Cautare: 1912 rezultate dupa tagul "zodiac"

Horoscopul zilei 19/03/2018 - Ziua s-ar putea să inceapă cu o mică problemă pentru Pesti

acum 9 ore

Pentru Gemeni se anunta o zi buna la birou. Faptul ca vor reusi sa puna la punct toate detaliile unui proiect important le va da o mare satisfactie.

Horoscopul Zilei, 16 martie 2018. Scorpionii sunt sensibili și nu au chef de vorbă

acum 3 zile

Berbec. Astăzi, creativitatea este mai mare decât de obicei și s-ar putea să va preocupe ideea de a începe o activitate nouă. Aveți șanse să va afirmați pe plan intelectual.

Horoscopul zilei 16/03/2018 - Berbecii simt nevoia să stea mai mult în preajma persoanei iubite

acum 3 zile

Racii sunt extrem de generoşi.dar cu sfaturile.Prietenii nu vor avea încotro, aşa că îi vor asculta şi vor avea ce învăţa.

Horoscopul Zilei, 15 martie 2018. Peştii sunt predispuşi la exagerări

acum 4 zile

Berbec. Se pare că resimțiți o stare de nemulțumire și iritare și aveți tendința să va ieșiți ușor din fire. Este recomandat să faceți apel la stăpânirea de sine și să evitați reacțiile exagerate.

Horoscopul zilei 15/03/2018 - Nativii Peşti sunt într-o dispoziţie foarte romantică

acum 4 zile

Pentru Gemeni.ziua de azi va aduce noi provocări şi obligaţii. Este momentul să dovedească faptul că sunt foarte buni în ceea ce fac.iar succesul.nu va întârzia să apară.

Horoscopul Zilei, 14 martie 2018. Scorpionii sunt indispuși

acum 5 zile

Berbec. Se pare că sunteți nemulțumit de tot ce se petrece în jur și aveți tendința să criticați pe toată lumea. Temperați-va spiritul critic, pentru că riscați să fiți considerat arogant.

Horoscopul zilei 14/03/2018 - Peştii sunt puşi pe ceartă încă de la primele ore

acum 5 zile

Şi Gemenii ar avea nevoie de o zi liberă pentru a se odihni.însă acest lucru este destul de dificil astăzi. Aşa că.n-au încotro, şi se vor refugia în muncă.

Horoscopul Zilei, 13 martie 2018. Peștii sunt capricioși și indispuși

acum 6 zile

Berbec. O persoană apropiată ar putea să vă solicite sfatul sau ajutorul pentru rezolvarea unei probleme de sănătate. În partea a două a zilei nu este exclus să primiți o veste mai puțin plăcută de la un prieten.

Horoscopul zilei 13/03/2018 - Gemenii sunt într-o formă excelentă

acum 6 zile

În schimb Leii vor avea multe probleme de rezolvat iar timpul îi cam presează aşadar.numai în trafic să nu-i găsiţi astăzi pentru că vor fi destul de nervoşi.

Horoscopul de echinocțiu 2018. Fecioarele au parte de mulți bani

acum 7 zile

Invitată la "Prietenii de la 11", astrologul Mariana Cojocaru ne prezintă horoscopul de echinocțiu.

Horoscopul zilei 12 Martie 2018. Zodiile care au parte de schimbări dramatice! Despre cine este vorba

acum 7 zile

Incet-incet nativii Leu au devenit un punct de rezistență al echipei, al colectivului din care fac parte. Este o perioadă încărcată în care își pot arăta din plin calitățile și au libertatea să improvizeze.

Horoscopul Zilei, 12 martie 2018. Capricornii nu sunt în apele lor

acum 7 zile

Berbec. Astăzi ar fi bine să nu luați decizii importante la locul de muncă sau în afaceri. Cei din jur ar putea să nu fie de acord cu toate ideile dumneavoastră. Nu va lăsați demoralizat și nu renunțați la planurile de schimbare!

Horoscopul zilei 12/03/2018 - Programul Berbecilor va fi atât de lejer de parcă ar fi încă o zi de weekend

acum 7 zile

Fecioarele ar putea să-i abordeze pe cei cu care s-au certat în trecut. Astrele spun că au şanse mari să se împace cu ei.şi chiar să redevină prieteni.

Horoscopul zilei 11 Martie 2018. Aliniere de planete în semne cardinale. Taur: O excursie de neuitat

acum 8 zile

Impresii deosebite cu ocazia unui drum. Nativii Taur rămân cu amintiri din locurile vizitate. Vor avea la ce să se gândească în perioada urmatoare.

Horoscopul zilei 09 Martie 2018. Trei zodii sunt în impas! Nu lua decizii radicale

acum 10 zile

Pentru nativii Taur apar situatii în care va trebui să-și apere interesele, mai ales cele de natură financiară. Trebuie să verifice acte, cifre, condiții de livrare sau de garanție.

Horoscopul zilei 09/03/2018 - Peştii vor avea o zi foarte bună pentru relaţia personală

acum 10 zile

Berbecii au atât de multe gânduri, încât NU reuşesc să se concentreze asupra muncii. Colectivul din care fac parte le ofere tot sprjinul.

Horoscopul zilei 07 Martie 2018. Câștiguri considerabile pentru patru zodii

acum 12 zile

Nativii taur găsesc poate că a sosit momentul să facă curățenie prin lista de prieteni virtuali, dar și printre prietenii din realitate. Vor rămâne doar cu cei care au trecut proba timpului.

Horoscopul zilei 07/03/2018 - Berbecii simt nevoia să se detaşeze de problemele de serviciu

acum 12 zile

Dragi Gemeni s-ar putea să vă aflaţi în faţa unui nou început în plan sentimental. Experimentaţi emoţii noi, care scot la suprafaţă gesturi pe care NU credeaţi că o să le faceţi până acum.

Horoscopul zilei 06 Martie 2018. Marțea neagră pentru trei zodii Berbec: Vi se returnează un împrumut

acum 13 zile

Planul financiar este bine aspectat. Nativilor Berbec li se returneaza împrumuturi, încasează dividende sau alte forme de câștiguri, li se acorda creditul solicitat.

Horoscopul zilei 06/03/2018 - Berbecii au o ambiţie cum rar se întâlneşte

acum 13 zile

Pentru Gemenii se anunţă o zi aglomerată, dar şi plină de satisfacţii. La amiază vor avea parte de un moment în care vor simţi că NU mai pot, dar se vor pune repede pe picioare.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV