Cautare: 981 rezultate dupa tagul "videoclip"

Pepe, probleme cu fanii de pe Facebook din cauza scenelor sexy din ultimul său videoclip: ”Au încercat să-mi dea report, însă le-am dat exemple mai mișto...”

acum 21 ore

Pepe a avut probleme cu fanii de pe pagina lui oficială de Facebook din cauza scenelor sexy din ultimul său videoclip, ”Hai!”. ”Au încercat să-mi dea report, însă le-am dat eu exemple mai mișto...”, a afirmat artistul.

Carla's Dreams, videoclip fierbinte pentru piesa "Beretta"

acum 3 zile

Carla's Dreams lansează o nouă melodie care promite să se transforme în hitul anului. Cu un videoclip fierbinte, piesa "Beretta" spune povestea unui pictor care se află în căutarea femeii perfecte şi pune în evidenţă lipsa de moralitate din cuplu.

Videoclip în memoria lui solistului Linkin Park

acum 4 zile

Postare emoţionantă pe pagina de Facebook a trupei Linkin Park! La aproape 3 luni de la moartea tragică a solistului lor, membrii trupei au difuzat, în premieră, un episod Karpool Karaoke în memoria artistului. În înregistrare, solistul conduce prin Los Angeles alături de colegii săi...

Sore și-a îndeplinit cel mai mare vis! Vedeta și-a regizat videoclipul la piesa "Ultima lacrimă"

acum 5 zile

Sore este foarte fericită că îndeplinit cel mai mare vis. Vedeta a reușit să-și regizeze videoclipul la piesa "Ultima lacrimă".

Videoclip nou! Lidia Buble - "Cămaşa"

acum 5 zile

Lidia Buble a cântat la Prietenii de la 11 noul single, "Cămaşa". Piesă are parte şi de un videoclip incendiar. La filmările care au avut loc la sfârșitul lunii septembrie, solista a fost nevoită să îndure frigul de la malul mării, căci a stat mai mult goală decât îmbrăcată.

Andreas Maxer - "Game Over"

acum 8 zile

Andreas, băieţelul lui Dinu Maxer a interpretat la Prietenii de la 11 melodia "Game Over"

FreeStay lansează piesa şi clipul “Între noi nu mai e nimic”

acum 9 zile

FreeStay lansează, la Neatza cu Răzvan şi Dani, alături de Andra piesa şi clipul “Între noi nu mai e nimic”.

Așteptarea a luat sfârșit! Delia filmează videoclipul pentru piesa " Verde Împărat"

acum 12 zile

Cântărăreaţa a ales pentru videoclip o locaţie pe măsură! Mai exact în inima pădurii. Şi cum vedeta noastră iubeşte să fie originală, şi ţinutele au fost speciale, care s-au potrivit de minune cu machiajul ieşit din comu.

Lidia Buble, videoclip nou: ”Este cea mai bună piesă a mea și cel mai bun clip de pănă acum”

acum 13 zile

Lidia Buble vorbește la Neatza despre videoclipul melodiei ”Cămașă”. ”Este cea mai bună piesă a mea și cel mai bun clip de pănă acum”, a afirmat artista.

Dani, despre ultimul clip al Lidiei Buble: ”La penultimul videoclip o pupa unu, cred a fost ucis... Acum, Răzvan a scos pe toată lumea din clip!”

acum 13 zile

Dani povestește, în stilul lui caracteristic, despre ultimul clip al Lidiei Buble. ”La penultimul videoclip o pupa unu, cred a fost ucis.... Acum Răzvan a scos pe toată lumea din clip!”, a afirmat prezentatorul Tv.

Shereza, o apariție exotică. Artista și-a lansat videoclipul melodiei ”Notre amour”

acum 16 zile

Shereza, artistă originară din Congo, și-a lansat la Neatza videoclipul melodiei ”Notre amour”.

Videoclip! Andreea Bălan feat. Uddi - "Îţi mai aduci aminte"

acum 18 zile

Andreea Bălan a lansat alături de Uddi o piesă care ne sună parţial cunoscut, deoarece foloseşte un sample după piesa cu acelaşi nume, "Îţi mai aduci aminte", lansată acum câţiva ani de Krypton.

VIDEOCLIP NOU! Novaspace feat. Alina Eremia - "Out of my mind"

acum 18 zile

După ce a trecut prin emoții intense și a reușit să plece la limită din calea Uraganului Irma, Alina Eremia a lansat în sfârșit piesa pentru care a filmat videoclip luna trecută la Miami. E vorba de o melodie în limba engleză - "Out of my mind"

Ddy Nunes feat. Vibe Drops & Eila - Paris Love

acum 22 zile

DDY Nunes revine cu un nou videoclip, “Paris Love”, în colaborare cu Eila şi Vibe Drops.

Syarela lansează videoclipul piesei "Nu te las"

acum 22 zile

În luna martie, Syarela a lansat piesa "Entya" un featuring cu Abdou Zoubir, artist din Maroc. In 2015, Syarela a absolvit facultatea de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei, din cadrul Politehnicii.

Alex Ceaușu, față în față cu uraganul Irma: "Cinci zile am fost blocaţi în casă"

acum 26 zile

Alex Ceaușu este unul dintre cei mai cunoscuți regizori români. După zeci de videoclipuri regizate, în urmă cu zece zile a trăit experiența vieții sale.

Aurelian Temişan, revenire spectaculoasă după operaţia de hernie!

acum 28 zile

Aurelian Temişan, juratul de la Te cunosc de undeva! şi-a revenit spectaculos după operaţia de hernie şi filmează un nou videoclip!

Celia a realizat videoclipul piesei "La două capete" la Colibița: "Este o zonă extraordinară"

acum 29 zile

Piesa "La două capete" este produsă de Claudiu Cota și Dragoș Alexandru Damșa, iar de mix și master s-a ocupat Bunicu Magic.

Lenna Horvath și Dani Mocanu, videoclip de zeci de mii de euro

acum 30 zile

Lenna Horvath, cântăreața cu ochi de diamant, și Dani Mocanu, sunt deciși să dea lovitura pe piața muzicală. Cei doi și-au investit toate economiile, într-un videoclip, care, cu siguranță, este unul dintre cele mai scumpe produse pentru doi artiști din lumea manelelor. Mai exact, au...

Andreea de la ”Mireasă pentru fiul meu”, ispită în ultimul videoclip al Celiei

acum 31 zile

Andreea de la ”Mireasă pentru fiul meu” joacă rolul de ispită în cel mai recent videoclip al Celiei.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV