Cautare: 547 rezultate dupa tagul "transformare"

"Când mama nu-i acasă", "buni" Carmen Tănase trece printr-o TRANSFORMARE incredibilă. Iată cum arată în cel de-al doilea sezon al iSerialului!

acum 17 zile

Sezonul 2 al iSerialului "Cand mama nu-i acasa" va fi difuzat exclusiv online si va continua actiunea primului sezon.

Alex Vasilache a câștigat premiul pentru cea mai bună transformare a sezonului XI

acum 22 zile

Antena 1 oferă premiul de o mie de euro lui Alex Vasilache pentru cea mai bună transformare din sezonul XI "Te cunosc de undeva".

Vama merge mai departe, dar fără vechea Vamă! Staţiunea se transformă de la an la an

acum 57 zile

Dacă Mamaia este capitala petrecerilor exclusiviste, la polul opus este, sau ar trebui să fie, Vama Veche. Satul de la graniţa cu Bulgaria a devenit în ultimul deceniu locul în care nu statutul social contează, ci pofta de distracţie.

Anda Adam se transformă în Chris Brown - "Loyal"

acum 57 zile

În cadrul celei de-a XI-a ediţii din sezonul XI de la "Te cunosc de undeva!", Anda Adam a cântat melodia interpretată de Chris Brown - "Loyal"

Sore se transformă în Aurelian Temişan - "Tu eşti primavara mea"

acum 57 zile

În cadrul celei de-a XI-a ediţii din sezonul XI de la "Te cunosc de undeva!", Sore a cântat melodia interpretată de Aurelian Temişan - "Tu eşti primavara mea"

Culise: Liviu şi Andrei se pregătesc să devină The Proclaimers

acum 57 zile

Membrii trupei The Proclaimers sunt personajele pe care le interpretează Liviu şi Andrei în cadrul celei de a XI-a ediţii, a sezonului XI de la "Te cunosc de undeva!".

Culise: Cuza se pregăteşte să devină Ylvis

acum 57 zile

Ylvis, solistul trupei Vegard, este personajul pe care îl interpretează Cuza în cadrul celei de a XI-a ediţii, a sezonului XI de la "Te cunosc de undeva!".

Culise: Ruby se pregăteşte să devină Petrică Mâţu Stoian

acum 57 zile

Petrică Mâţu Stoian este personajul pe care îl interpretează Ruby în cadrul celei de a XI-a ediţii, a sezonului XI de la "Te cunosc de undeva!".

Culise: Alex Vasilache se pregăteşte să devină Ryan Tedder (One Republic)

acum 57 zile

Ryan Tedder, solistul trupei One Republic, este personajul pe care îl interpretează Alex Vasilache în cadrul celei de a XI-a ediţii, a sezonului XI de la "Te cunosc de undeva!".

1
2
3
4
5
»

Observator.TV