Cautare: 219 rezultate dupa tagul "vlad gherman"

3 rețete de mic dejun, pe care nu le găsiți pe internet (până acum). Iată recomandările ”Don Apetit & CO”

acum 18 zile

Iată ce sugestii are chef Alex Cârțu de mic dejun, cea mai importantă masă a zilei. Este vorba despre trei preparate: vafe, quesadilla și milkshake.

Sâmbătă, la Povești COOL: Liviu Vârciu face mărturisiri neașteptate despre cea mai puternică dragoste

acum 28 zile

Dragostea pentru muzică a descoperit-o încă din copilărie, însă ani mai târziu a întâlnit o pasiune mult mai mare, actoria. Invitat la emisiunea “Povești COOL”, care se va difuza în această sâmbătă, de la ora 15.30, la Happy Channel,...

Ioan (Vlad Gherman) îi arată lui Tudor Caragea (Adrian Titieni) clipul sexy în care Alex (Petru Păun) se află în pat cu Sonia (Michaela Prosan)

acum 29 zile

Ioan (Vlad Gherman) îi arată lui Tudor Caragea (Adrian Titieni) clipul sexy în care Alex (Petru Păun) se află în pat cu Sonia (Michaela Prosan)

Alex (Petru Păun) încearcă să-l ucidă pe Ioan (Vlad Gherman)!

acum 29 zile

Alex (Petru Păun) încearcă să-l ucidă pe Ioan (Vlad Gherman).

Vlad mărturisește, la ”PoveștiCOOL”: „Unii spun că este rolul vieții mele”

acum 31 zile

După ce Cristina Ciobănașu a mărturisit cât de milă îi este de bietul Ioan, după ce e a spus ce înseamnă pentru ea ”Fructul Oprit”, i-a venit rândul lui Vlad Gherman să vorbească despre primul serial în care nu formează un cupul cu Criss.

Cristina Ciobănașu: ”Măi, ce proastă e Ana aia! Nu vede cât de tare o iubește băiatul ăsta!”

acum 31 zile

“Fructul Oprit” este un serial dramă produs și regizat de Ruxandra Ion, după un scenariu semnat de Simona Macovei și Radu Grigore, difuzat în fiecare miercuri, de la ora 20.00, la Antena 1.

Petru Păun, la ”PoveștiCOOL”: ”Începi să realizezi că sunt oameni care te urmăresc”

acum 39 zile

Astfel, Vlad Gherman a ieșit din pielea lui Ioan, iar Petru Păun a fost el însuși. La emisiunea ”PoveștiCOOL”, cei doi actori au vorbit despre personajele lor din superproducția ”Fructul Oprit”, nominalizată la premiul pentru cel mai bun serial tv.

Ce mâncare îți poți lua la serviciu? Încearcă această salată la borcan, o explozie de vitamine

acum 46 zile

La Happy Channel, Vlad o are invitată la "Don Apetit & co" pe bloggerița Mihaela Negrescu, alături de care va găti o delicioasă salată, ușor de pregătit și numai bună de savurat în sezonul cald.

Ce surprize le-au pregătit Criss și Vlad telespectatorilor Happy Channel, în această sâmbătă, la "Povești COOL"

acum 49 zile

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman le aduc telespectatorilor Happy Channel o nouă ediție Povești COOL, în această sâmbătă (5 mai), de la ora 15.30.  Care sunt ultimele premiere în materie de filme? Criss și Vlad le oferă fanilor câteva propuneri de...

Povestea zilei de 1 Mai. Între Ziua Internațională a Muncii și ziua escapadelor la mare și la grătar

acum 53 zile

La emisiunea ”PoveștiCOOL”, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman îți spun care este povestea zilei de 1 mai.

Moment inedit cu Vlad Gherman, la emisiunea ”PoveștiCOOL”. Cine i-a furat șosetele?

acum 58 zile

Vlad Gherman a venit supărat foc la emisiunea ”PoveștiCOOL”, difuzată de postul Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 15.30 (în reluare luni-vineri, de la ora 15.30, și luni-joi, de la miezul nopții).

Ce face Vlad Gherman în pauzele de la filmările pentru “Fructul oprit”

acum 59 zile

Imagini de culise cu actorul din serialul Antenei 1.

Rețetă de lahmaciun (pizza turcească), așa cum se face la mama lui acasă, în Turcia

acum 60 zile

Asan Remzie este invitata lui Vlad Gherman la această ediție de ”Don Apetit & Co”, rubrică din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de postul Happy Channel sâmbăta și duminica, de la ora 15.30.

Sâmbătă, 21 aprilie, la Povesti COOL. Criss și Vlad invită telespectatorii într-o călătorie culturală în universul Turciei

acum 63 zile

În ediția de sâmbătă (21 aprilie) a emisiunii "Povești COOL", Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman le propun telespectatorilor Happy Channel să exploreze alături de ei universul Turciei! Institutul Centrul Cultural Yunus Emre este locul ideal în care cei...

Vlad Gherman vă prezintă o variantă ”îmbunătățită” a lui Ioan, din ”Fructul Oprit”

acum 64 zile

Pe Vlad Gherman îl poți urmări în fiecare miercuri, de la ora 20.00, la Antena 1, în serialul ”Fructul Oprit”. Iar în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 15.30, Vlad este la Happy Channel, unde, alături de Cristina Ciobănașu, prezintă ”PoveștiCOOL”, emisiune ce poate fi urmărită în reluare de luni până vineri, de la 15.30 și de luni până joi, după miezul nopții.

O carte bună de citit și de... urmărit. Vlad Gherman vă propune o lectură interesantă

acum 66 zile

La ”PoveștiCOOL”, Vlad Gherman vă propune o carte inedită. O carte pe care o puteți citi, dar și...urmări. Apărută în colecția Leda Edge,”Minunata familie Marvel” spune două povești: una în imagini, și o alta în... cuvinte.

La ”PoveștiCOOL”, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman vă prezintă povestea lui Emanuel Pârvu

acum 66 zile

Absolvent al Facultății de Actorie la UNATC, 2006, clasa Gelu Colceag, Emanuel Pârvu scrie şi regizează piese de teatru şi scurtmetraje. El este și profesor la UNATC.

Vlad Gherman spune bancuri, însă reacția Cristinei Ciobănașu îl lasă fără replică

acum 66 zile

„Mihai Viteazul mergea pe un cal. La un moment dat, cade...”. Continuarea bancului și reacția Cristinei Ciobănașu, în clipul de mai jos.

Ce SURPRIZE au pregătit Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman pentru această sâmbătă (14 aprilie), la Povești COOL

acum 70 zile

Sâmbătă aceasta, 14 aprilie, de la ora 15:30, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman sărbătoresc Ziua Internațională a hohotelor de râs, în cadrul emisiunii "Povești COOL", de la Happy Channel. O ediție de primăvară, cu umor și voie bună, asta le...

10 fețe = 10 selfie-uri cu Vlad Gherman. Ție care îți place?

acum 78 zile

Iata o colectie de 10 selfie-uri cu Vlad Gherman.

1
2
3
4
5
»