Cautare: 221 rezultate dupa tagul "unghii"

Oare ce vrea Adelina Pestrițu să arate: unghiile sau inelul?

acum 6 zile

După ce a mers la un salon de înfrumusețare, Adelina Pestrițu și-a pozat manichiura, iar fanii au observat un alt detaliu. Un inel care părea a fi unul de logodnă.

Fetița Sânzianei Buruiană face senzație pe internet! Micuța a învăţat să-şi facă singură unghiile

acum 89 zile

Fetiţa Sânzianei Buruiană creşte văzând cu ochii! La numai un an şi jumătate, Izabela se poartă ca o domişoară. Mai nou, micuţa a învăţat să-şi facă singură unghiile.

Mirela Vaida: ”Am și eu nebunii. Acum mi-am făcut unghiile turcoaz. Mi-e și rușine”

acum 129 zile

Mirela Vaida a venit în ediția de astăzi plină de bijuterii turcoaz și nu numai. Iată cum explică vedeta TV atracția ei spre această culoare.

Vrei să scapi de unghiile fragile? Iată reţeta ce te ajută să ai o manichiură perfectă!

acum 332 zile

Adina Halas a venit în platoul "Necenzurat" şi a povestit despre reţete naturale pentru frumuseţe pe care le face singură acasă şi le recomandă prietenilor ei pe contul ei de socializare.

100 de ani în MODA UNGHIILOR. Uite ce manichiură s-a purtat de-a lungul vremii

acum 362 zile

Exista si o moda a unghiilor,nu doar a hainelor.

Special! Noua modă în materie de manichiură

acum 372 zile

În fiecare săptămână, apare o nouă inovaţie în materie de manichiură! N-aş putea spune că toate invenţiile sunt nişte mari reuşite. Unele sunt de un kitsch absolut, dar sunt femei care le poartă cu mândrie.

Special! Unghii industriale, cu aluminiu lichid

acum 402 zile

După ce v-aţi aranjat cuticulele şi v-aţi pus unghii false , luaţi un borcănel cu gel de construcţie şi aplicaţi o cantitate generoasă. Faceţi mişcări circulare, astfel încât să vă asiguraţi că acoperiţi întreaga suprafaţă.

Special! Unghiile holografice, cea mai nou manichiură

acum 422 zile

De ceva timp, a apărut manichiură ombre. Însă cea mai recentă inovaţie în materie de manichiură o reprezintă. unghiile holografice.

Sfaturi pentru o manichiură perfectă

acum 472 zile

 Mâinile, una dintre cele mai bune cărți de vizită Mâinile sunt, fără îndoială, una dintre cele mai bune cărți de vizită.Acum, mai mult ca oricând, este foarte important a avea o manichiură perfectă . Cu toate acestea, vă petreceți suficient...

Sparge o fiolă de vitamina A şi masează-ţi unghiile! Nu vei regreta!

acum 493 zile

Cei mai mari inamici ai manichiurii sunt agenții chimici din produsele de curățare pe care le folosim la curățenia casei. Pentru a evita acțiunea acestora, încearcă să porți mănuși de cauciuc atunci când faci ordine.

De ce să eviți oja cu uscare rapidă: patru trucuri care vor avea grijă de manichiura ta în sezonul cald

acum 501 zile

Pe perioada verii, manichiura ta poate avea de suferit, mai ales dacă mergi la mare sau la piscină. În doar câteva minute, manichiura pe care te-ai străduit să o realizezi poate ajunge să dispară de pe unghii

Exfoliantul ce va topi 11 kilograme în timp record! Ce se va întâmpla cu unghiile şi părul tău imediat după

acum 530 zile

Dacă ai de gând să dai jos în jur de 10 kilograme, avem un remediu "bombă" pentru tine! Există un preparat pe care, dacă-l iei în fiecare dimineaţă, vei slăbi 11 kilograme într-o singură lună

Trebuie să încerci! VARA asta, manichiura la modă este cea cu brățări pe unghii

acum 537 zile

Brățările se poartă la mâini sau, mai nou, la vârful degetelor de la mâini, adică pe unghii! Brățările pe unghii sunt ultimul trend în beauty!

Cel mai ieftin și la îndemână TRUC pentru uscarea rapidă a ojei! Unghiile tale se usucă instant, cu un simplu INGREDIENT

acum 558 zile

Să îți faci mainichiura acasă poate fi un real chin, mai ales dacă ai două mâini stângi. Pe lângă faptul că nu reușești să aplici ca la carte lacul de unghii și realizezi, cu această ocazie, un ”tablou” de toată frumusețea și pe degete, nici uscarea nu este un proces mai ușor.

Ai insomnii, ţi se exfoliază unghiile şi îţi cade părul? Atenție, cel mai probabil ai această problemă serioasă de sănătate!

acum 561 zile

Multe persoane se pot confrunta cu aceste probleme, însă nu le iau prea mult în serios. Dacă te simţi obosit mai tot timpul, iar părul îți cade văzând cu ochii și unghiile ți se exfoliză, chiar dacă le îngrijești corespunzător, aceste simptome ascund probleme serioase de sănătate.

Ar trebui să ȘTII asta! Ce dezvăluie CULOAREA unghiilor despre SĂNĂTATEA ta

acum 591 zile

Uită-te bine la unghiile tale, căci ele pot releva multe despre starea sănătății tale! În funcție de culorea acestora, poți descoperi afecțiuni grave, de aceea, este mai bine să te prevenim!

Şi-a acoperit unghiile cu o bandă elastică, apoi a aplicat oja. Rezultatul final este fabulos

acum 612 zile

Manichiura french se potriveşte la orice ocazie şi dă mâinilor un aspect îngrijit, elegant.

Ai unghii casante? Un amestec MINUNE poate ajuta la întărirea și creșterea sănătoasă a acestora!

acum 647 zile

Poate că v-ați lovit de multe ori de probleme ale unghiilor. Fie că sunt extrem de casante sau cresc extrem de greu, nu reușim aproape niciodată să obținem rezultatul dorit

1
2
3
4
5
»