Cautare: 1379 rezultate dupa tagul "vacanta"

Delia se relaxează într-o vacanţă de lux în Maldive

acum 1 zile

Avem noi imagini din super vacanţa Deliei. Peisaje de vis, cine romantice la malul mării, băuturi fine, aşa continuă artista şi soţul ei răsfăţul în paradis!

După scandalul de proporţii de la Omnia Turism, agenţiile de turism încă funcţionează ilegal. Le vând clienţilor pachete scumpe, fără nicio asigurare

acum 2 zile

Dezastrul de la agenţia de turism Omnia e mai mare decât credeau autorităţile. 10.000 de români sunt păgubiţi, iar în fiecare zi numărul lor creşte. Deşi au plătit 7 milioane de euro, oamenii vor primi înapoi, în cel mai bun caz, între 5 şi 8 euro.

380 de agenţii de turism colaboratoare ale Omniaturism ar putea intra în colaps după sinuciderea patronului acestei firme

acum 2 zile

Sute de agenţii de turism colaboratoare ale Omniaturism este posibil să intre în colpas după sinuciderea patronului acestei firme. Asta pentru ca banii pe care agenţiile trebuiau să îi încaseze de acolo sunt istorie. Dar şi clienţii care şi-au cumpărat pachete prin acele agenţii sunt...

Imagini superbe din vacanța Deliei. Vedeta are un look fabulos în Maldive

acum 2 zile

Delia se răsfaţă alături de soţul său într-un lux la care mulţi nici nu visează! Însă nu doar peisajele superbe şi resortul în care sunt cazaţi ne-au atras atenţia, ci şi look-ul artistei. Delia este într-o formă de zile mari!

Cea mai mare ţeapă în turism s-a dat şi cu vacanţe vândute cu doi ani în avans. Agenţia Omnia Turism lua banii clienţilor şi pentru Revelionul 2019

acum 3 zile

O întreagă piramidă se ascunde în spatele celei mai mari fraude din istoria turismului românesc. 300 de agenţii de bună credinţă din România au vândut pachetele Omnia Turism către mii de turişti din toată ţara. În total, o pagubă de opt milioane de euro, pe care patronul...

Delia a ajuns în paradis! Artista se răsfață în Maldive

acum 4 zile

Imagini noi din super vacanţa Deliei. Fără doar şi poate, artista se răsfaţă în paradis. Aşa arată plajele însorite, nisipul fin şi resortul de lux în care stau blondina şi soţul ei, în Maldive.

Delia şi soţul, lux în Maldive. Artista este împătimita vacanţelor scumpe

acum 5 zile

Delia s-a decis să îşi ia o vacanţă. Alături de soţul ei, Răzvan Munteanu, artista a plecat către una dintre cele mai luxoasele insule, Insulele Maldive.

Daniela Crudu, prima vacanță alături de iubit

acum 6 zile

Daniela Crudu este o femeie împlinită. De când se iubeşte cu Radu Maricuţă, vedeta are parte de momente speciale. Unde au plecat şi cum au petrecut cei doi, vedem în clipul de mai sus.

Vacanță de vis pentru Tolgahan Sayısman. Iată imagini desprinse, parcă, din Paradis cu actorul și soția lui

acum 9 zile

Vezi unde si-a petrecut vacanta Tolgahan Sayısman, protagonistul serialului "Prizoniera Dragostei"

O casă de vacanţă, ca pe vremuri

acum 9 zile

O casă de vacanţă poate avea o vechime de peste un secol şi jumătate! O demonstrază un cuplu care, din dorinţa de a scăpa de stresul urban, şi-a cumpărat o locuinţă veche, tipică Banatului de Munte.

Gabi Tamaș își răsfață fetele în locații care mai de care mai luxoase!

acum 11 zile

Gabi Tamaș a mers alături de familie într-o vacanță în Tel Aviv. Vacanța i-a costat peste 10 000 de euro, iar ei spun ca adoră să călătoarească, să facă cumpărături și să viziteze locuri frumoase.

Alin Burcea, preşedintele ANAT: Ne-am gândit ca agenţiile să plătească între 2000 şi 15.000 de euro pe an pentru asigurarea vacanţelor turiştilor

acum 11 zile

De câţiva ani, patronatul Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism a ridicat problema garantării banilor plătiţi de către turişti către agenţia de turism.

Ce planuri de iarnă are Flavia Mihăşan

acum 11 zile

Flavia Mihăşan, frumoasa vecină de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, a dezvăluit, în direct, ce planuri de iarnă şi-a făcut.

Sonny Flame, vacanţă de neuitat pentru soţie şi fiică

acum 12 zile

Sonny Flame şi-a luat familia şi a plecat într-o vacanţă de vis! Vedeţi chiar acum unde a plecat artistul şi de ce a ales această destinaţie!

Vacanţă de neuitat pentru Giulia

acum 17 zile

Vacanţa din această vară a familiei Huidu, prezentată pe parcusul a câtorva episoade de Giulia, a ajuns la final. Şi cum episoadele din videoblog filmate pe toată durata vacanţei nu sunt de ajuns ca amintiri, Vlad Huidu a fost cel care a ţinut neapărat să îşi cumpere câteva...

Vrei să pleci în SUA? Iată ce informaţii trebuie să știi înainte să pleci la drum

acum 17 zile

Răzvan Pascu, consultant în marketing turistic, a venit la Prietenii de la 11 și a vorbit despre ce înseamnă să fii turist în SUA.

Raluca Zenga, răsfățată de soț la Veneția. Walter o ține numai în lux pe blondă

acum 19 zile

Raluca şi Walter Zenga au plecat din nou în vacanţă, dar de data aceasta fără copii, ca doi tineri îndrăgostiţi. Iar antrenorul nu se uită deloc la bani când vine vorba de răsfăţul soţiei.

Cât o costă pe Lili Sandu vacanța în Maroc? Cei doi porumbei se relaxează într-un resort de 5 stele

acum 19 zile

Lili Sandu a plecat din nou cu iubitul într-o alta vacanţă exotică în Africa de Nord, mai exact în Maroc. Biletele de avion i-au costat pe cei doi îndrăgostiți 2000 de euro. După are lungi de zbor, cei doi s-au oprit la un resort de lux pentru care au scos din buzunar 1500 de euro.

Cum arată o zi din viaţă unei bloggeriţe

acum 21 zile

Ioana Grama este una dintre cele mai cunoscute bloggeriţe de la noi din ţară, iar de când este singură parcă a renăscut. O zi din viaţa vedetei nu seamănă deloc cu cealaltă. Dimineaţa bea cafeaua în Roma, iar seara ia cina în Paris...ce să mai? O viaţă de lux! Ioana...

Andreea Esca o ţine numai în vacanţe! Vedeta a ales ca destinaţie de vacanţă Franţa!

acum 21 zile

Andreea Esca călătoreşte foarte mult prin lume în ultimul timp, alături de familie. Vedeta a ales, de data aceasta, ca destinaţie de vacanţă Franţa. Nu vă gândiţi că a colindat doar magazinele, ci a profitat la maximum de timpul liber şi a mers şi prin împrejurimi.

1
2
3
4
5
»