Cautare: 726 rezultate dupa tagul "zodie"

Horoscopul zilei 18/02/2018. Nativii Balanţă ar putea avea probleme cu inima! Nu, în niciun caz medicale

acum 1 zile

Vărsătorii vor avea nenumărate motive să zâmbească. Trebuie doar să privească în jur mai atenţi. Şi un motiv suficient de bun, este faptul că este weekend!

Horoscopul zilei 17/02/2018. Pentru gemeni situaţia nu e aşa de roz. Sedentarismul şi stresul şi-au cam pus amprenta asupra lor

acum 2 zile

Vărsătorii ştiu că timpul trece foarte repede.şi mai ales weekendul! Aşa că dacă şi-au propus să înceapă o activitate nouă. Acum e momentul!

Ce ne aşteaptă în Anul Câinelui de Pământ. Va fi unul al schimbărilor radicale

acum 3 zile

Doar câteva ore ne mai despart de noul an chinezesc. Astrologii au făcut deja o analiză pentru ce ne aşteaptă. Anul Câinelui de Pământ va fi unul al schimbărilor radicale. Ne va fi mai greu să comunicăm, vom fi cu toţii mai sensibili, dar şi mai lacomi.

Horoscopul zilei 13 februarie 2018. Săgetătorii vor încheia o afacere foarte avantajoasă

acum 6 zile

Berbec. Începeţi să vă săturaţi de atmosfera tensionată de la locul de muncă. Ar fi mare nevoie de o schimbare - uneori aveţi impresia că lucrurile sunt la fel ca în urmă cu un deceniu.

HOROSCOP 12 februarie. Zodia care are parte numai de bucurii la început de săptămâna

acum 8 zile

HOROSCOP 12 februarie. Previziuni zilei de luni, 12 februarie. Zodia care are parte numai de bucurii la început de săptămâna. Esti tu aceea?

Horoscopul zilei 9 Februarie 2017. O zi plină de provocări pentru patru zodii!

acum 10 zile

Astrele sunt de partea nativilor în Berbec. Nu trebuie decât să își suflece mânecile și să dea viață ideilor lor, să demareze un proiect la care s-au gândit de ceva timp.

Horoscopul Zilei, 9 februarie 2018. Taurii au șanse să înceapă o afacere care le poate aduce beneficii importante

acum 10 zile

Berbec. În prima parte a zilei, câteva evenimente neprevăzute vă pot face să rămâneți în urmă cu activitatea profesională. Ar fi bine să amânați deciziile importante.

Horoscopul Zilei, 8 februarie 2018. Este o zi bună pentru demararea unui proiect nou sau pentru a face o schimbare în stilul de viață

acum 11 zile

Berbec. În prima parte a zilei este de așteptat să fiți în formă intelectuală excelentă și să aveți idei ingenioase. Se pare că intenționați să demarați un proiect nou pe care îl pregătiți de ceva timp.

Horoscopul Zilei, 7 februarie 2018. Astăzi au șanse de reușită planurile de viitor

acum 12 zile

Berbec. Intuiția și simțul practic vă ajută să luați decizii inspirate în activitatea profesională. Dacă vi se propune asocierea într-o nouă afacere, nu vă grabiți să refuzați.

Horoscop 7 februarie. Zodia care avansează în carieră

acum 12 zile

Vești bune pentri o zodie. Esti chiar tu?

Horoscopul zilei 6 Februarie 2017. Schimbări majore pentru patru zodii

acum 13 zile

Se poate ca nativii Berbec să recupereze niște bani care li se datorau și le va fi mai usor să acopere cheltuielile care urmeaza. Vor pune în discutie aspectele neclare ale unui proiect care li se prezintă, ca să știe dacă merită să îi acorde timp și interes

Horoscopul Zilei, 28 ianuarie 2018. O zi cu multe surprinze pentru nativii din zodia Fecioară

acum 22 zile

Pentru Fecioare este o zi cu multe surprize. Mai ales în plan afectiv, vor avea parte de multe întâmplări plăcute.

Horoscopul zilei 27 Ianuarie. Planetele din zodiil de aer scot la iveală adevăruri ascunse. Vărsător: Vă gătiți pentru un eveniment

acum 23 zile

Nativii Gemenii ar putea lua pe loc hotărârea să pornească la drum ca să ajungă din urmă un grup de prieten. Începe o perioadă dinamică în planul relațiilor de tot felul; în cuplu, mai ales.

Horoscopul zilei 26 Ianuarie. O zi plină de provocări: Aveți încredere în capacitățile voastre

acum 24 zile

Se prea poate să se infirme niste temeri ale capricornilor sau să scape de dubii o data cu informații pe care le primesc. Se observă un plus de optimism, încredere în capacitatea capricornilor de a duce la bun sfârșit un proiect ambițios.

Horoscopul zilei 25 ianuarie. Află ce zodie primește o recompensă pentru activitatea din ultimele săptămâni

acum 25 zile

Berbec. S-ar putea raspunde acum unei solicitari ale voastre legate de o plata care a intarziat nepermis sau fata de un paragraf dintr-un contract care a ramas nerespectat. Este o perioada deosebita pentru voi, in care aveti sansa sa veniti in contact cu oameni care va deschid orizonturi.

Horoscopul zilei 24 Ianuarie. Zodia care se indrăgostește. Fecioară: Oferiți ajutorul vostru și celor dragi

acum 26 zile

Celor din zodia Fecioară li se fac destainuiri, află lucruri care vor provoaca emotii, se vor pune în pielea celuilalt și vori ști de ce anume să se ferească de acum înainte. O zi grozava să stea mai pe îndelete de vorbă cu copilul ca să afle ce îl framanta, ce își doreste.

Cifrele benefice din horoscopul lunii februarie 2018. Astea sunt zilele norocoase în februarie pentru fiecare zodie!

acum 27 zile

Fiecare zodie are cifra sa norocoasa. Iata care sunt zilele tale norocoase din luna februarie 2018 in functie de zodie.

Horoscopul zilei 23 Ianuarie 2018. Încasări mari pentru trei zodii! Berbec: ”Atenție mare la actele pe care le semnați”

acum 27 zile

Totul este bine când se termina cu bine, dar pana atunci cei din zodia Berbec trebuie să fie atenți să nu apară încurcături în acte. Zi interesantă prin cunoștințele pe care Berbecii le pot face prin intermediul unui prieten sau coleg.

Horoscopul zilei 22 Ianuarie 2017. Zodiile care riscă să piardă tot! Rac: ”Discuții cu partenerul de viață”

acum 28 zile

Cei din zodia Rac discută cu partenerul de viața despre economiile familiei, despre o posibila afacere în comun, să facă astfel încât să nu treaca pe lângp ei o perioadă bună din plan financiar.

Horoscopul zilei 14/01/2018. Săgetătorii vor refuza să accepte că au făcut o greşeală

acum 36 zile

Berbecii sunt într-o formă excelentă şi vor ieşi în evidenţă prin tot ceea ce vor face. Nu sunt obişnuiţi să fie în centrul atentiei, dar de data aceasta admiraţia celor din jur îi va face să se simtă excelent.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV