Cautare: 3892 rezultate dupa tagul "sanatate"

Greu în România. Copilul care mănâncă trei pâini pe zi

acum 9 ore

Jumătate din copiii noştri sunt prea grei. Şi-şi trăiesc doar pe jumătate copilăria. România e pe locul al doilea la obezitate infantilă! Imaginaţi-vă doar viaţa prin ochii unui copil de o sută de kilograme. Cât de greu îi e să meargă, să respire, să se privească şi să se...

Festivalul Mierii de la Miercurea Ciuc

acum 12 ore

Iubitorii de miere reuniţi în acest weekend la Miercurea Ciuc au avut ocazia să constate că imaginaţia producătorilor nu are limite! Pe lângă mierea făcută din tot felul de flori cunoscute şi arhicunoscute, au apărut sortimente pe bază de ierburi aromatice, dar şi de lavandă.

Bună dimineaţă, Sănătate! Virozele la copii

acum 18 ore

De cele mai multe ori, părinții intră în panică atunci când copilul răcește și cu cât acesta este mai mic cu atât situația poate fi mai gravă. Stăpânirea de sine a adulților este esențială în aceste momente.

Adelina Pestrițu, probleme de sănătate din cauza ratonului

acum 4 zile

Adelina Pestriţu, probleme de sănătate din cauza ratonului. Bruneta îşi iubeşte animăluţele ca pe ochii din cap şi chiar dacă a ajuns la medic, nu vrea să renunţe la Cindy.

Topul celor mai comune combinaţii alimentare pe care ar fi bine să le evităm

acum 5 zile

Iată un topul al celor mai comune combinaţii alimentare pe care ar fi bine să le evităm!

Bună dimineaţa, Sănătate! Importanţa controalelor la sân şi cum să te auto palpezi

acum 5 zile

Cancerul de sân este cea mai răspândită formă de cancer din România. În fiecare an, mii de femei primesc acest diagnostic, iar majoritatea lor ajung pe masa de operație, în fața mastectomiei.

Actrița, Ioana Ginghină, mărturisește: „Boala pe care am avut-o m-a făcut să mă gândesc la mai multe lucruri din viață”

acum 6 zile

Ioana Ginghină spune totul despre boala care îi dă bătăi de cap. Actrița spune că are probleme cu spatele, iar soțul și copiii i-au fost alături și su sjutat-o foarte mult.

Escrocherii în online, plătite cu sănătatea! Comercianții folosesc internetul pentru a vinde orice, inculsiv medicamente

acum 6 zile

Mare e grădina internetului, dar mulţi sunt cei care au sădit acolo afaceri bănoase, care ajung, de prea multe ori, un coşmar pentru clienţi. Se vând în continuare medicamente, haine sau bijuterii, fără niciun control.

Prietena Wandei face dezvăluiri: „Probabil va contiuna cu tratamentele acasă.”

acum 6 zile

DJ Wanda a primit rezultatul analizelor pe care le aştepta cu sufletul la gură. Vedeta a transmis un nou mesaj emoţionant de pe patul de spital.

Dj Wanda a primit rezultatele: "Nu e bine...îmi doresc să fie un vis urât"

acum 7 zile

Dj Wanda a primit rezultatele analizelor efectuate la o clinică din Turcia şi se pare că veştile nu sunt bune.Vedetă a sperat că medicii îi vor aduce speranţa şi optimismul, însă lucrurile nu au fost deloc aşa.

Bună dimineaţa, Sănătate! De ce apare şi cât de gravă este hipertensiunea arterială

acum 7 zile

Hipertensiunea arterială (HTA), cunoscută de asemenea sub numele de tensiune arterială crescută sau hipertensiune, este o boală cronică caracterizată prin valori crescute ale presiunii arteriale. Valoarea ridicată face ca inima să pompeze într-un ritm mai accelerat față de ritmul...

Cum acorzi primul ajutor unui motociclist

acum 7 zile

În cazul unui accident de motocicletă, este important cum acorzi primul ajutor unui motociclist rănit, până la sosirea ambulanței.

Dj Wanda află astăzi verdictul medicilor: „Am nevoie de un gând bun trimis în univers”

acum 10 zile

DJ Wanda află azi verdictul medicilor. După o perioadă în care s-a confruntat cu grave probleme de sănătate, cu lungi tratamente și luni de spitalizare, vedeta va afla în sfârșit diagnosticul medicilor.

DJ Wanda trece prin clipe de groază: "Nu m-am lăsat învinsă de suferinţă pe care o duc"

acum 11 zile

Dj Wanda se luptă de ani buni cu tot felul de probleme de sănătate. Vedeta a hotarat sa impartaseasca suferinta prin care trece cu fanii si cu prietenii sai virtuali asa ca a publicat o postare pe retelele de socializare in care a vorbit despre afecţiunea care i-a schimbat viaţa şi despre...

Noi detalii despre starea de sănătate a Wandei: „Nu sunt tocmai bine, dar sunt o luptătoare”

acum 11 zile

Dj Wanda are probleme serioase de sănătate. Aceasta a scris un mesaj de pe contul ei pe o rețea de socializare prin care le spunea fanilor că nu se simte tocmai bine , dar că este o luptătoare. Paula Chirilă face și ea noi dezvăluiri îngrijorătoare despre starea de sănătate a...

Efectele toamnei asupra stării de sănătate ale copiilor

acum 11 zile

Doctor Corina Cilcic a prezentat la Prietenii de la 11 principalele probleme de sănătate cu care se confruntă copiii toamna.

Probleme mari de sănătate pentru Dj Wanda. „Am un tabel după care mă ghidez și știu exact ce trebuie să mănânc”

acum 12 zile

Dj Wanda se luptă de ani buni cu tot felul de probleme de sănătate. Vedeta a vorbit despre afecţiunea care i-a schimbat viaţa şi despre modul în care a reuşit să-şi ţină sub control suferinţa de-a lungul timpului.

Dj Wanda trece prin clipe de groază: „Trec prin momente foarte grele”

acum 12 zile

Dj Wanda trece prin momente foarte grele! Transmite un mesaj cutremurător de pe patul de spital. Iar o cunoscută artistă de la noi era să rămână în lenjerie intimă la un eveniment cu ştaif. Şi asta după ce a recunoscut că nu e totul roz în căsnicia ei.

Bună dimineaţa, sănătate! Cum creștem imunitatea organismului toamna

acum 12 zile

Iată ce trebuie să faci dacă vrei să fii în formă maximă și să nu mai ai probleme cu răcelile specifice toamnei.

Mama Antoniei, preocupată cu sănătatea. Denise Iacobescu face perfuzii cu vitamina C

acum 13 zile

Mama Antoniei a ajuns pe patul de spital cu perfuzii! Denise a vorbit despre perioada in care a slabit foarte mult si cum si-a revenit. „Am renunțat de tot la lactate”

1
2
3
4
5
»