acestor substanțe este într-o ușoară creștere în România"

acum 17 zile

Posesia de produse susceptibile de a avea efecte psihoactive nu mai este sancționată de lege. Deținerea acestor substanțe pentru consum propriu nu este infracțiune.

Peste 50 de milioane de conturi Facebook, piratate de hackeri: "Există cazuri și în România"

acum 17 zile

Conturile a cel puțin 50 de milioane de utilizatori Facebook au fost piratate după o breșă de securitate uriașă. Specialiștii în securitate informatică atrag atenția oamenilor să evite să transmită pe internet informații importante și fotografii.

Dani, glume la adresa vestimentației lui Răzvan: "Dacă îți luăm gecile și adidașii, facem un Teledon la iarnă, salvăm jumate din populația României"

acum 17 zile

Dani face glume pe seama vestimentației lui Răzvan. Prezentatorul nu înțelege de ce colegul său investește așa mult pe haine și încălțăminte.

Meteorologii anunță cer acoperit de nori în partea de sud-est a țării și valori termice scăzute

acum 18 zile

În partea de sud-est a țării și în zona montană cerul va fi acoperit de nori, va ploua, iar valorile termice vor fi scăzute. În restul teritoriului țării, cerul va fi mai mult senin.

Mircea Lucescu, singurul interviu la întoarcerea în România: "Prețul succesului este invidia, prețul eșecului este singurătatea"

acum 20 zile

Dezvăluiri despre o viaţă în care a jucat şi a antrenat neîncetat. Totul despre marile înfrângeri, dar şi despre succes, despre iubire şi familie.

Petrișor Tănăse, cel mai popular bucătar din România, gătește ca la mama acasă: "Se poartă mâncarea românească"

acum 28 zile

Petrișor Tănăse, cel mai popular bucătar din România, gătește sănătos. Tot mai mulți tineri adoptă un stil de viață sănătos, astfel și bucătăria românească trebuie să conțină preparate pe gustul lor.

The Bestbeat, cea mai tare trupă tribut Beatles, e în turneu omagial în România

acum 30 zile

The Bestbeat, cea mai tare trupă tribut Beatles, este într-un super turneu omagial în România.

Produsele bio, cel mai nou trend în România

acum 31 zile

Tot mai multe ferme în România se înscriu în trendul ecologic. Fermierii nu folosesc îngrășăminte chimice, astfel produsele sunt mult mai sănătoase.

1
2
3
4
5
»

Stirile Antena 1 Observator

observator.tv