Cautare: 1562 rezultate dupa tagul "scoala"

Acoperișul unei școli, smuls de vânt. Oamenii au asemănat vijelia care a smuls acoperişul cu pâlnia unei tornade

acum 4 zile

Vijeliile au provocat pagube şi în staţiunea Poiana Ţapului din Prahova. Acolo, vântul puternic a smuls acoperişul unei şcoli şi l-a aruncat în curtea interioară. Oamenii din localitate au asemănat vijelia care a smuls acoperişul cu pâlnia unei tornade. Din fericire, nimeni nu a fost...

Ionela Guzic, despre muzică și viața la sat: ”M-am bronzat când am extras mierea”

acum 5 zile

Ionela Guzic vorbește despre cariera ei muzicală. Artista este absolventă a ”Music Schools” California, USA.

Lecția prieteniei. Dani: ”L-am trecut clasa pe Răzvan. A fost complicată treaba”

acum 6 zile

Dani vorbește despre copilăria lui, și nu numai. ”L-am trecut clasa pe Răzvan. A fost complicată treaba”, a spus prezentatorul tv.

Examenul la matematica, foarte greu. Profesorii spun că, față de anul trecut, subiectele au fost mai dificile

acum 6 zile

Elevii de clasa a opta au trecut cu greu proba de la evaluarea de matematică de astăzi! Subiectele au fost mai dificile decât anul trecut, spun şi copiii, şi profesorii.

Telefon explodat, daune de 1 milion de euro. Un băiat de 17 ani a fost rănit de telefonul mobil care i-a explodat în buzunar

acum 6 zile

Anchetă în Capitală, după ce un adolescent a fost rănit de explozia unui telefon mobil! Reprezentanţii unei mari firme de telefonie sunt acum chemaţi să dea explicaţii în faţa poliţiştilor.

Mii de copii sunt abuzați anual acasă, la școală sau în grupul de prieteni

acum 8 zile

Violenţa asupra copiilor rămâne un subiect tabu în România, chiar dacă se înregistrează sute de cazuri zilnic. Statisticile sunt din ce în ce mai îngrijorătoare. Peste 1.500 de copii au ajuns anul trecut în grija statului după ce au fost luaţi din familiile care reprezentau un...

Camelia Potec vrea ca înotul să devină obligatoriu în şcolile din România

acum 13 zile

Camelia Potec vrea ca înotul să devină obligatoriu în şcolile din România

Proiect. Înotul, disciplină obligatorie în şcoli

acum 14 zile

Înotul ar trebui să fie disciplină obligatorie în şcoli! Este propunerea Cameliei Potec care îşi doreşte ca - împreună cu Federaţia Română de Nataţie - să introducă materia în toate şcolile din ţară. Problema este, însă, că - şi dacă am avea cursuri obligatorii - nu am...

Malone, pompa de benzină și un vechi coleg de școală

acum 16 zile

Malone se întâlnește la benzinărie cu un vechi coleg care obișnuia să-l bată. Cei doi plănuiesc să-și regleze conturile.

Salarii de mii de ruro pentru un job la fermă. Un tractorist poate câștiga până la 2.000 de euro pe lună

acum 19 zile

În plină criză a forţei de muncă, un job la o fermă poate aduce un salariu de mii de euro. Şi nu vorbim doar despre manageri sau ingineri. Patronii oferă salarii bune şi pentru simpla muncă a câmpului.

Ghiozdane mai ușoare pentru elevii români. Greutatea ghiozdanelor ar putea fi reglementată prin lege

acum 19 zile

Ghiozdanele ar putea fi mai uşoare. Un deputat a lansat o iniţiativă legislativă prin care urmăreşte să reglementeze greutatea pe care o vor avea ghiozdanele elevilor.

Curiozitățile lui Florin Ristei: "Ați dat vreodată o amenințare cu bombă la școală?"

acum 21 zile

Florin Ristei vrea să afle dacă Diana și Ramona au făcut amenințări cu bombă în școală, în timpul tezelor.

Un băiat de 7 ani a fost umilit şi bătut în curtea unei grădiniţe, de alţi cinci copii, care l-au pus să mănânce iarbă şi melci

acum 21 zile

Caz revoltător într-o comună din Argeş.Totul a fost filmat, iar imaginile au ajuns la poliţişti, care au deschis o anchetă. EL Vă avertizăm, urmează imagini care vă pot afecta emoţional.

Cei şapte sute cincizeci de elevi ai şcolii care a ars, s-au întors la cursuri tot în pericol

acum 21 zile

Cei şapte sute cincizeci de elevi ai şcolii care a ars ieri au mers azi la cursuri. Au fost împărţiţi în alte unităţi de învăţământ. Culmea, nici ele nu au autorizaţie ISU. Mai exact, în sectorul 5 al Capitalei nicio şcoală nu are avizul necesar. Părinţii sunt revoltaţi.

Scandal la o şcoală din Bacău. Elevi au fost puși să mimeze că mănâncă fructe!

acum 22 zile

Este scandal la şcoală, într-o comună din Bacău. Profesorii sunt acuzaţi că le-au dat elevilor fructe şi i-au pus să mimeze că le mănâncă pentru câteva poze. Doar că după şedinţa foto, elevii nu au avut voie să guste bananele şi portocalele pe care le-au primit.

Anchetă la școala din București care a ars. Sutele de copii vor încheia anul şcolar în alte unităţi de învăţământ

acum 22 zile

Sutele de copii care urmau cursurile şcolii 124 vor încheia anul şcolar în alte unităţi de învăţământ din zonă. Şi părinţii cer lămuriri, mai ales că unitatea de învăţământ nu avea autorizaţie de securitate la incendiu.

Răzvan și Dani, despre reuniunea de 20 de ani de la terminarea școlii

acum 23 zile

Răzvan și Dani, prezentatorii Neatza, vorbesc despre reuniunea de 20 de ani de la terminarea liceului. Cei doi povestesc cum s-au întâlnit cu colegii.

Dacă ar fi la şcoală, Donald Trump ar fi un elev de nota 4

acum 23 zile

Mai mulţi profesori de limba engleză şi internauţi au corectat scrisoarea preşedintelui către liderul nord-corean Kim Jong-un, iar rezultatele nu îi fac deloc cinste liderului american. Mai multe versiuni ale scrisorii, pline de corecturi făcute când cu pixul roşu, când evidenţiate cu...

Este mobilizare de forţe în sectorul 5 al Capitalei, acolo unde un incediu violent a izbucnit la o şcoală de pe strada Mărgeanului

acum 23 zile

Focul a pornit de la acoperişul clădirii şi s-a extins rapid. La faţa locului se intervine cu zeci de autospeciale de stingere cu apă şi spumă. De asemenea, pompierii acţionează şi cu trei autoscări, de la înălţime. Flăcările se manifestă violent, iar zona a fost împânzită de...

Răzvan şi Dani sărbătoresc 20 de ani de la terminarea liceului!

acum 26 zile

Răzvan şi Dani sărbătoresc 20 de ani de la terminarea liceului! Matinalii au fost prezenţi în curtea instituţiei din Reşiţa!

1
2
3
4
5
»

Observator.TV