Cautare: 970 rezultate dupa tagul "vacanta"

Un lucru e sigur. Odată ajunşi la mare, turiştii nu se vor plictisi

acum 17 ore

Evenimentele pentru acest week-end se ţin lanţ şi sunt planificate astfel încât să mulţumească pe toată lumea

Gata, a venit vacanţa. În weekendul care tocmai începe aproape toată lumea pleacă de acasă

acum 17 ore

La mare vor ajunge peste 40 de mii de turişti. Trenurile spre Constanţa sunt pline, mai ales că studenţii pot călători gratuit. CFR a suplimentat numărul garniturilor. Chiar şi aşa, nu prea mai găsim locuri. Cel mult în picioare. Colega mea, Georgiana Husman este în Gara de Nord....

Unde merg vedetele noastre în vacanță! Lidia Buble: "Iubesc Roma"

acum 1 zile

Marian Duţă, omul informat de la Neatza, ne prezintă un material cu destinaţiile de vacanţă ale vedetelor.

Vacanța de 1 Mai de pe litoral, printre gunoaie și ruine

acum 2 zile

Nici n-am ieşit bine din minivacanţa de paşte, şi vine cea de 1 mai. Sărbătoarea muncitorească va umple şoselele de turişti dornici să ajungă la munte sau la mare, aşa că dacă nu aţi apucat să vă luaţi loc de cazare în staţiuni, mai aveţi foarte puţine şanse să găsiţi...

Ce trebuie să ştii daca vrei să mergi în vacanţă în Japonia?

acum 2 zile

O vacanță în Japonia nu este chiar la îndemâna oricui. Totuși, cei care își doresc mult să cunoască o părticică din cultura celor două țări, ar trebui să pregătească un buget de pe măsură.

Vacanţa la rulotă. 8.000 de euro şi ai scăpat de hotel pe viaţă

acum 4 zile

Un mod sigur de a economisi bani în timpul vacanţei de vara este concediul petrecut în rulotă. 8.000 de euro şi ai scăpat de hotel pe viaţă.

O casă de vacanță din comuna argeșeană Corbi a fost distrusă într-un incendiu

acum 7 zile

Momente tensionate într-o comună din Argeş, după ce o casă de vacanţă a fost cuprinsă de flăcări. Proprietarii tocmai s-au salvat din calea flăcărilor pe care un martor le filmează cum distrug mansarda clădirii, înainte de sosirea pompierilor

Liviu Dragnea, povești pescărești: Am prins opt pești mari, unul de peste 100 de kilograme

acum 8 zile

Președintele PSD Liviu Dragnea a povestit joi, la Antena 3, că a petrecut Paștele într-o vacanță exotică, a pescuit și a roșit ouă.

Japonia, destinație pentru vacanța de 1 Mai

acum 8 zile

Arhipelagul japonez are în componență 6800 de insule. Peste 70% din populația Japoniei locuiește la munte. Fermierii joponezi cresc pepeni pătrați, pentru o depozitare mai ușoară a acestora.

După ce muncește până la epuizare, Delia cheltuie o mică avere în câteva zile de vacanţă

acum 9 zile

Munceşte până la epuizare, dar apoi se bucură de relaxare şi nu se uită la bani.Delia îşi face toate poftele şi cheltuie o mică avere în câteva zile de vacanţă

Minivacanţa de Paşte s-a terminat. Cel puţin pentru funcţionarii

acum 10 zile

Minivacanţa de Paşte s-a terminat. Cel puţin pentru funcţionarii care au început, astăzi, prima zi de muncă după sărbători. Şefii ministerelor ar fi trebuit să fie exemplu pentru restul subalternilor. Acolo unde s-a lucrat, s-a improvizat şi câte o masă de Paşte. Dar nu toţi...

Când toată lumea era în febra pregătirilor pentru masa de Paşte, Delia muncea

acum 11 zile

Dar, după muncă şi răsplată. În ziua de Paşte şi-a făcut de cap. A petrecut câteva ore cu familia, după care şi-a făcut bagajele şi a plecat în vacanţă.

Drumuri mai scumpe în vacanța de Paște. Benzina standard s-a scumpit cu 40 de bani pe litru în ultimele două săptămâni

acum 13 zile

Plimbarea de Paşte cu maşina este mai scumpă, de când benzinăriile au ridicat preţurile la pompă. Fiecare drum la munte sau la mare îi costă pe şoferi cu câteva zeci de lei mai mult decât în urmă cu câteva săptămâni.

Cel mai mare scandal din turism din acest an. 96 de români au rămas fără vacanţa din Dubai

acum 14 zile

Agenţia din Cluj care ar fi trebuit să le plătească biletele de avion şi cazarea susţine că a existat o greşeală, la viramentul bancar. Oamenii păgubiţi au plătit fiecare câte 750 de euro unei alte firme, din Târgu-Mureş, care a acceptat să facă intermedierea pentru turişti.

Ce a făcut Delia la întoarcerea din vacanţă?

acum 16 zile

Ce a făcut Delia la întoarcerea din vacanţă?

Delia a fost întâmpinată cu multe bunătăți de către mama ei, după ce s-a întors din vacanță

acum 17 zile

S-a distrat in Orasul Iubirii, dar parca nicaieri nu e ca acasa. Delia a avut parte de o mare surpriza la intoarcerea in tara. Mama ei a intampinat-o asa cum se cuvine

Delia a mers în vacanță în Orașul iubirii

acum 18 zile

Vedetele noastre au profitat din plin de vremea frumoasă şi au plecat să se relaxeze. Unde în altă parte decât peste hotare, în căutare de noi experienţe?! Iată ce destinaţii au ales celebrităţile noastr!

Cornelia și Lupu Rednic au fost în vacanță în China, timp de o săptămână

acum 21 zile

Cornelia și Lupu Rednic au fost într-o minivcanță de o săptămână în China. Experienta asiatică i-a făcut pe cei doi artiști să-și iubească tot mai mult țara.

1
2
3
4
5
»