Cautare: 585 rezultate dupa tagul "vara"

Pensiuni rezervate din vară pentru Revelion

acum 35 zile

Pregătirile pentru Revelion au început din timp! Pensiunile sunt rezervate aproape în întregime. Gazdele le-au pregătit turiştilor tot felul de surprize. De la mese bogate, până la concerte. Un sejur poate costa cât salariul pe o lună!

În miez de toamnă, e vreme de plajă

acum 56 zile

Şi, cu puţin curaj, chiar şi de o baie în mare. Nu doar pe litoral. A fost cea mai călduroasă dimineaţă de 18 octombrie din ultimii 50 de ani, în vestul ţării. Temperaturile au urcat şi la 25 de grade. Vremea bună se prelungeşte până în weekend.

Meteorologii anunță temperaturi de vară la final de octombrie

acum 56 zile

Se inversează anotimpurile? Avem temperaturi de vară, la final de octombrie! Ce se întâmplă cu vremea, aflăm de la specialiştii Administraţiei Naţionale de Meteorologie.

Vara din mijlocul verii. Pe litoral, curajoşii au facut şi baie în mare

acum 60 zile

Temperaturile ridicate au dat natura peste cap! În judeţul Giurgiu, poţi să juri că a venit primăvara. Pomii sunt în floare, pentru a doua oară în acest an. Este nefiresc de cald în tot sudul României. Pe litoral, curajoşii au facut şi baie în mare.

Zborul cu balonul, atracția verii viitoare de pe litoralul românesc

acum 63 zile

Turiştii care vor veni anul viitor pe litoralul românesc vor putea avea toată lumea la picioare! Şi asta pentru că vor putea zbura cu balonul cu aer cald. Vor exista două astfel de baloane, care vor fi manevrate de piloţi special antrenaţi pentru această misiune.

Gianluca şi iubita lui s-au despărțit! Iubirea lor a durat o vară

acum 67 zile

Gianluca şi iubita lui au decis să pună capăt relaţiei. În ultima perioadă au fost mai mult separaţi decât împreună, şi acesta a fost primul semn că lucrurile nu mai merg între ei.

Lora a plecat intr-o super vacanță

acum 91 zile

Mai toate vedetele au avut partea de vacanţă, dar nu şi ea. Lora a muncit toată vara şi abia acum a plecat să se relaxeze.

Topul celor mai frumoase poveşti de iubire ale verii

acum 95 zile

Cupidon şi-a făcut treaba în această vară! Cuplurile au înflorit mai ceva ca ciupercile după ploaie. Priviți topul celor mai frumoase poveşti de iubire ale verii.

Nadir, party pe ritmuri orientale

acum 99 zile

Vara nu s-a încheiat încă pentru Nadir. Are parte de o super vacanţă şi da, tot la soare, tot la căldură. Dar nu vă imaginaţi că stă liniştit pe plajă, pe un şezlong. Artistul se distrează în cele mai exclusiviste cluburi din Dubai.

Cei mai mulţi dintre noi aşteptăm cu nerăbdare vara, când vedetele din pieţe sunt delicioşii pepeni

acum 104 zile

Şi cum cei obişnuiţi sunt şi mari şi destul de greu de depozitat, cercetătorii din Buzău au venit cu soluţia. După ani întregi de experimente, specialiştii legumicultori au reuşit să producă un nou soi. Pepenele ce poate fi consumat de. o singură persoană, e la fel de gustos ca...

Cum s-au distrat Delia şi Corina Bud în ultima zi de vară

acum 104 zile

Delia şi Corina Bud au vrut să îşi petreacă ultima zi de vară. la înălţime! Vedeţi chiar acum unde ''au fugit'' cele două vedete şi cum s-au distrat!

Meteo, 30 august 2017. Vremea începe să se încălzească

acum 106 zile

Flavia Mihăşan, frumoasa vecină de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, ne spune cum va fi vremea în regiunile ţării.

Nimeni nu mai înţelege ce se întâmplă în şcoala românească. După o vară de pregătiri intense, doar manualul de sport este tipărit

acum 106 zile

"Elevi, începem anul şcolar şi avem un singur manual. Cartea de sport". Asta vor afla de la profesori, puştii de la clasa a V-a. Pare o glumă proastă, dar după o vară întreagă de strategii, un nou început îi prinde pe cei mici într-o situaţie incredibilă. Două luni vor deschide...

Ultimul weekend de vară, pe litoral

acum 109 zile

E aglomerat litoralul şi în acest sfârşit de săptămână. Foarte aglomerat. Zeci de mii de turişti sunt acolo. Vor să profite de ceea ce ar putea fi ultimul weekend de plajă adevărată al sezonului. Şi n-au greşit în estimări. E soare, cald iar marea are temperatura perfectă pentru...

Vara abia acum începe pentru unele vedete! Vezi unde se distrează Antonia, Codin Maticiuc sau Ela Arjandas

acum 109 zile

Alina Ceuşan şi-a făcut bagajele şi a plecat în Grecia, unde se răsfaţă la maximum. Blondina are parte de senzaţii tari pe un yacht de fiţe.

Vara extremă a înjumătățit culturile de fructe

acum 117 zile

Vom pune la borcan mai multă zacuscă, dar mai puţină dulceaţă. Vom turna mai puţin vin românesc în pahare şi vom mânca mere de peste hotare. Este bilanţul unei veri extreme, care a înjumătăţit culturile de fructe.

Fructele de pădure, deliciile verii

acum 122 zile

Zmeură, afine, coacăze şi tot soiul de fructe de pădure. Am tânjit după ele luni de la rând, iar acum a venit momentul să ne bucurăm din plin de gustul lor. Suntem în plin sezon, iar românii au început deja să cutreie munţii în căutarea lor

Vara este mai lungă cu o lună anul acesta. Meteorologii spun că în septembrie vor fi temperaturi de 35 de grade

acum 130 zile

Caldura nu se va domoli odata cu inceperea toamnei calendaristice.

Vara este mai lungă cu o lună anul acesta

acum 130 zile

Meteorologii anunţă temperaturi de până la 35 de grade şi în septembrie, iar agenţiile de turism se pregătesc pentru vacanţă prelungită. Cei mai câştigaţi vor fi turiştii, care se vor bucura de sejururi de vis la preţuri de două ori mai mici decât acum.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV