Cautare: 624 rezultate dupa tagul "vlad"

Unde și-au continuat vacanța Criss și Vlad, după ce au plecat din Cuba? Imaginile te vor lăsa fără cuvinte

acum 87 zile

Vacanța lor nu s-a terminat odată cu plecarea din Cuba. Criss și Vlad au ales o altă destinație unde să își reîncarce bateriile.

Imagini SUPERBE din vacanța petrecută de Criss și Vlad în Cuba. Cuvintele sunt de prisos

acum 89 zile

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, gazdele emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată, în weekend, de Happy Channel, și-au luat rămas bun de la Cuba, țara muzicii și a culorilor, pe care și-au dorit nespus să o viziteze.

”Protozelul trăsnit”, o carte pentru copii și părinți despre un urs, un pinguin și Baba Cloanța, o vedetă TV

acum 103 zile

Care este mesajul acestei cărți, aflați din interviul cu autorul cărții, Daniel Eberhat, acordat emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de Happy Channel în fiecare weekend, al Happy Channel.

Imagini cu Criss și Vlad din vacanță. Cristina Ciobănașu a devenit ”Mica Sirenă”

acum 103 zile

Vlad, glumeț cum este de obicei, și-a intitulat fotografiile cu Criss ”Mica Sirenă”.

Criss și Vlad au plecat în vacanță. Iată ce destinație au ales

acum 109 zile

 După o perioadă încărcată de filmări pentru serialul „Fructul oprit”, dar și pentru emisiunea ”PoveștiCOOL”, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au plecat într-o binemeritată vacanță. Cei doi și-au anunțat fanii pe rețelele de socializare...

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman trăiesc, de 6 ani, o frumoasă poveste de dragoste: „Vlad a fost și este prima mea dragoste”

acum 114 zile

 Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman împart, de 6 ani, o frumoasă poveste de dragoste. Chiar dacă totul a început când erau mici, Criss și Vlad păstrează vie flacăra iubirii, care înflorește pe zi ce trece. Actori în ”Fructul Oprit”,...

Totul pentru Dragoste: Draga Olteanu Matei, despre Cristina și Vlad

acum 115 zile

Marea actriță Draga Olteanu Matei intră în legătură telefonică cu invitații emisiunii ”Totul pentru dragoste” și își spune părerea sinceră despre cei doi tineri artiști, care sunt emoționați până la lacrimi.

Vlad a vorbit despre scenele din ”Fructul Oprit” în care Criss se sărută cu un alt bărbat. Iată ce zic ei și despre nunta lor

acum 115 zile

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și-au spus povestea de iubire în platoul emisiunii ”Totul pentru dragoste”, de la Antena 1.

Iubirea dintre Cristina și Vlad nu e un „Fruct oprit”. Cei doi artiști trăiesc cea mai frumoasă poveste de dragoste

acum 115 zile

Iubirea dintre Cristina și Vlad nu e un „Fruct oprit”. Cei doi artiști trăiesc cea mai frumoasă poveste de dragoste.

Cristina și Vald - „Hey tu”

acum 115 zile

Cristina și Vald cântă piesa „Hey tu”.

O fotografie cu Criss și Vlad i-a ”topit” pe fani: ”Poza asta mi-a făcut ziua mai frumoasă”

acum 116 zile

La nici o săptămână de când Criss a anunțat că a făcut o schimbare de look pentru noul seson al serialului ”Fructul Oprit”, fanii nu mai contenesc cu mesajele de apreciere.

Vlad, felicitat pentru rolul lui Ioan: ”Ai interpretat foarte bine rolul de om bolnav. Te felicit, jos pălăria!”

acum 121 zile

Primul sezon al serialului ”Fructul oprit” s-a încheiat. Ultimul episod difuzat de Antena 1 i-a lăsat pe telespectatori cu sufletul la gură. Mulți au încercat să ofere răspunsuri , însă, ce s-a întâmplat cu adevărat vom putea afla abia odată...

”Proiectul Florida”, o poveste emoționantă despre o mamă singură și fiica ei

acum 130 zile

Află care este emoționantă poveste a unei mame singure, la ”PoveștiCOOL”, emisiune difuzată de postul Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la 14.30 (în reluare, de luni până vineri, de la 15.30, și de la miezul nopții).

Mesaj emoționant transmis de Vlad, la terminarea filmărilor pentru serialul ”Fructul Oprit”

acum 136 zile

Filmările pentru primul sezon al serialului ”Fructul Oprit” s-au încheiat. Emoționat, Vlad Gherman a transmis un mesaj.

Vlad și-a pregătit discursul pentru Premiile Oscar. Iată cu îi va mulțumi și Criss, la rândul ei

acum 137 zile

Criss l-a provocat să spună care este discursul pe care Vlad speră să îl rostească într-o bună zi pe scenă, sub privirile marilor actori din lumea încreagă.

Vlad mărturisește: ”E terapeutic să ai un prieten imaginar. Nu e ceva neobișnuit”

acum 137 zile

La emisiunea ”PoveștiCOOL”, Vlad face o mărturisire ce o uimește pe Criss. Ei bine, el spune că îi este dor să fie din nou copil, să vorbească cu prietenul lui imaginar. ” Tu ești copil tot timpul! ”, îl întrerupe Criss pe Vlad, care tocmai...

La ce film puteți merge cu prietenii? Ce ziceți de comedia ”I feel pretty”?

acum 165 zile

Despre această super-comedie, Criss, Vlad și Rapha au vorbit la emisiunea ”PoveștiCOOL”, difuzată de postul Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 15.30 (în reluare luni-vineri, ora 15.30 și luni-joi, de la miezul nopții).

”Nu știu cum rezistă Vlad!”. Iată mesajele fanilor pentru Criss și Vlad, după episodul 14 din ”Fructul Oprit”

acum 184 zile

“Fructul Oprit” este un serial dramă produs și regizat de Ruxandra Ion, după un scenariu semnat de Simona Macovei și Radu Grigore, difuzat în fiecare miercuri, de la ora 20.00, la Antena 1. Proiectul se bucură de cele mai noi tehnici de înregistrare, fiind folosită aparatură de ultimă generație pentru film, dar și de o distribuție de excepție, formată din cei mai talentați și iubiți actori din România.

1
2
3
4
5
»