ALBIREA DINȚILOR acasă: 3 trucuri cu EFECT GARANTAT pentru un ZÂMBET IMACULAT

Publicat pe 08.11.2014 la 08:59 Actualizat pe 08.11.2014 la 09:20

Un zâmbet imaculat și strălucitor va trezi întotdeauna admirație. Pentru dinți mai albi fără tratamente stomatologice poți încerca trei metode de albire a dinților în mod natural, acasă. Iată despre ce este vorba:

Un zâmbet imaculat și strălucitor va trezi întotdeauna admirație. Pentru dinți mai albi fără tratamente stomatologice poți încerca trei metode de albire a dinților în mod natural, acasă. Iată despre ce este vorba:

Bicarbonat de sodiu și lămâie

Pentru multe dintre noi, albirea dinților în mod natural este sinonimă cu bicarbonatul de sodiu. Acesta funcționează însă cel mai bine în combinație cu alte ingrediente. Cel mai popular amestec este cel format dintr-o lămâie și bicarbonat de sodiu.

Se stoarce lămâia într-u bol mic cu bicarbonat de sodiu, pentru a se forma o spumă acidulată. Cu puțină vată îmbibată în soluție, se tamponează dinții, se lasă câteva secunde și apoi se periază ușor, pentru ca soluția să se împrăștie pe toți dinții. Are un efect uimitor de albire!

Soluție de albire a dinților cu cărbune

Deși culoarea cărbunelui numai la gândul unor dinți albi nu ne duce, acest produs are proprietăți de îndepărtare a petelor de pe dinții îngălbeniți. Poți pune praf de cărbune pe pasta de dinți întinsă pe periuță la periajul de dimineață și la cel de seară. Efectuează acest procedeu de două ori pe zi, timp de două săptămâni, și vei vedea cum dinții tăi se deschid la culoare treptat.

Consumul zilnic de fructe

O soluție naturală și simplă ale cărei efecte apar însă mai târziu este consumul de fructe cu pulpă tare. Căpșunele, merele și morcovii au cel mai bun efect: curăță dinții, iar acidul conținut în cantitate moderată va albi în mod natural dinții.

În articolul

ALBIREA DINȚILOR acasă: 3 trucuri cu EFECT GARANTAT pentru un ZÂMBET IMACULAT

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x