Cautare: 509 rezultate dupa tagul "transformare"

Vama merge mai departe, dar fără vechea Vamă! Staţiunea se transformă de la an la an

acum 1 zile

Dacă Mamaia este capitala petrecerilor exclusiviste, la polul opus este, sau ar trebui să fie, Vama Veche. Satul de la graniţa cu Bulgaria a devenit în ultimul deceniu locul în care nu statutul social contează, ci pofta de distracţie.

Anda Adam se transformă în Chris Brown - "Loyal"

acum 1 zile

În cadrul celei de-a XI-a ediţii din sezonul XI de la "Te cunosc de undeva!", Anda Adam a cântat melodia interpretată de Chris Brown - "Loyal"

Sore se transformă în Aurelian Temişan - "Tu eşti primavara mea"

acum 1 zile

În cadrul celei de-a XI-a ediţii din sezonul XI de la "Te cunosc de undeva!", Sore a cântat melodia interpretată de Aurelian Temişan - "Tu eşti primavara mea"

Culise: Liviu şi Andrei se pregătesc să devină The Proclaimers

acum 1 zile

Membrii trupei The Proclaimers sunt personajele pe care le interpretează Liviu şi Andrei în cadrul celei de a XI-a ediţii, a sezonului XI de la "Te cunosc de undeva!".

Culise: Cuza se pregăteşte să devină Ylvis

acum 1 zile

Ylvis, solistul trupei Vegard, este personajul pe care îl interpretează Cuza în cadrul celei de a XI-a ediţii, a sezonului XI de la "Te cunosc de undeva!".

Culise: Ruby se pregăteşte să devină Petrică Mâţu Stoian

acum 1 zile

Petrică Mâţu Stoian este personajul pe care îl interpretează Ruby în cadrul celei de a XI-a ediţii, a sezonului XI de la "Te cunosc de undeva!".

Culise: Alex Vasilache se pregăteşte să devină Ryan Tedder (One Republic)

acum 1 zile

Ryan Tedder, solistul trupei One Republic, este personajul pe care îl interpretează Alex Vasilache în cadrul celei de a XI-a ediţii, a sezonului XI de la "Te cunosc de undeva!".

Florin Chilian, transformare totală: "M-am lăsat de fumat, după 30 de ani de tras din țigară"

acum 3 zile

Din cei 30 de ani, în ultimii 10 ani fuma 3 pachete de ţigări pe zi. De ziua lui, Florin Chilian a primit o ţigară electronică şi atunci s-a lăsat de fumat. Artistul că de când s-a lăsat de fumat are o rezistenţă mai bună atunci când cânta sau când face efort

Feli s-a transformat în Prințesa Khaleesi din “Urzeala tronurilor”

acum 6 zile

3 kg de par, cu o lungime de aproape 1 metru, a purtat Feli în timpul transformării radicale.

Transformarea INCREDIBILĂ a femeii care nu a mai ieşit din casă 25 de ani! Cântărea 500 de kilograme, dar după două luni....VIDEO

acum 8 zile

Eman Ahmed Abd El Aty, de 37 de ani, cantarea o jumatate de tona din cauza elefantiazisului.

1
2
3
4
5
»