Este cel mai tare TRUC pentru podoaba capilară! Ce se întâmplă dacă îți pui ceapă în păr. Rezultatul este WOW!

Publicat pe 11.07.2016 la 17:38 Actualizat pe 11.07.2016 la 18:20

âDin fericire, există numeroase produse care te pot ajuta să menții frumusețea și sănătatea podoabei capilare. Spre exemplu, un ingredient banal,care nu-ți lipsește din bucătărie, poate fi un adevărat elixir pentru părul tău. Elimină mătreața și face părul mai puțin predispus la rupere sau casare.

healthyfoodteam.com

Din fericire, există numeroase produse care te pot ajuta să menții frumusețea și sănătatea podoabei capilare. Spre exemplu, un ingredient banal,care nu-ți lipsește din bucătărie, poate fi un adevărat elixir pentru părul tău. Elimină mătreața și face părul mai puțin predispus la rupere sau casare.

Unul dintre cei mai îndrăgiți hairstyliști din România, Florin Iordache, dezvăluie ponturi prețioase pentru îngrijirea podoabei capilare, în cartea sa "Secretul Părului Sănătos".

Printre ingredientele recomandate în tratamentele pentru păr este ceapa. Suprinzător, deși mirosul său nu este deloc unul plăcut, această legumă face minuni.

Ceapa este un adevărat izvor de sănătate pentru podoaba capilară. Înzestrată cu minunatele vitamine ale complexului B, dar și cu vitaminele A, C și E, precum și cu numeroase săruri minerale, acizi organici, saponine și ulei volatil, ceapa vine în ajutorul părului, menținând prin sulful pe care îl conține sănătatea și rezistența lui.

Beneficiile sulfului din ceapă se răsfrâng atât asupra producerii de colagen, cât și asupra regenerării foliculilor firului de păr, făcându-l mai puțin predispus la rupere sau casare.

Sucul de ceapă hrănește foliculii, dar are și un rol antiseptic, distrugând bacteriile sau infecțiile cu ciuperci și îndepărtând mătreața și mâncărimile.

Toate aceste beneficii contribuie și la stoparea firului de păr, cădere survenită în multe situații în urma acțiunii factorilor enumerați mai sus. Un alt rol extrordinar pe care sucul de ceapă îl joacă cu succes este acela al limitării depigmentării firului de păr, rol jucat pe scena naturii și nu a chimicalelor.

În articolul

Este cel mai tare TRUC pentru podoaba capilară! Ce se întâmplă dacă îți pui ceapă în păr. Rezultatul este WOW!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Rochii de primăvară care sunt potrivite pentru o nuntă. Se încadrează în mai multe coduri vestimentare
useit.ro
Care a fost prima mâncare consumată în spațiu. Puțini s-ar fi așteptat la această rețetă
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de merișoare. Efectele acestei băuturi asupra greutății corporale
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe zi. Ce recomandări fac medicii de Paște
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x