Cautare: 692 rezultate dupa tagul "zodie"

Ce se întâmplă la sfârșitul verii cu nativii zodiilor

acum 1 zile

Invitată la "Cool Summer Nights", astrologul Mariana Cojocaru a prezentat care sunt caracteristicile săptămânii în curs pentru fiecare zodie în parte.

Horoscopul zilei 2 august 2018. Berbecii trebuie să asculte ideile sau sugestiile partenerului de viață

acum 14 zile

Berbecii ar fi bine sa asculte cu atentie ideile sau sugestiile partenerului de viata sau ale unui colaborator. Nu trebuie sa refuze o propunere ce ar putea aduce un plus planurilor lor.

Horoscopul Zilei, 12 iulie 2018. Taurii au o zi destul de agitată

acum 35 zile

Gemeni. După un moment de derută ori de îndoială vă revine încrederea în voi sau în drumul pe care l-ați ales. Ar putea conta și un sfat părintesc, susținerea din partea ființei iubite, analiză la rece, din toate unghiurile, a unei situații delicate.

Horoscopul Zilei, 10 iulie 2018. O zi de miercuri plină de provocări

acum 36 zile

Berbec. Aflati lucruri interesante sau importante pentru voi intr-un mod intamplator in urma unei discutii pornite de la o alta tema. Veti observa ca lucrurile merg mai usor in doi astazi si poate va si schimbati starea de spirit, va luati o piatra de pe inima.

Horoscopul Zilei, 10 iulie 2018. Leii au şanse bune să câştige suplimentar în perioada care urmează

acum 37 zile

Berbec. Spirit vioi si jucaus si veti sti sa orientati o discutie spre chestiunile importante si sa ii implicati si pe altii intr-un effort colectiv. Merita sa aduceti vorba despre o promisiune care vi s-a facut: poate s-au schimbat lucruri intre timp, s-au deblocat situatii.

Horoscopul Zilei, 09 iulie 2018. Berbecii au parte de o combinație astrală favorabilă în plan financiar

acum 38 zile

Berbec. Cheltuieli diverse: pentru casa, un cadou pentru cel mic, atentii pentru o ruda mai in varsta. Tonus bun, va asteptati la ce este mai bun de acum inainte caci sunteti siguri pe pregatirile pe care le-ati facut, dar si pe un as pe care deocamdata il pstrati in maneca.

Horoscopul Zilei, 29 iunie 2018. Balanțele pot câștiga sume importante de bani

acum 48 zile

Berbec. Surprizele din viața dumneavoastră sunt plăcute, cum ar fi legarea unor noi prietenii sau o comunicare inspirată și elegantă cu partenerul de viață.

Horoscopul zilei 26 iunie 2018. Săgetătorii trebuie să aibă mare atenție la recomandări

acum 51 zile

Berbec. Daca programul va permite, niste zile libere ar fi binevenite, caci apar tot felul de chestiuni gospodaresti ce trebuie rezolvate sau poate ca unul dintre ai vostri are nevoie de prezenta voastra: sa il insotiti la medic, sa il sustineti la vreun examen, concurs.

Horoscopul zilei 26 iunie 2018. Taurii sunt irascibili, iar gemenii au parte de momente romantice

acum 51 zile

Berbec. În prima parte a zilei este posibil să fiți sensibili și să resimțiți o stare de confuzie. Nu este exclus ca relațiile cu cei din jur să se tensioneze din cauza unor neînțelegeri.

Horoscopul săptămânii 25 iunie - 1 iulie 2018. Gemenii vor lua decizii importante legate de bani, iar racii se vor apropia de Dumenezeu

acum 52 zile

Mariana Cojocaru, astrolog, a venit la Prietenii de la 11 și a prezentat horoscopul săptămânii, 25 iunie - 1 iulie 2018.

Horoscopul zilei 25 iunie 2018. Balanțele își fac planuri legate de un viitor îndepărtat

acum 52 zile

Berbec. Ganduri si planuri cu bataie mai lunga, astazi si in zilele urmatoare. Si toate par sa se invarta in jurul familiei, al copiilor. Chiar si un credit pe care l-ati avea in vedere acum ar trebui sa raspunda unor nevoi legate de locuinta ori de educatia copiilor.

Horoscopul zilei 20 iunie 2018. Fecioarele pot avea parte de un contract avantajos

acum 56 zile

Berbec. Va ajunge si pe voi oboseala, astfel ca veti reduce intrucatva turatia motoarelor, veti lasa lucrurile sa mearga din inertie. Va puteti mobiliza cu usurinta, insa, la rugamintea fiintei iubite, a partenerului de afaceri sau ca raspuns la miscari ale concurentei.

Horoscop 31 mai. Ziua de astăzi poate fi puțin aglomerată

acum 77 zile

Berbec. Tensiunile interioare încep să se dizolve și reușiți să rezolvați treburi restante de multă vreme.

Horoscopul zilei 31 Mai 2016. Atenție, e joi și ai parte de noi provocări!

acum 77 zile

O zi neașteptat de aglomerată in pragul acestei minivacanțe pentru nativii berbec: tot felul de situații, rapoarte, chestiuni mai vechi își cer acum o rezolvare imediată

Horoscopul zilei 30 Mai. Taur: Revedere plăcută cu cei dragi

acum 78 zile

Revedere placută pentru nativii Taur, vor face schimb de amabilități.poate chiar și de cadouri. Aceștia se hotărăsc să facă schimbări în alimentația lor, schimbări ce țin de cantități, nu doar ingrediente.

Horoscop 29 mai. Nativii berbec s-ar putea să aibă probleme cu banii

acum 79 zile

Astăzi este posibil să se petreacă evenimente cu impact emoțional puternic. Berbec. S-ar putea să aveți probleme cu banii,motiv pentru care nu vă simțiți în largul vostru.

Horoscopul zilei 25 Mai 2018. O zi de vineri plină de surprize interesante

acum 83 zile

O zi deosebita, în care bunul simț și experiența nativilor Taur ori sfatul unui specialist pot ajuta ca aceștia să facă o alegere judicioasă.

Horoscop 18 Mai 2018. Zi bună pentru decizii majore în plan sentimental

acum 90 zile

Berbec. În prima parte a zilei aveți șanse de noroc la locul de muncă sau în afaceri. De asemenea, sunt favorizate și întâlnirile cu prietenii.

Horoscop 17 Mai 2018. Leu: Este posibil să plecați într-o călătorie

acum 91 zile

Nativii Leu au șansa de a pleca într-o călătorie în interes profesional. Deși schimbarea de program îi va indispune, aceștia s-ar putea să se aleagă cu beneficii importante pe termen lung.

Horoscopul Zilei, 14 Mai 2018. Se recomandă amânarea activităţilor importante în plan profesional

acum 94 zile

Berbec. În prima parte a zilei este posibil să fiţi indispus din cauză că o afacere a dat rezultate mai slabe decât v-ați așteptat.

1
2
3
4
5
»

Program TV

Happy Channel