5 modalități prin care poți folosi OȚETUL pentru înfrumusețare!

Publicat pe 03.11.2014 la 11:32 Actualizat pe 03.11.2014 la 11:56

Contrar credinței populare, oțetul nu te ajută să pierzi în greutate, dar te poate ajuta în ceea ce privește rutina zilnică. Acest ingredient poate fi utilizat pentru a preveni acneea și pentru a face oja să reziste mai mult timp. Acestea sunt doar câteva beneficii ale oțetului

Contrar credinței populare, oțetul nu te ajută să pierzi în greutate, dar te poate ajuta în ceea ce privește rutina zilnică. Acest ingredient poate fi utilizat pentru a preveni acneea și pentru a face oja să reziste mai mult timp. Acestea sunt doar câteva beneficii ale oțetului.

1. Calmant pentru piele - de vreme de oțetul de mere are același pH precum învelișul natural al pielii, fapt pentru care puteți folosi câteva linguri de oțet în apa în care faci baie și las-o să acționeze pe piele timp de 15 minute.

2. Tonic facial - amestecă o lingură de oțet cu două căni de apă. Înmoaie o dischetă în această soluție și aplică-o pe față, fără să clătești. Mirosul va dispărea rapid, iar porii vor fi închiși, restabilindu-se circulația la nivelul tenului.

3. După spălare - amestecă două linguri de oțet cu o cană de apă și clătește părul după spălare. Limpezește-te și aplică un balsam ușor, acidul acetic din compoziție eliminând reziduurile, lăsând părul strălucitor.

4. Remediu pentru iritațiile pielii - aplică cu o dischetă puțin oțet pe zona afectată și vei observa minuni. Poți opta și pentru puțină miere aplicată anterior pe rană. Efectele anti-inflamatorii vor calma pielea iritată și vor ajuta noile fire de păr să crească mai ușor.

5. Tratament anti-măreață - amestecați părți egale de oțet și apă. Masați scalpul cu soluția obținută, înainte de a șampona. Oțetul de mere are proprietăți anti-fungice, care combat mătreața. Plus, proprietățile sale echilibrează pH-ul și restaurează protecția naturală a scalpului.

În articolul

5 modalități prin care poți folosi OȚETUL pentru înfrumusețare!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 6 mai 2024. Berbecii sunt îndemnați că meargă mai departe. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Focul Sfânt a luminat România în noaptea Învierii. Credincioșii au fost copleșiți de emoții şi plini de speranță
a1.ro
O bucată de carne a început să se miște și a căzut singură de pe masă. Clientul unui restaurant a filmat totul
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cum să folosești metoda de cumpărături 6 la 1 pentru a economisi timp și bani
useit.ro
Cum găsești iPhone-ul pierdut, chiar dacă e închis. Trucul simplu la care poți apela
as.ro
Dezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi
MediCOOL
Cele mai bune băuturi care pot reduce nivelurile zahărului din sânge. De ce este indicat să le incluzi în dieta ta
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum te poate ajuta magneziul să slăbești. Face kilogramele în plus să dispară
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x