Cautare: 658 rezultate dupa tagul "zodie"

Horoscopul zilei 16/11/2017. Racii vor fi apreceați de superiori sau parteneri

acum 9 zile

Berbec. Câteva evenimente neprevăzute vă pot face să acumulați întârzieri supărătoare. Dacă v-ați propus să încercați o afacere nu vă faceți planuri prea mari pentru că s-ar putea să fiți dezamăgit.

Horoscopul Săptămânii! Perioadă excepțională pentru toate semnele zodiacale

acum 11 zile

Junon este în Scorpion! Alături de Soare, această poziționare se referă la relațiile de căsătorie care pot apărea pe viitor.

Horoscopul zilei 13 Noiembrie 2017. Ce zodii încep o viață nouă. Fecioară: Negocieri financiare

acum 11 zile

Ascendenții în fecioară vor vor acorda o mare parte din timp comunicării si vor lua legatura cu oameni aflați departe de ei.. S-ar putea să le facă cineva o surpriza: S-ar putea să fie anunțați că cineva are drum spre ei și vor putea organiza o întâlnire.

Horoscopul Zilei, 13 noiembrie 2017. Taurii se fac cu greu înțeleși de cei din jur

acum 11 zile

Berbec. În prima parte a zilei, un coleg de muncă sau un partener de afaceri vă poate reproșa că nu sunteți consecvent. Încercați să fiți prudent.

Horoscopul zilei 12/11/2017 - Fecioarele sunt pe cale să facă un pas important în viaţa lor

acum 12 zile

În viaţa sentimentală a Berbecilor au loc schimbări majore. Fie se gândesc să se mute cu persoana iubită, fie chiar să o ceară în căsătorie.

Horoscopul zilei 11/11/2017 - Gemenii ar putea intra în conflict cu familia

acum 13 zile

Berbecii abia au aşteptat ziua de azi pentru a putea lenevii în tihnă. E drept…au avut o săptămână încărcată, plus că diseară voi ieşi cu prietenii şi trebuie să fie în formă pentru distracţie.

Horoscopul zilei 2 noiembrie 2017. Este o zi bună pentru decizii majore în plan sentimental

acum 22 zile

Berbec. În prima parte a zilei aveți șanse de reușită la locul de muncă sau în afaceri. De asemenea, sunt favorizate și întâlnirile cu prietenii.

Horoscopul zilei 1 noiembrie 2017. Este posibil să apară neînțelegeri și confuzii

acum 23 zile

Berbec. Se pare că situația financiară nu vă oferă prea multe motive de bucurie, motiv pentru care aveți tendința de a deveni melancolic. Aveți răbdare situația se va schimba în curând.

Horoscopul zilei, 30 Octombrie 2017. Trei zodii au o zi plină de provocări! Cine trebuie să fie atent! Vărsător: Investițiile încep să dea roade

acum 24 zile

O investitie anterioara a Vărsătorului în publicitate s-ar putea să dea roade, participarealui la un targ, expozitie, reclamă pe net și să primească o ofertă demnă de luat în seamă. Se poate să afle despre niște cursuri de scurtă durată care sa completeze pregatireă profesională...

Horoscopul Zilei, 27 octombrie 2017. Fecioarele s-ar putea certa cu persoana iubită din dorinţa de a avea mai multă libertate de mişcare

acum 28 zile

Nativii din zodia Fecioară ar putea fi înţeleşi greşit de persoana iubită din dorinţa de a avea mai multă libertate de mişcare. Pentru a evita o ceartă ar putea să lămurească neînţelegerea fără să îţi iasă din fire.

Horoscopul zilei. SĂGETĂTOR: zona banilor este cea mai activă astăzi

acum 30 zile

Iata ce au pregatit astrele pentru astazi pentru zodia ta.

Horoscopul săptămânii 16 - 22 octombrie 2017. Luna nouă anunță noi începuturi

acum 39 zile

Astrologul Mariana Cojocaru a venit la ”Prietenii de la 11” și a prezentat horoscopul săptămânii 16 - 22 octombrie 2017.

Horoscopul săptămânii 02 - 08 octombrie 2017. Partenerul ideal în funcţie de zodie

acum 53 zile

Astrologul Mariana Cojocaru a venit la ”Prietenii de la 11” și a prezentat horoscopul săptămânii 02 - 08 octombrie 2017.

Horoscopul Zilei, 02 octombrie 2017. Încercați să comunicați cu mai multă răbdare

acum 53 zile

Berbec. Debutul săptămânii este favorabil rezolvării chestiunilor bănești comune cu partenerul de viață. Ai suficiente resurse materiale astfel încât să te descurci onorabil cu toate cheltuielile.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV