6 greșeli frecvente pe care le faci atunci când îți speli părul!

Publicat pe 02.10.2014 la 22:54 Actualizat pe 02.10.2014 la 23:18

Podoaba capilară este una dintre cele mai importante părți ale trupului unei femei, de aceea aceasta trebuie îngrijită adecvat pentru a străluci de sănătate. Există însă lucruri pe care le facem greșit atunci când vine vorba de păr

Podoaba capilară este una dintre cele mai importante părți ale trupului unei femei, de aceea aceasta trebuie îngrijită adecvat pentru a străluci de sănătate. Există însă lucruri pe care le facem greșit atunci când vine vorba de păr.

1. Îl speli zilnic - nimic mai greșit. Stiliștii spun că ar trebui să te speli o dată la două sau chiar trei zile pentru a permite uleiurilor naturale să ajungă până la vârfuri. Dacă ești îngrijorată de aspectul neîngrijit poți folosi un șampon uscat cu pulverizare.

2. Nu schimba mereu șamponul - părul nu se va obișnui cu nici un fel de produs sau marcă pe care o folosești. Încearcă să rămâi fidelă produselor care ți se potrivesc cel mai bine.

3. Folosești șamponul separat de balsam - pentru a-ți păstra volumul încearcă să aplici șamponul la rădăcina părului, acolo unde e mai mare nevoie și balsamul la vârfuri. În acest fel părul tău va arăta grozav și plin de volum.

4. Nu uita de balsam - de fiecare dată când îl folosești aplici practic o protecție pentru firul de păr, care nu se va mai rupe atât de ușor la pieptănat.

5. Dușurile fierbinți - acestea sunt un dezastru pentru păr. Apa rece este cea care conferă strălucire părului și îi închide porii după ce se absorb nutrienții. După o baie caldă nu uita să încerci și dușul rece pentru păr.

6. Te clătești prea mult (pentru păr vopsit) - părul vospit absoarbe multă apă și o dată cu aceasta se duce și culoarea.

În articolul

6 greșeli frecvente pe care le faci atunci când îți speli părul!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 15 mai 2024. Berbecii sunt sfătuiți să facă ce le place. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un cuplu a cumpărat un siloz cu o liră şi l-au transformat în casa visurilor în 6 ani. Cât i-a costat renovarea
a1.ro
Rezultate Loto azi, 12 mai 2024. Numerele câștigătoare de duminică la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus
HelloTaste.ro
Prăjitură cu mousse de căpșuni și glazură de ciocolată
Catine
Supă cremă de sparanghel verde, cu parmezan
useit.ro
Pericolul care se ascunde în mașini, potrivit experților. 99% dintre vehicule sunt afectate
as.ro
Iubita fiului Nadiei Comăneci, apariţie de senzaţie. Imagine rară cu tânăra în ziua în care Dylan a fost în culmea fericirii
MediCOOL
Obiceiul pe care trebuie să-l eviți dacă ai prediabet. Metoda simplă prin care poți ține glicemia sub control
Spynews
Cu ce se ocupă Adina Miuleasa de la Mireasa, sezonul 6. Fosta concurentă este virală pe TikTok și a plecat într-o vacanță de vis / FOTO
DeParinti
Cele mai bune alimente pentru sarcină
MediCOOL
Alimente pentru sănătatea prostatei. Ce impact pot avea asupra organismului
HelloTaste
Dulceață de rubarbă. Rețetă simplă, fără arome adăugate
x