Cautare: 265 rezultate dupa tagul "schimbare"

Horoscopul zilei 20 Aprilie. Zodia care face o mutare majoră! Cea mai afectată zodie a zilei

acum 2 zile

Nativii taur depășesc o perioadă în care s-au simțit ca într-un con de umbră, ca și cum nimeni nu a observat strădaniile lor. Vor aprecia un sfat primit sau o ofertă

Cum să îți faci o tunsoare care te avantajează

acum 10 zile

Vrei să îți faci o schimbare? Octavian Sârbu ne învață cum să ne facem o tunsoare care ne avantajează.

Bobi Dumitraș, despre coafurile femeilor: "Ești ultimul om de pe lumea asta dacă nu observi schimbarea"

acum 28 zile

Bobi Dumitraș este invitatul special al serii la „iUmor”. Jurații l-au primit cu nerăbdare în scenă, acolo unde artistul se simte în largul lui, iar publicul l-a aplaudat chiar înainte de a începe reprezentația.

România trece la ora de vară

acum 29 zile

Afară e încă iarnă, dar se trece la ora de vară. Ceasurile vor fi date înainte, iar ora 03:00 va deveni ora 04:00. Schimbarea este, mai nou, armonizată între toate ţările europene, pentru a evita eventuale perturbări ale orarelor, cum ar fi cele ale trenurilor

Și vedetele au defectele lor. Ce ar vrea să schimbe celebritățile dacă ar putea

acum 35 zile

Și vedetele au defectele lor. Ce ar vrea să schimbe celebritățile dacă ar putea. Spre exemplu, Andreea Berecleanu spune că este foarte încăpățânată și tenace, dar și foarte înțelegătoare.

Cum s-a schimbat viața Xoniei: „Am plâns acum o săptămână de fericire”

acum 38 zile

A dispărut o vreme din peisajul monden, dar se pregăteşte să revină în forţă. Xonia a făcut schimbari majore în viaţa ei şi ne-a povestit totul într-un interviu.

Ionela Prodan, schimbare radicală de look după intervenție

acum 39 zile

Ionela Prodan a mers la salon pentru o schimbare de look, împreună cu fiica ei, Anamaria Prodan, și cu nepoata ei, Rebecca. Anamaria Prodan e mândră de cum arată mama ei și spune că ar vrea să fie precum Ionela Prodan atunci când va ajunge la vârsta celebrei cântărețe.

Transformarea incredibilă a Ionelei Prodan după problemele de sănătate

acum 40 zile

Ionela Prodan, imagini de ultima oră! După toate problemele de sănătate care au pus pe jar pe toată lumea, marea doamnă a muzicii populare a avut parte o transformare incredibilă!

Cum se vindecă dependența de jocurilor de noroc: „Jocurile pot să îți schimbe viața”

acum 40 zile

Ce șanse de vindecare are un dependent de jocurile de noroc? În ultimii ani, sălile de jocuri de noroc au apărut într-un număr alarmant și nu oriunde ci aproape la fiecare colț de bloc. Psihologii susțin că soluții de vindecare există, dar necesită un efort susținut atât din partea...

Scăpăm de ger! Vremea dă semne bune de schimbare

acum 49 zile

După atâta ger, vremea dă semne bune de schimbare. De astăzi, începe primăvara în vestul și în centrul țării, iar temperaturile se apropie de normal. Nu pot să spun același lucru și despre sudul țării, unde se lasă așteptată. Meteorologii anunță lapoviță și ninsori de...

Cum a schimbat-o iubitul pe Andreea Marin: „Am învățat să trăiesc deparde de orgolii”

acum 50 zile

Andreea Marin este o femeie împlinită, mai ales că a apărut în viaţa ei un om frumos. Despre cât de mult i s-a schimbat viaţa în ultimul timp aflăm de la ea.

Nadir, schimbare radicală: ”Deși nu par, sunt sentimental și romantic”

acum 58 zile

Nadir Tamuz s-a făcut remarcat în urma participării la emisiunea X Factor. ”Deși nu par, sunt sentimental și romantic”, a spus artistul,

Dani către Flavia: "Ți-ai făcut ceva, parcă ai mai crescut?"

acum 60 zile

Dani vede o schimbare la Flavia, colega de emisiune, dar nu își poate da seama ce s-a întâmplat. Asistenta de la meteo consideră că a crescut doar profesional.

Margherita de la Clejani a schimbat macazul: "Am crecut și a venit vremea să fac o schimbare"

acum 61 zile

La acest proiect, Margherita lucrează de un an de zile! Este un proiect solo, independent de cel al părinţilor ei! De altfel, Margherita şi-a testat acest proiect de Revelion când a cântat cu taraful ei în câteva restaurante din Capitală, inclusiv la Marriot!

Ce schimbări vrea să facă Sânziana Buruiana: „ Vreau să am un look natural și să renunț la extensii”

acum 66 zile

Sânziana Buruiană vre să facă schimbări în viața ei. Vedeta a început cu părul. Vrea să aibă o culoare cât mai naturală și sa renunțe definitiv la extensii.

Nadir, un tătic model: „Pentru mine, iubirea înseamnă tot”

acum 67 zile

Nadir este un tătic model. Artistul spune că pentru el iubirea înseamnă tot și de când are un copil, viața i s-a schimbat și este mult mai responsabil.

Schimbare burscă a vremeii. Meteorologii au emis un cod galben

acum 68 zile

Schimbare radicală de vreme. Meteorologii anunţă ploi şi ninsori pentru mai multe zone din ţară. Specialiştii ANM au emis un cod galben valabil până mâine, fiind vizate zonele montane, Banatul, Oltenia și Muntenia, unde sunt aştepate ninsori abundente.

Dani vrea o schimbare majoră în viața lui: ”Îmi doresc să plec într-un loc pe vecie. Să știu că nu mă mai pot întoarce” Oare de ce?

acum 74 zile

Dani Oțil își dorește schimbare majoră în viața lui și-ar dori chiar să ajungă pe Marte! ”Îmi doresc să plec într-un loc pe vecie. Să știu că nu mă mai pot întoarce”, a spus prezentatorul TV, dar oare de ce?

Cum l-a schimbat pe Nadir postura de tătic

acum 83 zile

De când a devenit tătic, Nadir şi-a schimbat preocupările şi îşi petrece foarte mult timp alături de familie. În plus, se gândeşte şi cum să facă mai mulţi bani pentru fetele lui.

Nadir, dispariție bruscă de la TV. Care este motivul pentru care artistul își ascunde fața

acum 88 zile

Se pare că Nadir a luat o pauză din televiziune. Artistul a dezvăluit care este motivul pentru care își ascunde fața. Noul lui look te lasă cu gura căscată.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV