Cautare: 1834 rezultate dupa tagul "vedete"

Vârstă nu iartă pe nimeni. Vedete de la Hollywood, de nerecunoscut

acum 10 ore

Vârstă nu iartă pe nimeni, nici măcar pe cele mai îndrăgite persoane de la Hollywood. Să ştiţi că unele staruri din Cetatea Filmului au ajuns de nerecunoscut. Transformarea lor i-a uluit pe fanii din toată lumea.

Balerină, antrenor de tenis și... musafir! Iată Ce meserii și-ar fi dorit vedetele să aibă, dacă nu ajungeau celebre

acum 1 zile

Daca nu ai fi fost celebru, ce meserie ai fi vrut sa ai? Raspunsurile vedetelor au fost surprinzatoare.

Ce meserii ar fi avut vedetele. Lidia Buble: "Mi-am dorit să fiu hairstylist"

acum 1 zile

Marian Duţă, omul informat de la Neatza, ne prezintă un material cu ce meserii ar fi avut vedetele dacă nu ar fi fost celebre.

Andreea Bănică, Cezar Ouatu și Claudia Pavel, vedetele din această ediție Zaza Sing

acum 2 zile

Andreea Bănică, Cezar Ouatu și Claudia Pavel sunt vedetele din această ediție Za Za Sing. Concurenții vor fi ajutați să câștige probele de cele trei artiste.

Vedetele de la Hollywood care au aruncat banii pe niște mofturi

acum 3 zile

Cu cât ai mai mulţi bani, cu atât ai mai multe probleme. Cel puţin, asta au simţit unele vedete de la Hollywood chiar pe pielea lor atunci când au pierdut o mare parte din avere pentru a-şi satisface anumite dorinţe.

De ce au nevoie vedetel de la noi să trăiască pe o insulă pustie

acum 3 zile

Miruna Lică, omul informat de la Neatza, ne prezintă un material cu tot ce ar face vedetele noastre dacă ar ajunge pe o insulă pustie.

Vedetele şi-au luat copii şi au plecat în vacanţă! Cristi Chivu, Claudia Pătrăşcanu dar şi Jojo se răsfaţă în sejururi exotice!

acum 4 zile

Vedetele şi-au luat copii şi au plecat în vacanţă! Cristi Chivu, Claudia Pătrăşcanu dar şi Jojo se răsfaţă în sejururi exotice!

O sumă colosală! 20.000 de dolari plătește Catrinel Sandu la școala privată unde merge fiica ei cea mare

acum 5 zile

Pentru mai multe vedete de la noi, scoala particulara a fost cea mai buna alegere la capitolul educatia copiilor lor.

Vedetele își cer iertare atunci când greșesc: "E foarte tare când îți ceri scuze"

acum 8 zile

Marian Duță, reporterul de la Neatza, vrea să știe dacă vedetele din showbiz-ul românesc își cer iertare atunci când greșesc. Răspunsurile pe care le primește sunt suprinzătoare.

11 vedete, terorizate de urși și căpușe. Au stat în frig și au mâncat broaște!

acum 8 zile

11 vedete s-au luptat în sălbăticie cu foamea, frigul, dar şi cu urşii! Imagini cu celebrităţile care au fost muşcate de căpuşe şi au fost nevoite să mănânce broaşte şi ciuperci otrăvite, în videoul de mai sus!

Vedetele din România, despre momentele de cumpănă din viață

acum 9 zile

Sunt celebri, dar la un moment dat au avut parte şi de momente grele. Vedetele din showbiz-ul românesc au mărturisit regretele lor, dar şi cum au reuşit să depăşească momentele grele din viaţă.

Giulia Anghelescu, Raluka și George, vedetele din această ediție Za Za Sing

acum 9 zile

Giulia Anghelescu, Raluka și George sunt vedetele din această ediție Za Za Sing. Concurenții vor fi ajutați să câștige probele de cele trei artiste.

Vedetele de la Hollywood au renunțat la carne și au ales o dietă vegetariană

acum 12 zile

Din ce în ce mai multe vedete de la Hollywood au renunțat să mai mănânce carne pentru a avea un corp tras prin inel, dar și o viață cât mai sănătoasă.

Mai multe celebrităţi vor susţine concerte caritabile împotriva sărăciei

acum 14 zile

Cum tot mai multe vedete se implica în evenimente caritabile. Printre ei şi Shakira şi Pharrell Williams vor susţine un concert în acest scop în Europa.

Foşti şi actuali campioni ai României şi-au dat întâlnire la un eveniment de excepţie

acum 16 zile

Cele mai mari nume ale sportului, dar şi alte vedete au participat la inaugurarea primului concept-store multibrand de sport din ţara noastră. Şi au avut ocazia să îşi testeze abilităţile la pasiuni vechi

Care dintre vedetele autohtone cred că s-au născut cu stea în frunte

acum 16 zile

Se spune desprec ei care au reuşit în diverse domenii că s-au născut cu stea în frunte. Care dintre artiştii autohtoni cred că au o stea norocoasă şi talismane care să le poarte noroc

Ce zic vedetele despre ştirile false ce au apărut despre ele

acum 16 zile

Marian Duţă, omul informat de la Neatza, a aflat de la vedetele din România care au fost cele mai neadevărate ştiri care au apărut despre ei.

Dorian Popa, Paula Chirilă şi Daniel Max Dragomir, invitații acestei ediții! Vezi aici care vedetă s-a descurcat cel mai bine la proba ”Mimează și punctează”

acum 16 zile

Cei trei invitați din această ediție Za Za Sing, Dorian Popa, Paula Chirilă şi Daniel Max Dragomir au venit în ajutorul concurenților. Iată cum s-au descurcat aceștia la proba ”Mimează și punctează”.

Dorian Popa, Paula Chirilă şi Daniel Max Dragomir, vedetele din această ediție Za Za Sing

acum 16 zile

Dorian Popa, Paula Chirilă şi Daniel Max Dragomir sunt vedetele din această ediție Za Za Sing. Concurenții vor fi ajutați să câștige probele de cele trei artiste.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV