Cautare: 2181 rezultate dupa tagul "vedete"

2017 a ajuns la sfârșit! Ce regrete au vedetele. Catalin Botezatu, singur de sărbători

acum 2 ore

Anul 2017 se apropie cu paşi repezi de final, iar vedetele noastre au dezvăluit care sunt cele mai mari regrete ale lor. Haideţi să vedem ce ar fi vrut să facă şi nu au făcut, dar şi care au fost cele mai grele momente prin care au trecut anul acesta!

Anamaria Ferentz: "Îmi donez ziua de naştere în scop caritabil"

acum 2 zile

Anamaria Ferentz a revenit recent pe plaiuri mioritice, după ce nu a părăsit America de mai bine de trei ani. Acolo, artista a început o nouă viață și are un program încărcat.

Maria Lungu, cântăreață de doar 4 ani, vrea să fie prietenă cu Inna

acum 3 zile

Maria Lungu vrea să fie prietenă cu Inna și susține că îi plac toate vedetele din România. Micuța cântă la doar 4 anișori.

Vedetele lui nea Mărin au mers la cumpărături cu copiii

acum 4 zile

Speak, CRBL, Edi Stancu, Minodora și Angie şi echipele lor de copii au mers la cumpăraturi

Vedetele se întrec în gătit. Antonia știe că dragostea lui Velea trece prin stomac

acum 5 zile

Pe scenă dive, acasă gospodine. S-a născut un nou trend printre vedetele de la noi. Celebrităţile se întrec mai nou în preparate. Cine găteşte mai mult, mai bine sau mai sănătos.

Vedetele fac investiții fabuloase în poșete, pantofi, bijuterii și mașinuțe

acum 5 zile

Vedetele fac investiții fabuloase în fiecare zi. Banii lor se duc pe poșete, pantofi, bijuterii, haine și mașinuțe, dar și pe tratamentele de la salon.

Iată în ce personaje se vor transforma vedetele în finala sezonului XII ”Te cunosc de undeva!”

acum 6 zile

Iată în ce personaje se vor transforma vedetele în finala sezonului XII ”Te cunosc de undeva!”

În ce au investit divele cei mai mulți bani

acum 6 zile

La fiecare eveniment vedetele îşi fac apariţia parcă scoase din cutie. Machiaj perfect, haine de mii de euro, bijuterii. Divele sunt dispuse să spargă mii de euro într-o singură zi.

Sunt frumoase, celebre, dar au ghinion în dragoste

acum 6 zile

Sunt frumoase, celebre, dorite și admirate, dar. au ghinion în dragoste! Vă facem cunoștință cu femeile fatale din showbiz, care au o carieră înfloritoare, însă nu și-au găsit jumătatea!

Cele mai frumoase povești de dragoste de la Hollywood

acum 6 zile

Au mulţi bani şi formează cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul internaţional. Se iubesc şi nu rezistă unul fără celălalt! Urmăriţi poveştile de dragoste ale celor mai celebre staruri americane.

Ultima fiță în materie de diete. Ce cură de slăbire țin vedetele de la Hollywood

acum 6 zile

Ați auzit de dieta "purpurie"? Ei bine, aceasta constă în consumul de fructe și legume de culoare albastru și violet și a devenit în ultimii ani o fiţă în curele de slabire! De ce apelează vedetele la această dietă și care sunt beneficiile sale?

Atmosfera Crăciunului le-a cuprins și pe vedetele de la Hollywood

acum 7 zile

Vedetele de la Hollywood s-au pus pe treabă. Au mers la cumpărături, au ales cel mai falnic pom şi cele mai inedite ornamente şi au început pregătirile!

Poliția modei critică dur ținutele vedetelor

acum 7 zile

Cei mai cool critici de modă, invitați în platoul Agenția VIP, pun la punct ținutele vedetelor. Delia a impresionat într-un mod plăcut cu apariția ei și a fost lăudată.

Cei mai cool critici de modă pun la punct vedetele

acum 7 zile

Cei mai cool critici de modă, invitați în platoul Agenția VIP, pun la punct ținutele vedetelor. Nimeni nu a avut o ținută perfectă la unul din evenimentele mondene la care au luat parte.

Copiii celebrităților sunt fashioniști de mici

acum 7 zile

Părinţii lor sunt vedete, iar ei dau tonul în modă! Copiii celebrităţilor sunt fashionişti de mici. Şi de multe ori chiar îi depăşesc pe cei mari. Imagini cu viitoarele staruri ale României

Cei mai fiţoşi copii de vedete

acum 8 zile

Pe lângă faptul că sunt foarte frumoşi, copiii Andreei Bănică sunt şi foarte fiţoşi. Mămica lor are grijă întotdeauna ca micuţii ei să fie îmbrăcaţi ca după ultimul trend, iar garderoba lor să fie actualizată în fiecare sezon.

Vedetele s-au dat în stambă la un eveniment cu pretenții. Corina, pe jumătate goală!

acum 8 zile

Lumea mondenă a Bucureștiului a fost provocată să se îmbrace în ținute mai puțin obișnuite și să vină la unul dintre cele mai apreciate evenimente ale sfârșitului de an.

Ținute de infarct! Vedetele aproape dezbrăcate

acum 8 zile

Unele și-au arătat lenjeria intimă, altele au lăsat numai PIELE la vedere și au dat impresia că sub haine aveau doar costumul Evei. Divele mioritice au făcut parcă întrecere cu ținutele lor extravagante. Au încălcat orice normă tradiţională și s-au exprimat mai liber ca niciodată!

Ce ar face vedetele cu 10.000 de euro? Corina: „Cu suma aceasta aș ajuta și eu copiii”

acum 9 zile

Întrebarea "Ce ai face cu 10.000 de euro?" a stârnit imaginaţia vedetelor. Sunteţi curioşi ce îşi mai doresc artiştii noştri de la viaţa minunată pe care deja o au?

Cele mai extravagante apariții. Cum și-au făcut vedetele apariția pe covorul roșu

acum 9 zile

Au vrut să atragă atenţia şi au reuşit! Vedetele noastre s-au întrecut în ţinute care mai de care mai extravagante la unul dintre cele mai importante evenimente mondene ale anului. Cine a strălucit, dar şi cine a uimit publicul cu ţinuta sa?

1
2
3
4
5
»