Cautare: 2439 rezultate dupa tagul "vedete"

Criticul modei taie în carne vie! Topul celebrităţilor care au călcat strâmb

acum 3 zile

Este vineri, asta înseamnă că se "instalează" panica printre vedete. Începe POLIŢIA MODEI la Agenţia VIP, iar criticul nostru taie în carne vie. Topul vedetelor care au dat greş şi au încurcat hainele din şifonier!

Concurs Cinemoticon: Lora contra Cătălin Anchidin

acum 4 zile

Lora se întrece cu Cătălin Anchidin, în cadrul concursului Cinemoticon. Vedetele încearcă să ghicească titlurile filmelor scrise doar din emoji-uri.

Eveniment cu ştaif în buricul Capitalei! Nume importante din lumea mondenă au spus prezent la o gală în scopuri caritabile!

acum 6 zile

Eveniment cu ştaif în buricul Capitalei! Nume importante din lumea mondenă au spus prezent la o gală în scopuri caritabile! Mirabela Dauer, Ilie Năstase, Oana Zăvoranu, Rona Hartner, Rita Mureşan, Elena Gheorghe sunt doar câteva dintre VIP-urile care au donat câte un obiect pentru...

Vedetele din showbizul românesc care vor aduce pe lume un copil în 2018

acum 7 zile

Elena Băsescu, Adelina Pestrițu, Laura Cosoi și Elena Udrea sunt câteva dintre din showbizul românesc care vor aduce pe lume un copil în 2018.

Instagramul, tărâmul făgăduinţei pentru iubitorii de frumos, lux şi opulenţă, poate crea adevărate rivalităţi printre vedete

acum 7 zile

Bătălia pentru titlul de "regină a Instagramului" este una acerbă, iar pretendentele aruncă totul în lupta pentru a strânge cât mai mulţi urmăritori. Cele mai importante arme, sunt, poate, pozele din vacanţele de lux unde vedetele îşi petrec, de multe ori, mai mult timp decât acasă.

Cum petrec vedetele în club

acum 8 zile

Weekend-ul şi aroganţa pentru fetele şi băieţii de oraş! Au avut o seară de pomină şi s-au întrecut în fiţe şi figuri! Noi avem imaginile pe care vedetele le-ar vrea şterse.

Cel mai prestigios eveniment dedicat modei s-a defăşurat la New York

acum 13 zile

Zeci de celebrităţi de peste Ocean au păşit pe covorul roşu de la Gala Met. Elegante, vedetele au făcut furori la Muzeu Metropolitan de Artă. Cea mai spectaculoasă apariţie a însă fost cea a Rihannei, care a îmbrăcat o rochie albă sclipitoare, ieşită din tipare. La eveniment...

Cel mai important eveniment din lumea modei are loc la New York. Sute de vedete sunt invitate

acum 14 zile

În această noapte are loc cel mai important eveniment din lumea modei: Gala MET. Îmbrăcate în ţinute extrem de scumpe şi excentrice, sute de vedete vor fi îndelung fotografiate pe treptele faimosului Muzeu Metropolitan de Artă din New York.

Vedetele au făcut show și s-au distrat până dimineață. Tot showbiz-ul a petrecut la un botez de fițe

acum 14 zile

fost mare party în lumea mondenă! Tot showbiz-ul a petrecut la un botez de fiţe din Capitală. Vedetele noastre au făcut spectacol, s-au distrat şi au dansat până dimineaţă!

Toată crema vedetelor a petrecut la un botez de fițe. Iulian Miu şi-a creştinat fetiţa

acum 14 zile

Până acum 3 ani era un burlac convins şi nu voia să audă de familie şi copii, însă acum şi-a creştinat fetiţa. Iulian Miu a organizat o petrecere de botez fastuasă, iar nume grele din lumea fotbalului au fost pezente la petrecere.

Topul vedetelor care au intrat în istorie cu ”aventurile de la mare. S-au întrecut la pahare viteză până nu s-au mai putut ține pe picioare

acum 16 zile

Vedetele se distrează la maxim la mare, iar anumite personalități din lumea showbizului românesc au intrat în istorie cu ”aventurile” de la mare.

La mare, la soare fițele sunt la mare căutare. Cine s-a dat în stambă și cine a trăit senzații tari

acum 16 zile

1 Mai a fost motiv de petrecere pentru multe vedete din România. Delia, Brigitte și Gianluca Vacchi sunt doar câteva din vedetele care au petrecut de 1 Mai pe litoralul românesc.

Mihai Morar, super petrecere de 1 Mai! Vedetele au luat cu asalt platoul Răi da buni

acum 19 zile

Mihai Morar a organizat o super petrecere de 1 mai. În platoul Răi da Buni au fost prezente nume mari ale muzicii româneşti, dar mai bine haideţi să urmărim împreună cum s-au distrat vedetele.

Bilanțul weekend-ului de 1 Mai. Cum s-au distrat tinerii în minivacanță

acum 19 zile

Minivacanța de 1 Mai s-a încheiat. Peste 80 de mii de petrecăreți s-au distrat pe malul mării. Numeroși artiști au petrecut din plin în Mamaia, iar una din cele mai mari surprize a fost venirea lui Gianluca Vacchi pe litoralul românesc

Multe vedete de la Hollywood au fost surprinse mâncând produse nesănătoase

acum 19 zile

Au siluete demne de invidiat şi-am crede că au foarte mare grijă de alimentaţia lor. Mai ales că nu o dată le-am auzit pe divele de la Hollywood spunând cât de importante sunt mesele sănătoase şi la ore potrivite. Ei bine, se pare că din când în când chiar şi ele poftesc la o...

Petrecere de pomină în Miami. Două vedetuţe de la noi au ajuns să stea la masă cu milionarii Planetei!

acum 20 zile

Petrecere de pomină în Miami! Vedetuţele noastre au petrecut alături de milionarii planetei. S-au dat în spectacol şi au făcut show! Dar nu asta ne-a atras atenţia. Am aflat tot despre milionarii alături de care s-au distrat.

Imagini din culisele petrecerilor de la mare! Vedetele au luat cu asalt cluburile de pe litoral!

acum 21 zile

Imagini din culisele petrecerilor de la mare! Vedetele au luat cu asalt cluburile de pe litoral!

Poliția modei, după cel mai așteptat eveniment al anului. Maria Simion: ”Săptămâna modei s-a mutat pe litoral”

acum 21 zile

Maria Simion critică ținutele vedetelor de pe litoral. Vedeta vorbește despre cele mai bune outfit-uri de la petrecerile de 1 Mai.

Cum s-au distrat vedetele pe Litoral: Scărlătescu pe plajă, Dorina Popa, la piscină, iar Delia a stat lângă soțul ei

acum 21 zile

În weekend s-a dat startul petrecerilor de 1 Mai, iar vedetele nu s-au dat în lături de la distracție

Unul dintre cei mai tari artiști ai Greciei, concert la mare

acum 22 zile

Unul dintre cei mai cunoscuţi artişti ai Greciei a făcut show aseară pe litoral! Cum a fost primit cântăreţul, dar şi cum s-au distrat vedetele pe muzica lui!

1
2
3
4
5
»

Observator.TV