Cautare: 619 rezultate dupa tagul "vlad"

”Nu știu cum rezistă Vlad!”. Iată mesajele fanilor pentru Criss și Vlad, după episodul 14 din ”Fructul Oprit”

acum 4 zile

“Fructul Oprit” este un serial dramă produs și regizat de Ruxandra Ion, după un scenariu semnat de Simona Macovei și Radu Grigore, difuzat în fiecare miercuri, de la ora 20.00, la Antena 1. Proiectul se bucură de cele mai noi tehnici de înregistrare, fiind folosită aparatură de ultimă generație pentru film, dar și de o distribuție de excepție, formată din cei mai talentați și iubiți actori din România.

Iată ce farsă i-a făcut Vlad Cristinei Ciobănașu, de 1 aprilie

acum 21 zile

1 Aprilie este Ziua Internațională a Păcălelilor. Și cum este mereu pus pe șotii, Vlad Gherman nu a vurt să rateze ocazia de a-i face Cristinei Ciobănașu o farsă. Doar că... s-a cam grăbit puțintel. Mai exact, cu o zi. La emisiunea ”PoveștiCOOL”, difuzată pe 31...

Criss și Vlad prezintă poveștile... horror pentru copii

acum 27 zile

Ce fel de povești îi atrag pe cei mici? ”Din ce în ce mai mulți copii sunt fani chestii horror”, răspunde Criss la ”PoveștiCOOL”, emisiune difuzată de postul Happy Channel sâmbăta și duminica, de la ora 15.30 (în reluare de luni până vineri, de la 15.30 și după miezul nopții, de luni până joi).

Ce înseamnă fericirea pentru Criss și Vlad

acum 32 zile

Ce îl face pe Vlad Gherman fericit? Ce se spune despre oamenii care zâmbesc mai des?

6 chei ale fericririi. La ”PoveștiCOOL”, Criss și Vlad îți spun ce-i face pe oameni fericiți

acum 32 zile

La emisiunea ”PoveștiCOOL”, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman vorbesc despre fericire. Despre Ziua Internațională a Fericirii, dar și despre ce îi face pe oameni fericiți.

Cimitirul Vesel, locul unde te plimbi cu zâmbetul pe buze printre morminte

acum 35 zile

În această ediție de ”PoveștiCOOL”, ai un interviu cu Roxana Mihalcea, autoarea cărții ”Crucile de la Săpânța”, o colecție ce adună sute de epitafuri lizibile de pe crucile din renumitul cimitir, intrat în patrimoniul UNESCO.

La mulți ani, Criss și Vlad! 6 ani de iubire, 6 ani de fericire

acum 35 zile

 De 6 ani împreună, la bine și la rău! Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, ambasadorii postului Happy Channel au împlinit 6 ani de iubire, 6 ani de când formează un întreg. ” Cel mai fericit om! 6 ani plini de evenimente. Am trecut împreună...

Vlad către Criss: ”De unde vii la ora asta?”

acum 41 zile

Vlad, singur în bucătărie, se întreabă oare unde a dispărut Criss. În timp ce el își face de lucru, Criss descuie ușa de la intrare și... este supusă unui interogatoriu.

Criss și Vlad, în pielea unor vârstnici. Epilog

acum 42 zile

După ce am văzut prin ce trec bătrânii din ziua de azi pe stradă, a venit vremea concluziilor. Criss și Vlad și-au imaginat ce discută vârstnicii între ei.

Tineri versus bătrâni. Criss și Vlad au intrat în pielea unor vârstnici

acum 42 zile

La ”PoveștiCOOL”, emisiune difuzată de Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la 15.30, au realizat un moment actoricesc de excepție pe această eternă dispută dintre dintre generații.

Cum arătau Criss, Vlad și Rapha în urmă cu doi ani, când a început să emită Happy Channel

acum 46 zile

 Azi, pe 8 martie, Happy Channel sărbătorește nu doar femeile, ci și ziua ”de naștere” a postului. În urmă cu doi ani, Happy channel a emis pentru prima oară. La ceas aniversar, Happy Channel anunță o serie de schimbări , pe care le veți vedea și voi,...

AȘA vor arăta Criss și Vlad la bătrânețe! Vor fi niște bătrânei simpatici, nu?

acum 56 zile

 V-ați gândit vreodată cum ar arăta Criss și Vlad peste mulți mulți ani, când vor fi bunici? La fel de îndrăgostiți, nu? Dar cum vor arăta chipurile lor brăzdate de riduri și cu multe fire albe de păr vi-i imaginați? Ei bine, Cristina Ciobănașu și Vlad...

Criss și Vlad vor să îți dea cadouri COOL. Iată ce trebuie să faci

acum 56 zile

Avem pentru voi o grămadă de cadouri supriză, iar Criss și Vlad le vor împărți cu mare drag telespectatorilor Happy în fiecare weekend! Așadar, fii pe fază și ia-ne cadourile COOL! Dacă și tu îți dorești un cadou din partea lui Criss și Vlad, atunci citește...

Vlad are nevoie de ajutor: vrea să îi facă lui Criss un cadou special, de Mărțișor. Așa că a luat lecții de ”mărțișorit”

acum 56 zile

Cel mai frumos cadou de martisor pentru Criss, crede Vlad, este ceva facut chiar de mana lui. Pentru asta, insa, are nevoie de ”lectii”.

Care e mai haios când se strâmbă: Criss sau Vlad?

acum 59 zile

Îi vezi în fiecare weekend la Happy Channel, în fiecare zi pe Facebook și pe Instagram, iar miercuri de miercuri, ei sunt la Antena 1. Îi vezi serioși, îndrăgostiți, haioși, dar, orice expresie ar avea, tot sunt simpatici, așa-i? Privind două dintre...

Și-a dorit cea mai frumoasă femeie de pe pământ și a primit-o, dar a rămas cu o dorință neîmplinită

acum 60 zile

La ”PoveștiCOOL” (emisiune difuzată de Happy Channel sâmbăta și duminica, de la 15.30), Criss, Vlad și Rapha au intrat în povestea lui ”Aladdin”.

Iată de ce nu mai apare a doua serie a serialului ”Intrusul”

acum 63 zile

La această ediție de ”PoveștiCOOL”, emisiune difuzată de Happy Channel sâmbăta și duminica, de la 15.30, Criss și Vlad vă invită să urmăriți o derie de interviuri realizate în exclusivitate de Happy Channel cu o parte din echipa serialului ”INTRUSUL”, unul dintre cele mai tari seriale turcești.

Ies la ivelă noi modalităţi şocante prin care procurorii de la DNA Ploieşti ar fi măsluit dosarele

acum 63 zile

În exclusivitate la Antena 3, fostul deputat Vlad Cosma a prezentat o nouă înregistrare explozivă cu un alt procuror al DNA Ploieşti, cel de al patrulea. căruia fostul deputat i-a făcut plângere penală. Şi nu este singura dezvăluire şocantă făcută de Vlad Cosma la Sinteza Zilei.

După trei zile de la izbucnirea scandalului care zguduie Direcţia Naţională Anticorupţie, primele măsuri au fost luate de Carmen Dan

acum 67 zile

A cerut să fie retraşi poliţiştii care lucrau cu procurorii de la Ploieşti. În timp ce procurorul-şef Lucian Onea. este încă în funcţie, CSM cere urgentarea investigaţiilor, iar procurorul general al României, care are în mână ancheta cerută de Vlad Cosma, vorbeşte în...

1
2
3
4
5
»

Observator.TV