Cautare: 3599 rezultate dupa tagul "sanatate"

Organizaţia Mondială a Sănătăţii, îngrijorată de epidemia de rujeolă din România

acum 16 minute

Epidemia de rujeolă pune pe jar atât autorităţile române cât şi Organizaţia Mondiala a Sănătăţii. Rata vaccinării a scăzut în unele zone ale ţărtii până la cota de pericol. Sunt două mari cauze care ne-au adus în această situaţie.

Primele semne ale problemelor de sănătate ale Ilenei Ciuculete: ”Când am pus mâna am simțit ceva tare”

acum 3 zile

Cornel Galeș explică la Acces Direct primele semne ale problemelor de sănătate ale Ilenei Ciuculete.

Tulburări ale somnului. Cele mai importante funcii ale somnului

acum 3 zile

Tulburările de somn reprezintă boli care afectează capacitatea de a adormi, de a rămâne adormit, sau de a rămâne în stare de veghe, sau boli care produc comportamente anormale în timpul somnului, cum ar fi teroarea nocturnă sau somnambulismul.

În plină epidemie de rujeolă, România vrea să exporte 4 mii de doze de vaccin ROR

acum 7 zile

De aproape două luni serul lipseşte din zece judeţe, iar dozele achiziţionate în regim de urgenţă nu au ajuns încă în cabinetele medicilor de familie. În Bucureşti mai există doar 43 de doze de vaccin contra rujeolei. Ministerul Sănătăţii a blocat exportul vaccinului, la nicio zi...

Bună dimineaţa, sănătate! Româncele devin mame după vârsta de 35 de ani! Cât de greu se obține o sarcină la această vârstă și ce riscuri presupune

acum 8 zile

Institutului Național de Statistică din România susține, în urma unui studiu, că numărul româncelor care decid să aibă primul copil după vârsta de 35 de ani s-a dublat în ultimul sfert de secol.

Consuela di Monaco, probleme grave de sănătate

acum 12 zile

Consuela di Monaco a ajuns din nou pe mâna medicilor! Bruneta şi-a făcut din nou analizele, iar veştile de la medici nu sunt deloc bune. Cu ochii în lacrimi, Consuela a vorbit despre problemele ei.

Bună dimineaţa, sănătate! Cât de bune sunt verdeţurile primăvara

acum 15 zile

Verdeţurile de primăvară fortifică organismul, ajută la eliminarea toxinelor acumulate în perioada iernii şi reduc nivelul colesterolului.

ANPC: Sfaturi pentru cumpărăturile de Paşte

acum 15 zile

Paul Anghel, director general ANPC, a venit la "Neatza cu Răzvan şi Dani" să vorbească despre masa de sărbători.

Bună dimineaţa, sănătate! Atenţie la căpuşe! A început sezonul lor

acum 17 zile

Căpușele sau ixodidele sunt un ordin de acarieni ectoparaziți ai reptilelor, păsărilor și mamiferelor, cu mod de hrănire obligatoriu hematofag și intermitent, și cu o importanță deosebită din punct de vedere medical și veterinar.

Horoscop 09/04/2017 Peştii trebuie să acorde atenţie sănătăţii

acum 18 zile

Peştii ar trebui să acorde o mai mare atenţie sănătăţii. Nu este exclus ca aceştia să se confrunte cu o răceală sau cu o astenie de primăvară.

Andreea Berecleanu ascunde în spatele zâmbetului de Mona Lisa o mare suferinţă!

acum 20 zile

Andreea Berecleanu vă zâmbeşte în fiecare seară de la pupitrul Observatorului dar puţin ştiu ce suferinţă ascunde.

Oja din comerţ poate duce la cancer! E semnalul de alarmă tras de autorităţi, după ce s-au descoperit peste 100 de substanţe toxice în cosmetice

acum 21 zile

O simplă manichiură poate provoca boli grave, inclusiv cancer! Este concluzia alarmantă la care au ajuns autorităţile, după ce au analizat 59 de oje din comerţ. În peste 100 dintre ele, s-au descoperit substanţe toxice, care pot ajunge direct în sânge. Şi manichiura realizată cu...

După luni de zile în care medicii nu reuşeau să-i pună un diagnostic, Oana Roman a primit o veste şoc!

acum 22 zile

Oana Roman a fost internată câteva zile în spital şi a făcut o mulţime de analize. A aflat de ce boală suferă şi încă caută tratamente pentru a o stabiliza.

Doi soţi din Alba Iulia şi-au pus casa la dispoziţia copiilor cu probleme de sănătate

acum 23 zile

Şi-au transformat casa într-un centru pentru copii cu nevoi speciale, iar grădina le-a devenit loc de joacă pentru cei mici! Aşa au devenit doi soţi din Alba Iulia nişte adevăraţi îngeri ai copiilor cu probleme de sănătate.

Ce se întâmplă dacă mănânci struguri în fiecare zi. Nimeni nu se aștepta la ASTA!

acum 23 zile

Strugurii au numeroase beneficii pentru organismul uman!

1
2
3
4
5
»