Cautare: 1607 rezultate dupa tagul "vedete"

Vedetele trag din greu la sală să facă furori

acum 1 zile

Se ştie deja că pentru vedete imaginea este foarte importantă.Pentru a arăta impecabil, testează tot felul de aparate şi tehnologii de ultimă generaţie, însă nu renunţă niciodată la sport

Pentru prima dată în istoria televiziunii, 11 vedete au pătruns în viaţa secretă a mănăstirii!

acum 3 zile

Pentru prima dată în istoria televiziunii, 11 vedete au pătruns în viaţa secretă a mănăstirii! Şi au trecut prin cazne de neimaginat!

Florin Chilian, fanul numărul 1 al minionilor

acum 3 zile

Isteria minionilor a lovit și vedetele din România

Vedetele se întrec în mişcare pentru a arăta perfect!

acum 3 zile

Adrian Mutu şi Dorian Popa sau Alina Eremia şi Carinel Menghia au modalităţi inedite pentru a se menţine în formă. Şi Feli a surprins cu silueta ei, pentru care a găsit în sfârşit secretul şi ni l-a împărtăşit şi nouă!

Mega-vedete care au ajuns la cratiță și le place!

acum 4 zile

Sunt celebre în toată lumea, însă nu se dau înapoi atunci când vine vorba de stat la cratiţă. Şi, culmea, gătesc atât de bine, încât îşi lasă gura apă numai dacă priveşti. Vă invităm în bucătăria unor mega vedete care au uimit o lume întreagă cu preparatele lor.

Ce-au fost și ce-au ajuns... Iată cât de urât au îmbătrânit unele vedete

acum 6 zile

Au trecut anii peste ele si s-au schimbat fantastic.

Vezi în ce personaje se vor transforma vedetele în ediţia următoare!

acum 7 zile

Iată care sunt personajele în se vor transforma vedetele în ediţia a II-a de la Te cunosc de undeva!

Vedetele s-au adunat la cel mai mare târg de turism din Capitală

acum 8 zile

Nici nu a început bine anul, că vedetele de la noi deja îşi programează vacanţele. Crina Matei şi Adina de la Heaven au dezvăluit locurile unde se vor plimba în acest an.

Tot mai multe vedete îşi cumpără insule private, în colţuri izolate ale lumii

acum 10 zile

O vacanţă prelungită pe o insulă exotică e visul oricărui pământean. Dar există şi oameni care duc fantezia mai departe şi îşi cumpără, pur şi simplu, propriul paradis. Pentru câteva milioane de dolari, vedetele de la Hollywood şi-au luat câte o bucată de Rai în cele mai...

Vedetele căsătorite cu parteneri de film

acum 11 zile

De când lumea și pământul vedetele se îndrăgostesc pe platourile de filmare. Noi avem cele mai relevante exemple care arata ca o pasiune fulgerătoare se poate transforma intr-o poveste de dragoste ca-n basme. Iată un top al celor mai cunoscute vedete de peste Ocean care s-au căsătorit...

Ce au primit vedetele de Ziua Îndrăgostiţilor

acum 11 zile

Ce ar mai fi Ziua Îndrăgostiţilor dacă nu ne-am laudă cu darurile primite de la persoană iubita? Iar vedetele sunt primele care postează darurile pe conturile de socializare. Cu siguranţă sunteţi foarte curioşi să vedeţi ce au primit în această zi specială.

În numele iubirii, vedetele plătesc sume greu de imaginat. Ce cadouri extravagante şi-au dăruit cuplurile de milionari

acum 11 zile

Există şi cupluri pentru care dragostea trece prin portofel. De Ziua Îndrăgostiţilor, vedetele îşi măsoară iubirea în cadouri extravagante, cu preţuri cu multe zerouri. Maşinile de lux, diamantele sau telefoanele de platină sunt doar câteva dintre darurile la modă printre...

Câți bani cheltuiesc vedetele de Ziua Îndragostiţilor

acum 12 zile

Vedetele de peste Ocean plătesc sume exorbitante pentru jumătăţile lor. Haideţi să vedem care sunt cele mai scumpe "dovezi de dragoste" pe care le fac starurile internaţionale

Vedetele de la Hollywood care și-au dezmoștenit copiii

acum 12 zile

Au atât de mulţi bani încât nici strănepoţii lor nu ar putea să îi cheltuie pe toţi, dar moştenitorii lor nu vor primi nimic şi nu pentru că sunt zgârciţi. Iată ce vedete de la Hollywood şi-au scos copiii din testament, dar şi motivele care i-au determinat să facă asta!

Tratamentele non-invazive sunt preferatele vedetelor din România

acum 17 zile

Se ştie deja că pentru vedete imaginea este foarte importantă. Pentru a arăta impecabil, celebrităţile testează tot felul de aparate şi tehnologii de ultimă generaţie, însă nu renunţă nici la sport sau la diete.

Surorile fashioniste, senzație pe internet

acum 18 zile

Două surori fashioniste la numai trei, respectiv doi ani sunt vedete pe Instagram! Fetele au stil, fler şi ştiu să pozeze. Este suficient să vă uitaţi a ele pentru a vă da seama că au moda în sânge.

Toate vedetele nominalizate la Premiile Oscar s-au strâns într-o locaţie de lux din Beverly Hills

acum 18 zile

La începutul acestei săptămâni, toate vedetele nominalizate la Premiile Oscar de anul acesta, s-au strâns într-o locaţie de lux din Beverly Hills, acolo unde s-a desfăşurat "Prânzul Nominalizaţilor la Oscar". Dacă la gală vor purta ţinute spectaculoase de seară, la dineul...

Topul celor mai stilate cupluri din showbiz

acum 19 zile

E vorba aceea ca nu haina il face pe om, dar pe unii hainele stau atat de frumos!

Topul celor mai stilate cupluri din showbiz

acum 19 zile

Sunt frumoşi, tineri şi se iubesc. Toată lumea îi invidiază pentru viaţa pe care o duc, dar mai ales pentru cât de bine arată împreună. Şi nu ne referim doar la fericirea de pe chipul lor, dar şi la cum îşi asortează ţinutele.

1
2
3
4
5
»