Cautare: 248 rezultate dupa tagul "schimbare"

Dani către Flavia: "Ți-ai făcut ceva, parcă ai mai crescut?"

acum 40 minute

Dani vede o schimbare la Flavia, colega de emisiune, dar nu își poate da seama ce s-a întâmplat. Asistenta de la meteo consideră că a crescut doar profesional.

Margherita de la Clejani a schimbat macazul: "Am crecut și a venit vremea să fac o schimbare"

acum 1 zile

La acest proiect, Margherita lucrează de un an de zile! Este un proiect solo, independent de cel al părinţilor ei! De altfel, Margherita şi-a testat acest proiect de Revelion când a cântat cu taraful ei în câteva restaurante din Capitală, inclusiv la Marriot!

Ce schimbări vrea să facă Sânziana Buruiana: „ Vreau să am un look natural și să renunț la extensii”

acum 5 zile

Sânziana Buruiană vre să facă schimbări în viața ei. Vedeta a început cu părul. Vrea să aibă o culoare cât mai naturală și sa renunțe definitiv la extensii.

Nadir, un tătic model: „Pentru mine, iubirea înseamnă tot”

acum 6 zile

Nadir este un tătic model. Artistul spune că pentru el iubirea înseamnă tot și de când are un copil, viața i s-a schimbat și este mult mai responsabil.

Schimbare burscă a vremeii. Meteorologii au emis un cod galben

acum 7 zile

Schimbare radicală de vreme. Meteorologii anunţă ploi şi ninsori pentru mai multe zone din ţară. Specialiştii ANM au emis un cod galben valabil până mâine, fiind vizate zonele montane, Banatul, Oltenia și Muntenia, unde sunt aştepate ninsori abundente.

Dani vrea o schimbare majoră în viața lui: ”Îmi doresc să plec într-un loc pe vecie. Să știu că nu mă mai pot întoarce” Oare de ce?

acum 14 zile

Dani Oțil își dorește schimbare majoră în viața lui și-ar dori chiar să ajungă pe Marte! ”Îmi doresc să plec într-un loc pe vecie. Să știu că nu mă mai pot întoarce”, a spus prezentatorul TV, dar oare de ce?

Cum l-a schimbat pe Nadir postura de tătic

acum 22 zile

De când a devenit tătic, Nadir şi-a schimbat preocupările şi îşi petrece foarte mult timp alături de familie. În plus, se gândeşte şi cum să facă mai mulţi bani pentru fetele lui.

Nadir, dispariție bruscă de la TV. Care este motivul pentru care artistul își ascunde fața

acum 27 zile

Se pare că Nadir a luat o pauză din televiziune. Artistul a dezvăluit care este motivul pentru care își ascunde fața. Noul lui look te lasă cu gura căscată.

O schimbare de look este binevenită în viaţa oricui

acum 35 zile

Dacă vreţi să spargeţi puţin monotonia, nu mai staţi pe gânduri şi lăsaţi-vă pe mâinile profesionişilor. Se spune că atunci când o femeie îşi schimbă imaginea, trece printr-o cotitură în viaţa personală, însă nu e mereu aşa. Un exemplu este chiar actriţa Diana...

Vârciu, băiatul fidel sau craiul showbiz-ului?

acum 45 zile

A avut zeci, poate chiar sute de iubite, dar Anda Călin l-a făcut să devină din nebunaticul showbiz-ului, bărbatul responsabil de azi. Frumoasa brunetă i-a luat mințile, iar Liviu Vârciu nu mai are ochi pentru altele.

Anna Lesko, apariție de senzație: „Da, recunosc, m-am schimbat”

acum 70 zile

Anna Lesko, invitată în platoul Răi da buni, vorbește despre schimbările din viața ei. Artista spune că în ultima vreme a făcut foarte multe schimbări vizibile.

Adelina Pestrițu, într-o continuă schimbare: „Voi face sărbătorile într-o nouă casă”

acum 75 zile

Adelina Pestrițu l-a așteptat nerăbdătoare pe Moș Nicolae, dar acesta se pare că a dezamăgit-o. Vedeta își pune mai mari speranțe în Moș Crăciun.

Maria Constantin: „Publicul s-a împărțit. O parte apreciază, o parte invidiază”

acum 87 zile

Maria Constantin, invitată în emisiunea Dincolo de aparențe, vorbește despre ce s-a întamplat cu publicul ei. Artista spune că ca publicul s-a împărțit și o parte apreciază, o parte invidiază.

Perna, un focar de infecții! Ce boli grave îți poate provoca

acum 90 zile

Perna este un adevărat focar de ingecții. Aceasta este principalula cauză care provoacă acneea. Fețele de pernă trebuie schimbate odată la 3-4 zile și spălate la 60 de grade.

Cum se descurcă Liviu Vârciu cu cele două fete ale sale: „Viața te schimbă la un moment dat”

acum 96 zile

Liviu Vârciu s-a schimbat total de când a devenit tătic pentru a doua oară. Nu se mai dezlipeşte de fiica lui, nu îi mai plac cluburile, ba mai mult, se laudă că doar el îi face băiţă micuţei Anastasia. Iar cu fiica adolescentă, e cu totul o altă poveste! Liviu a povestit cum a...

Cum s-a schimbat viața pentru Tavi Clonda și Gabriela Cristea: „Gabi are probleme cu alăptarea”

acum 96 zile

Pe de altă parte, Gabriela Cristea şi Tavi Clonda sunt în culmea fericirii de când au devenit părinţi, dar nu îşi imaginau că viaţa lor se va schimba atât de mult! Tăticul a povestit cu ce probleme se confruntă.

Ce a determinat-o pe Feli să își schimbe viața: „Sunt mult mai înțeleaptă și deschisă”

acum 102 zile

Feli a făcut foarte multe schimbări în viața ei și toate au fost foarte bune. Artista a trecut prin foarte multe momente grele, iar asta a determinat-o să se schimbe.

Gică Popescu, transformare de look incredibilă! Nu îl recunoști dacă îl vezi pe stradă

acum 102 zile

Ajuns la 50 de ani, Gică Popescu a apelat la o schimbare radicală de look. Primele imagini cu noua înfăţişare a Baciului sunt de nerecunoscut.

Ionela Prodan, schimbare spectaculoasă de look

acum 103 zile

Mama Ana Mariei Prodan a optat pentru o schimbare radicală de look. A ales o tunsoare modernă şi a lăsat lumea fără cuvinte. Pentru că Ana se mândreşte cu ea, a publicat fotografii pe reţelele de socializare ! Şi trebuie sa recunoastem că noul look i se potriveşte de minune !

Schimbarea anvelopelor de iarnă ne topeşte banii din portofel

acum 110 zile

Marea goană a şoferilor la service-urile auto, pentru schimbarea anvelopelor de iarnă, topeşte banii din portofel. Echiparea completă pentru sezonul rece îi poate costa pe unii salariul pe o lună.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV