Mirela Vescan îți spune cum poți evita ca fardul de ochi să se strângă în cutele pleoapelor

Publicat pe 08.01.2015 la 14:10 Actualizat pe 08.01.2015 la 14:42

Îţi începi ziua cu un machiaj fresh, însă în maxim câteva ore fardul ţi se strânge şi fondul de ten ţi se şterge de pe faţă? Multe femei păţesc asta pentru că nu respectă paşii corecţi pentru un machiaj impecabil

Îţi începi ziua cu un machiaj fresh, însă în maxim câteva ore fardul ţi se strânge şi fondul de ten ţi se şterge de pe faţă? Multe femei păţesc asta pentru că nu respectă paşii corecţi pentru un machiaj impecabil.

Make-up artistul Mirela Vescan, profesorul în frumuseţe de la Intact Media Academy, îţi dezvăluie secretele unui machiaj rezistent.
“În primul rând, este foarte important să ştim ce tip de ten avem, pentru că totul porneşte de la bază, ea trebuie să existe; nu poţi să faci un machiaj fără să aplici fond de ten. Întotdeauna, îţi alegi un fond de ten în funcţie de tenul pe care îl ai.

De asemenea, foarte important este, ca înainte de fond de ten, să nu aplicăm creme grase pe faţă - recomand creme hidratante care să reprezinte o bază bună aderentă pentru fondul de ten. Apoi, fondul de ten trebuie masat până la stabilizare şi deja vorbim despre un machiaj rezistent!”, ne sfătuieşte Mirela Vescan.

Make-up artistul ne învaţă şi cum putem evita ca fardul de pleoape să se strângă în cutele pleoapelor: „Un alt secret este legat de pudră, puteţi folosi orice pudră, indiferent de textura ei, pudră care are rolul de a fixa fardul de pleoape. Explicaţia este simplă: fardurile trebuie fixate pe un suport, iar fără acest pas, machiajul nu rezistă! Un creion, de exemplu, nu o să stea niciodată singur, el migrează, este transferabil, aşa că trebuie fixat cu un fard de culoarea lui”.

Dacă eşti pasionată de arta machiajului, poţi afla toate trucurile despre machiaj şi îţi poţi colora drumul spre o carieră de make-up artist sub îndrumarea Mirelei Vescan la cursurile de machiaj de la Intact Media Academy (IMA).

Mirela Vescan este trainer la Make-up Academy, cursul de machiaj din cadrul IMA. Make-up artistul este unul dintre cei mai cunoscuţi, buni şi respectaţi make-up artişti din România, având o experienţă de 20 ani în acest domeniu şi un portofoliu impresionant de premii pentru machiaj.
Următorul curs susţinut de Mirela Vescan începe luni, 12 ianuarie. Înscrierile se pot face la numărul de telefon 021.208.74.02 sau online, la http://www.intactmediaacademy.ro/inscrieri/inscrieri-online-pentru-cursul-de-make-up/.

Modulul de machiaj profesional are o durată de cinci săptămâni, cursurile desfășurându-se patru zile pe săptămână, câte patru ore pe zi. Orele de pregătire se vor ține după-amiaza (16:00-20:00).

În articolul

Mirela Vescan îți spune cum poți evita ca fardul de ochi să se strângă în cutele pleoapelor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 mai 2024. Gemenii vor avea discuții cu partenerul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Şef al Poliţiei de Frontieră Galaţi, implicat într-un scandal sexual cu o fată de 13 ani. Incidentul, descoperit de un localnic după ce a văzut mesajele primite de copilă
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Aluat simplu pentru tarte. Rețeta clasică de aluat fraged
Catine
Cel mai bun plan de alimentație sănătoasă de 7 zile, creat de dieteticieni. De ce îl recomandă specialiștii
useit.ro
Clone AI ale rudelor decedate sunt vândute în China. Ce preț au copiile cu inteligență artificială
as.ro
Vedeta căreia Ion Ţiriac i-a luat un inel cu diamante! Ce a putut spune miliardarul a lăsat mască o altă femeie celebră
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe săptămână. Cum afectează numărul lor nivelul colesterolului
Spynews
Rețetă de prăjitură cu mango și mere. Un desert ideal pentru weekend
DeParinti
Greșeli de disciplină pe care le poți face la început de drum. Cum îți poți educa micuțul în mod corect
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale mesteacănului. La ce se folosesc
HelloTaste
Fursecuri nor cu lămâie. Cele mai fragede și mai aromate prăjiturele
x