Cautare: 490 rezultate dupa tagul "serial"

Personajele lui Mihai Călin și Alinei Chivulescu din "Fructul Oprit", printre cele mai îndrăgite de fanii serialului: "În ultima perioadă am devenit intimi"

acum 15 ore

Alina Chivulescu și Mihai Călin sunt colegi atât la teatru, cât și pe platoul de la "Fructul Oprit". Personajele lor sunt printre cele mai îndrăgite de fanii serialului.

La şueta cu Tanţa şi soţii Boască, spumoşii olteni din serialul "Fructul Oprit"!

acum 7 zile

Adriana Trandafir, Maria Râlea şi Doiniţa Oancea, actori în serialul "Fructul Oprit", au fost invitaţi în platoul de la Prietenii de la 11!

Cum s-a pregătit Jenna Coleman pentru rolul din “Victoria”, serialul de la Happy Channel

acum 12 zile

“Victoria”, serialul britanic inspirat din viața Reginei Victoria a Marii Britanii, poate fi urmărit de vineri până duminică, de la ora 20.00, la Happy Channel. Jenna Coleman, protagonista producției, mărturisește că a făcut pregătiri temeinice pentru a da viață...

Protagoniștii serialului "Fructul Oprit" se pregătesc de Halloween

acum 14 zile

De Halloween, Adrian Perjovschi îi transformă pe Cristina Ciobănașu și pe Vlad Gherman, protagoniștii serialului "Fructul Oprit", în personaje de film.

Actorii din "Fructul oprit" au aniversat un an de la primul episod

acum 21 zile

Echipa de actorii din "Fructul oprit" au aniversat pe platourile de filmare un an de la primul episod al serialului difuzat de Antena 1

Maria Nicole, secrete din culisele serialului "Fructul oprit": "Cel mai greu este când trebuie să plâng"

acum 48 zile

La doar 8 ani, Maria Nicole joacă alături de Maia Morgenstern, Carmen Tănase, Adriana Trandafir sau Marian Râlea, în serialul fenomen, "Fructul oprit". Iar ea este cea mai tânără actriţă din acest fillm. numele ei, în serial e Mara sau Merişor, cum e alintată.

Liviu Vârciu, scos din zona de confort pe platourile de filmare ale serialului "Fructul Oprit": "Îmi place că nu mai sunt eu. Costică e diferit de mine"

acum 64 zile

Liviu Vârciu oferă câteva detalii de pe platourile de filmare ale serialului "Fructul Oprit". Vedeta susține că personajul său este diferit de el, ceea ce îl bucură foarte mult.

La doar 8 ani, Maria Nicole a obținut un rol în "Fructul Oprit", cel mai urmărit serial din România: "Pot să plâng la comandă"

acum 75 zile

Noul sezon “Fructul oprit” aduce în fața publicului român nume importante din lumea filmului și a teatrului, dar și copii talentați și dornici să descopere mai multe despre tainele meseriei de actor.

Secrete din culisele serialului "Fructul oprit"! Michaela Prosan: "Sunt timidă și introvertită"

acum 77 zile

Liviu Vârciu a licitat pentru soţia sa, Doiniţa Oancea, dar a şi recunoscut că are probleme de sănătate. Asta s-a întâmplat în culisele platourilor de filmare de la Snagov, acolo unde actorii din serialul "Fructul oprit" se pregătesc pentru începerea noului sezon.

Serialul ”Poldark” ajunge la final. Azi, ultimul episod al serialului de la Happy Channel

acum 92 zile

Duminică, 19 august, de la ora 20.00, veți putea urmări ultimul episod al serialului ”Poldark”, difuzat în România, în exclusivitate, de postul de televiziune Happy Channel.

5 fețe diferite ale frumușelului Aidan Turner, protagonistul serialului ”Poldark”

acum 110 zile

Aidan Turner și Eleanor Tomilinson sunt protagoniștii din ”Poldark”, difuzat de Happy Channel în fiecare duminică, dela ora 20.00.

”A fost un coșmar!”. Aidan Turner și Eleanor Tomilinson vorbesc despre cea mai periculoasă scenă de la filmările pentru ”Poldark”

acum 112 zile

Aidan Turner și Eleanor Tomilinson, protagoniștii din ”Poldark”, au vorbit despre una dintre cele mai dificile scene din serial.

“Poldark” ajunge, la Happy Channel, la cel de-al patrulea sezon

acum 117 zile

Începând de duminică, 22 iulie, postul de televiziune Happy Channel va difuza, în exclusivitate, episoade din cel de-al patrulea sezon “Poldark”.

Adriana Trandafir și Marian Râlea, despre ”Fructul Oprit”: Se vor întâmpla lucruri la care nu vă găndiți”

acum 147 zile

Adriana Trandafir și Marian Râlea vorbesc despre ultimul episod din Fructul Oprit. Cei doi declăară faptul că ultimul episod va surprinde fanii serialului.

”Mereu am fost o încăpățânată”, spune frumoasa roșcată din serialul ”Poldark”

acum 148 zile

Câștigător  al unui premiu BAFTA , serialul ”Poldark” se difuzează în fiecare duminică, de la ora 20.00, la postul de televiziune Happy Channel.  Eleanor May Tomlinson, frumoasa actriță care o interpretează pe Demelza Poldark în serialul...

Citate celebre și reguli à la Harvey Specter, direct din serialul #happy „Suits/Costume”

acum 148 zile

Harvey, unul dintre personajele principale din serialul Suits, este, fără doar și poate, o figură!

1
2
3
4
5
»