Cautare: 3994 rezultate dupa tagul "sanatate"

Atenție! Dulciurile de sărbători cresc riscul cariilor!: ”Este recomandat să îi dai copilului ciocolată amară”

acum 18 ore

Beatrice Gâsman vorbește despre sănătatea dentară a copiilor. Aceștia trebuie să își perieze dinții cu o pastă de dinți potrivită.

Jucării periculoase! Deşi se vând cu preţuri atractive, jucăriile contrafăcute ascund probleme care pun în pericol sănătatea celor mici

acum 5 zile

În 2017, Moş Crăciun nu trebuie să fie doar bogat, ci şi bine documentat. Copiii au pretenţii clare. Păpuşile trebuie să fie neapărat personaje din poveşti, iar maşinuţele - miniaturi ale bolizilor de lux.

Bună dimineață, Sănătate! Postul de Crăciun pentru copii

acum 8 zile

Simona Dragomir, omul informat de la Neatza, prezintă un material despre postul de Crăciun pentru copii.

Regele Mihai a murit, doliu pentru România

acum 9 zile

Regele Mihai se lupta cu mai multe probleme de sănătate. În ultimele zile, starea lui de sănătate s-a agravat și după lungi zile de suferință, acesta a încetat din viață.

Folosești gel de duș? Află cât de periculos este pentru sănătatea ta!

acum 10 zile

Foloseşti gel de duş? Află cât de periculos este pentru sănătatea ta! Gelurile de duş pot să îţi provoace probleme grave asupra pielii. Tot ceea ce trebuie să ştii afli de la specialiști, dar și de pe eticheta gelurilor.

Bună dimineață, Sănătate! Varicela - simptome și tratament

acum 10 zile

Varicelă este o boală infecto-contagioasă, cu manifestări generale, însoțite de erupție sub formă de vezicule. Află care sunt simptomele varicelei și cum poate fi tratată.

Fostul diriginte e eroul Adelei! Fii şi tu!

acum 13 zile

În comuna Chiojdeni, din Vrancea, sunt mai multe persoane dragi Adelei, care o iubesc și o susțin necondiționat. Una dintre ele e fostul diriginte, Emil Lazăr.

Uniţi pentru Adela! Singurul vis al premiantei de 15 ani: "Vreau să fiu sănătoasă!"

acum 13 zile

Adela, la doar 15 ani,a aflat că are trei tumori maligne pe creier. Azi, vrem să luptăm pentru viața ei! Să ne alăturăm părinților care au vândut ce au avut mai de preț din casă, doar ca fiica lor să poată beneficia de cele mai bune tratamente.

Ce se întâmplă cu Dan Ciotoi: „Nu îmi este frică de operație”

acum 15 zile

Dan Ciotoi a primit verdictul medicilor. Acesta are probleme de sănătate și în curând va avea o intervenție chirurgicală.

Horoscopul zilei 27/11/2017 - Cresc șansele de reușită în toate domeniile de activitate

acum 17 zile

În prima parte a zilei, berbecii iau o hotărâre în urma căreia sunt nevoiți să-și schimbe programul. Un prieten le va solicita sprijinul într-o problemă de sănătate.

Ce se întâmplă acasă la Stela Popescu. Prietena actriței face primele declarații: „Era palidă, mi-a spus că este obosită”

acum 20 zile

Cea mai importantă stea a Românie a urcat la cer, iar astăzi, la Teatrul Constantin Tănase, marea artistă joacă cel mai dureros rol din carieră. Prietena actriței face primele declarații și spune că l-a ultima întălnire a celor două, Stela era palidă și spunea că se simte foarte...

Bună dimineață, Sănătate! Somnul la copii

acum 22 zile

Somnul copiilor este foarte important pentru sănătatea lor. Este la fel de important precum respirația și alimentația.

Andreea Antonescu a vrut silicoane „gigant”, iar acum are probleme

acum 23 zile

Andreea Antonescu se confruntă cu grave probleme de sănătate. Unul dintre implanturile de silicon a migrat spre exterior, iar din această cauză, artista este nevoită să meargă iar la medic.

Principesa Margareta se întoarce în țară. Ce se întâmplă cu Regele Mihai?

acum 24 zile

Ce se întâmplă în interiorul Casei Regale este departe de a se fi risipit. Starea Regelui Mihai este în continuare îngrijorătoare, iar Principesa Margareta a ales să se întoarce în țară.

Bună dimineață, Sănătate! Diabetul zaharat la copi

acum 24 zile

Diabetul zaharat este o afecțiune endocrina caracterizată prin deficit al secretiei pancreatice de insulină. Insulină stimulează pătrunderea glucozei în celule și folosirea acesteia că substrat pentru producerea de energie.

Noi veşti despre Regele Mihai! Starea de sănătate a Majestăţii Sale este îngrijorătoare

acum 25 zile

Noi veşti vin din Elveţia despre Regele Mihai. Starea de sănătate a Majestăţii Sale este îngrijorătoare. Suveranul comunică cu greu şi nu se poate deplasa fără ajutor.

Tatăl Gabrielei Cristea ajuns de urgență la spital

acum 28 zile

Tatăl Gabrielei Cristea a ajuns de urgență la spital. Alături de el au fost doar fiul său și femeia care are grijă de el de mai bine de un an.

Tatăl Gabrielei Cristea, de urgență la spital!

acum 28 zile

Tatăl Gabrielei Cristea a ajuns de urgență la spital. Alături de el au fost doar fiul său și femeia care are grijă de el de mai bine de un an.

Cum se reface Mihai Constantinescu după operația dificilă: „Nu sunt cuvinte să descriu ce am simțit”

acum 29 zile

Ce a fost mai greu a trecut! După mai bine de patru zile de terapie intensivă, Mihai Constantinescu are puterea să zâmbească din nou. Cum se reface artistul după operaţie?

1
2
3
4
5
»

Observator.TV