Cautare: 1297 rezultate dupa tagul "vacanta"

Monica Davidescu, vacanță cu familia în Maroc: "Atâta vreme cât am avut piscină, Dora s-a simțit foarte bine"

acum 2 zile

În Maroc, Monica Davidescu, Aurelian Temișan și fiica lor s-au bucurat de plajă, istorie și peisaje. Cei trei au vizitat Marrakech și orașul Agadir.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, peripeții din vacanță: "A fost tare frumos, dar nu mai mergem niciodată"

acum 2 zile

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au avut parte de multe peripeții în vacanță. Cei două vedete susțin că nu vor mai merge prea curând în Turcia.

Lorelai, fetiţa care a impresionat intreaga Românie cu talentul ei: "În vacanță am înotat și m-am dat în roller coaster"

acum 4 zile

Fetiţa care a impresionat intreaga Românie cu talentul şi voinţa ei s-a transformat într-o adevărată domnișoară. Lorelai, dezvăluiri din vacanță.

Simona Halep a plecat în vacanţă alături de fratele ei

acum 5 zile

După muncă şi răsplată! Simona Halep a plecat în vacanţă! Aflați unde se relaxează campioana noastră.

O vară plină pentru Mihaela Cernea, de la reuniunea trupei Class până la o superbă vacanță în Grecia

acum 6 zile

Mihaela Cernea, solista celei mai îndrăgite trupe a anilor '90, Class, este fericita mamă a doi copii. Cei doi micuți studiază și ei muzica la Dinu Lipatti

Mirela Vaida, vacanță cu peripeții: "M-am enervat foarte tare că mi-a fost suspendat contul de Facebook, după ce am postat o fotografie cu băiețelul meu la mare"

acum 6 zile

Mirela Vaida a avut ceva emoții după ce contul de Facebook i-a fost suspendat odată cu postarea unei fotografii cu băiețelul ei.

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel s-au căsătorit după trei ani de relaţie!

acum 6 zile

Cel mai important eveniment monden al toamnei s-a consumat astăzi la Primăria oraşului Voluntari unde Cristi Borcea şi Valentina Pelinel şi-au oficializat relaţia prin cununia civilă! Cei doi s-au căsătorit după trei ani de relaţie!

Brigitte Năstase se răsfaţă în vacanţă, în Dubai! Se distrează de mama focului cu un alt bărbat

acum 8 zile

Brigitte Năstase îşi petrece concediul în Dubai, unde altundeva, că doar nu credeaţi că merge la Geoagiu Băi?! Şi nu singură singurică, ci însoţită de fiica ei şi de. IUBI, se pare. Da, da, aţi auzit bine. Încă soţia lui Ilie Năstase petrece de mama focului pe meleaguri...

Râzi cu lacrimi! Mihai Morar a montat un cort în platoul "Xtra Night Show"!

acum 8 zile

Anul acesta a avut trei vacanţe. Prima săptămână a fost cu cortul şi bicicleta în Italia doar el cu soţia. A stat în "sălbăticie" au mers mult cu bicicleta.

Vacanțele neobișnuite ale lui Mihai Morar

acum 8 zile

Anul acesta a avut trei vacanţe. Prima săptămână a fost cu cortul şi bicicleta în Italia doar el cu soţia. A stat în "sălbăticie" au mers mult cu bicicleta.

Criticată pentru cum îşi creşte fetiţa, sora Deliei răspunde acuzaţiilor, în direct!

acum 8 zile

Oana Matache, sora Deliei, a fost aspru criticată în mediul online după ce a plecat în vacanță doar cu soțul ei, fără fetiță.

Monica Tatoiu, despre vacanța de vis din Sardinia: ”Am suficient de mulți bani cât să trăiesc singură”

acum 10 zile

Monica tatoiu a venit la Star Matinal de Weekend și a vorbit despre vacanța ei de vis din Sardinia.

Acasă de la Monica Tatoiu după ce s-a întors din vacanță

acum 12 zile

Monica Tatoiu, proaspăt întoarsă din vacanță, a vorbit într-un interviu, direct de la ea de acasă, despre o carte pe care a scris-o în August. De asemenea, profesoara de matematică oferă și niște sfaturi despre cum trebuie să ne pregătim de prima zi de școală.

Monica Tatoiu, vacanță de vis în Sardinia: „Am închiriat o vilă doar pentru noi”

acum 12 zile

Invitată în emisiunea Xtra Night Show, Monica Tatoiu ne împărtășește cele mai frumoase momente din vacanța de vis în Sardinia.

Mihaela Tatu, dezvăluiri din viața personală: „Am fist în vacanță și am făcut baie în Oceanul Indian”

acum 12 zile

Mihaela Tatu, invitată în emisiunea Agenția VIP, ne face dezvăluiri din viața personală: „Am fist în vacanță și am făcut baie în Oceanul Indian”.

Emma de la ZU, dezvăluiri exclusive din viața personală: „Am plecat în vacanță fără să avem cazare”

acum 12 zile

Invitată în emisiunea „Răi da buni, Emma de la ZU face dezvăluiri exclusive din viața personală: „Am plecat în vacanță fără să avem cazare”.

Francisca, lună de miere cu surprize: „Nu zic nu unui copil în momentul acesta”

acum 14 zile

Francisca a avut parte de o lună de miere cu surprize. După vacanța de vis pe care a avut-o, artista vrea să-și mărească familia: „Nu zic nu unui copil în momentul acesta”.

Aurelian Temișan, aventuri desprinse din filme, tocmai din Maroc

acum 14 zile

Aurelian Temișan, aventuri desprinse din filme, tocmai din Maroc. Juratul „Te cunosc de undeva” a scos o avere din buzunar pentru a avea o vacanță de lux.

Nick Rădoi s-a întors la familia lui! Omul de afaceri și-a dus nepoții într-o super vacanță

acum 15 zile

Nick Rădoi s-a întors la familia lui! Omul de afaceri și-a dus copiii și nepoții într-o super vacanță. Pentru o perioadă, milionarul a lăsat cluburile și divele ca să petreacă timp de calitate alături de cei dragi.

Delia și sora ei, împreună în vacanță

acum 15 zile

Delia vizitează zeci de atracţii turistice în fiecare an. De această dată, vedeta a plecat în Mykonos alături de sora ei, dar și de Roxana Ionescu.

1
2
3
4
5
»