Cautare: 2037 rezultate dupa tagul "vedete"

Laurette și-a văzut visul împlinit. „Este o casă terminată la cheie într-o zonă foarte frumoasă cu multe vile

acum 7 ore

Laurette în sfârșit și-a văzut visul împlinit. Vedeta și-a cumpărat o vilă de 100.000 de euro care are 3 dormitoare, mansardă, grădină, living , bucătărie, 2 băi.

Revista Forbes a făcut publice averile celor mai bogaţi oameni din Europa

acum 13 ore

Revista Forbes a publicat topul celor mai bine plătite celebrităţi din Europa! Din clasament nu lipsesc actorii, sportivii, scriitorii şi chiar bucătarii. De asemenea, în top apare şi un creator de formate de emisiuni, celebru prin faptul că este neplăcut.

Cum să trăieşti cu un singur dolar pe zi? Vom vedea din primăvara anului viitor la show-ul tv de aventură "Peking Express", care va incepe la Antena 1

acum 1 zile

7 cupluri de vedete pornesc într-o călătorie, prin Asia, în încercarea de a câştiga marele premiu de 30.000 de Euro.

Vedetele care spun că și-au găsit jumătatea și pentru care bat clopote de nuntă

acum 3 zile

Au stat ani buni pentru a-și găsi jumătatea și dintr-o dată vor să ajungă și în faţa altarului. Haideți să vedem care sunt vedetele care spun că și-au găsit jumătatea și pentru care bat clopote de nuntă.

Vedetele care se luptă cu propriile spaime de mai mulți ani

acum 3 zile

Dacă în lumina reflectoarelor zâmbesc şi par a fi oameni care nu se tem de nimeni şi de nimic, în realitate nu este aşa. Şi vedetele noastre au fobiile lor, care de-a lungul vieţii le-au pus în dificultate.

Vezi în ce personaje se vor transforma vedetele în ediţia următoare!

acum 3 zile

Iată care sunt personajele în se vor transforma vedetele în ediţia următoare.

Maria Simion comentează ținutele vedetelor de la evenimente

acum 4 zile

Maria Simion comentează ținutele vedetelor purtate la evenimente importante. Aceasta nu iartă nimic și critică sau laudă fiecare vedetă.

Antrenamentul toamnei cu instructoarea de fitness a vedetelor, Luminița Nicolescu

acum 6 zile

Luminița Nicolescu, antrenoarea de sport a vedetelor, ne dezvăluie secretul unei siluete perfecte. Aceasta ne arată care este antrenamentul ideal pentru acest sezon.

Toată lumea a venit să o vadă pe Oana Zăvoranu cum taie panglica la clinica medicală pe care şi-a deschis-o

acum 7 zile

Nu au lipsit surprizele. Patroana a anunţat că acolo nu se pun nici silicoane, nu se fac nici operaţii estetice. Oana a investit în clinică banii pe care i-a primit după ce a vândut cimitirul moştenit de la mama ei.

Lidia Buble: ”Răzvan mă imită foarte des. Îmi spune fratele Vasile!”

acum 8 zile

Lidia Buble a dezvăluit că e foarte băiețoasă de fel și îi place foarte mult să imite vedetele. Vedeta mai spune și că acasă, iubitul ei, Răzvan, îi spune „Vasile” și o imită mereu.

Trendul care victime la Hollywod! Tot mai multe vedete își fac apariția în pantaloni sport și pantofi cu toc

acum 9 zile

Statutul de vedetă le dă curaj multor celebrităţi să îşi facă apariţia în ţinute extravagante. Un trend ce câştigă tot mai mult teren peste Ocean sunt tocurile cui purtate cu. pantaloni de trening.

Vedetele complexate de aspectul lor fizic

acum 10 zile

Deşi pozează în perfecţiune, multe dintre celebrităţi au şi ele complexe asupra aspectului lor fizic. Unele încearcă cu orice preţ să le ascundă, în timp ce altelele se resemnează cu ele. Iată câteva dintre cele mai complexate vedete

Vezi în ce personaje se vor transforma vedetele în ediţia următoare!

acum 10 zile

Iată care sunt personajele în se vor transforma vedetele în ediţia următoare!

Trucurile vedetelor pentru un ten superb

acum 10 zile

Pe covorul roşu, divele de la hollywood arată impecabil şi, adesea, totul se datorează stiliştilor personali. Dar iată ce trucuri de înfrumuseţare sau îngrijrire folosesc atunci când nu sunt în lumina reflectoarelor.

Maria Cârneci și Cristina Spătar s-au transformat în Lady Gaga și Amy Winehouse

acum 11 zile

Maria Cârneci și Cristina Spătar au dat de belea. Cele două vedete s-au transformat în cele mai controversate celebrități internaționale. Lady Gaga și Amy Winehouse au fost adesea criticate pentru ținutele lor, iar Maria și Cristina și-au dorit să devină copii identice ale celor două.

Cum s-au îmbrăcat vedetele la premiile muzicale Media Music Awards

acum 12 zile

Au stat ore întregi în faţa oglinzii pentru a arăta impecabil şi au purtat cele mai scumpe haine pe care le aveau în dulap pentru a impresiona, însă doar câţiva au fost cei care au reuşit să facă furori cu ţinutele lor la Media Music Awards.

Vedete la paradă! Horror sau bestiale?

acum 13 zile

O mulţime de vedete de top printre care Connecte-r, Ștefan Bănică Junior, Felly, Sore, Rubby sau Anda Adam. Toate au dat iama pe covorul verde odată cu toamna şi vorba piesei, au făcut-o mai mult sau mai puţin. Lată!

Andra Țurcanu, rochii de mii de euro pe care se bat vedetele

acum 13 zile

A pornit afacerea cu câteva sute de euro, împrumutaţi de la tatăl ei şi a ajuns una din cele mai cunoscute cratoarea de modă de la noi din ţară. Trec pragul atelierului ei mai toate divele din showbiz.

Cele mai extravagante apariții ale vedetelor de la MMA 2017

acum 13 zile

Vedetele noastre s-au întrecut seara trecută în ţinute care mai de care mai colorate, sclipitoare şi scumpe pe covorul rosu la premiile muzicale. Vedetele au atras toate privirile cu ținutele lor extravagante în ton cu moda.

Toamna se numără vedetele singure. „Sunt foarte perfecționistă”

acum 13 zile

Vedetele noastre sunt foarte pretentioase atunci cand vine vorba de iubire.Ba ca nu vor o relatie,ba ca sageata lui Cupidon inca nu le-a sagetat. Ce spun Ami, Mircea Eremia sau Nicole Cherry cand vine vorba de dragoste?

1
2
3
4
5
»

Observator.TV