Cautare: 318 rezultate dupa tagul "surpriza"

Florin Ristei a fost hipnotizat, iar la final a avut parte de o surpriză

acum 17 ore

Florin Ristei a fost convis de colega lui, Diana Munteanu, să se lase hipnotizat prin tehnica HypnoBirthing. La final, acesta a fost trezit din hipnoză de vocea lui Simion Ștefan și s-a speriat.

În timp ce Ana și Mișu încing ringul de dans, Constantina află secrete de la invitați despre miri

acum 1 zile

Dupa ședința foto, Ana Morodan si chef Mihai Chelaru au întrat pe ringul de dans și au făcut senzație. În acest timp, Constantina a pornit la vânătoare de secrete.

Laurențiu Reghecampf, petrecere surpriză în Dubai

acum 2 zile

Nu se mai despart! După ce s-a auzit peste tot că sunt în prag de divorţ, s-au gândit să le facă în ciudă gurilor rele şi au plecat să se distreze în Dubai!

Nuntă cu Scântei. Adina de la Heaven, surpriză pentru mirii Ionela şi Andrei

acum 7 zile

Ionela și Andrei s-au cunoscut pe rețelele de socilizare și s-au întâlnit prima dată când ea a venit la facultate, în București. Acum, cei doi au decis să-și unească destinele și au vrut să facă acest lucru în cadrul show-ului ”Nuntă cu scântei” de la Antena 1.

Nuntă cu Scântei. Ştefan Stan, surpriză pentru mirii Ionela şi Andrei

acum 8 zile

Ionela și Andrei s-au cunoscut pe rețelele de socilizare și s-au întâlnit prima dată când ea a venit la facultate, în București. Acum, cei doi au decis să-și unească destinele și au vrut să facă acest lucru în cadrul show-ului ”Nuntă cu scântei” de la Antena 1.

Denisa Nechifor și Adrian Cristea au pus la cale o super petrecere pentru fetița lor Rania

acum 9 zile

Denisa Nechifor a petrecut de ziua fetiţei ei, Rania! Ne-a vorbit în exclusivitate despre relaţia de prietenie pe care o au cele două, dar şi despre relaţia dintre ea şi tatăl micuţei, Adrian Cristea. Aceasta ne-a mărturisit faptul că nu exclude ideea unei împăcări în viitor!

Oana Zăvoranu a organizat o petrecere surpriză pentru pisici

acum 9 zile

Doar una e Oana Zăvoranu! Vedeta a vrut să iasă din tipare şi a reuşit asta! Împreună cu soţul ei Alex, Zăvo a pus la cale o petrecere surpriză pentru pisicuţii ei.

Nuntă de poveste. Ce surpriză le-a pregătit mireasa invitatelor sale

acum 10 zile

Visaţi ca nunta voastră să arate exact ca în poveşti? Ei bine acelaşi lucru şi l-au dorit şi doi tineri îndrăgostiţi care au ales să îşi sărbătorească dragostea într-un cadru de poveste aranjat până la cel mai mic detaliu. Va aratam acum cat de bine le-a iesit.

Florin Ristei, surpriză de ziua lui din partea colegilor

acum 17 zile

De ziua sa, Florin Ristei a avut parte de o mare surpriză. Colegii săi de trupă l-au întâmpinat cu un tort mare, dar și cu șampanie pentru a sărbători momentul.

Andreea Esca, trezită din somn şi luată pe sus de ziua ei

acum 23 zile

Andreea Esca, surprinsă în toiul nopţii! Prezentatoarea a fost trezită din somn şi luată pe sus. Totul a făcut parte dintr-un scenariu bine pus la punct.

Chef Florin Dumitrescu, tratat ca un rege de ziua lui

acum 24 zile

Chef Florin Dumitrescu a fost rege de ziua lui! Soţia sa i-a organizat o petrecere surpriză. A invitat toţi prietenii apropiaţi şi s-au pus pe distracţie. Şi a ieşit una de pomină.

Surpriză de proporţii! Tatăl Cristinei a ajuns la nuntă!

acum 34 zile

Surpriză de proporţii! Tatăl Cristinei a ajuns la nuntă!

Florin Dumitrescu a primit cea mai tare surpriză din partea soției lui, Cristina: ”Mi s-au înmuiat genunchii!”

acum 49 zile

De ziua lui, Chef Florin Dumitrescu a avut parte de o petrecere surpriza

Monica Gabor, surpriză i-a pregătit românca milionarului chinez

acum 61 zile

Monica Gabor are o viaţă mai ceva ca-n poveşti. Pentru iubitul afacerist este dispusă să facă orice. Iată ce surpriză i-a pregătit românca milionarului chinez.

Surpriză de proporții pentru Ariana Grande! Artista a primit cea mai tare veste!

acum 69 zile

Cantareata de 24 de ani le-a multumit oficialilor din Manchester.

Surpriză pentru un urs panda, la o grădină zoologică din Taipei

acum 77 zile

Sărbătoare de zile mari la o grădină zoologică din Taipei. Un urs panda a împlinit 4 ani, iar cu acestă ocazie, îngrijitorii s-au gândit să îi facă o surpriză! Angajaţii grădinii zoologice i-au oferit în dar.un tort uriaş de fructe! Ursul panda a început numaidecât să îi dea...

Gestul care a topit-o pe Zina Dumitrescu. Aflată într-un cămin de bătrâni, mama modei românești a avut parte de o supriză emoționantă

acum 82 zile

Aflata intr-un camin de batrani de ani de zile, Zina Dumitrescu a avut parte de o surpriza nesperata.

Imagini de la nunta surpriză a Alinei Pușcaș: ”Nici eu nu am știut să am început să plâng”

acum 93 zile

Alina Puşcaş a fost "invitată" la propria-i nuntă. ”Încă sunt în momentul în care mă dezmeticesc aşa, încă nu-mi dau seama, nu realizez exact ce s-a întâmplat, cert este că totul s-a întâmplat foarte rapid. Surprinzător, romantic.şti că stăteam să mă gândesc.tu de fapt...

1
2
3
4
5
»

Observator.TV