(P) Stailer - Platforma care permite programarea online la salon

Publicat pe 08.03.2021 la 14:13 Actualizat pe 08.03.2021 la 14:16

Timpul este unul dintre cele mai importante aspecte din viața unui om și nu mereu putem dispune de el. Momentele frumoase merită prelungite la nesfârșit, iar cele mai puțin bune oricine speră să treacă cât mai repede.

Stailer - Platforma care permite programarea online la salon

Stailer

La fel este și în cazul programărilor la salon, când apelurile nesfârșite care nu dau vreun rezultat pozitiv consumă prea mult timp și deseori renunțăm la ideea de o nouă coafură sau recondiționarea manichiurii.

Stailer face viața mai ușoară

Stailer este platforma care permite programarea online la salon pentru a ușura viața utilizatorilor, dar și al stiliștilor. Metodele tradiționale nu mai dau randament în acest secol al vitezei de aceea, aproape orice domeniu a trecut pe online. Această platformă permite programarea la salon în doar câteva minute, fiind foarte ușor de utilizat și accesibilă oricui.

Momentan aceasta activează doar în Oradea, Iași, Timișoara și Cluj, dar vestea bună este că are planuri de extindere și în alte mari orașe ale țării. Nu este nevoie de crearea unui cont pentru a utiliza serviciile oferite de Stailer, dar după o primă utilizare cu siguranță oricine ar prefera să dețină un cont, deoarece totul este gratuit și foarte facil.

Partea cea mai bună este că se pot face programări chiar astăzi, deoarece după completarea filtrelor de căutare se afișează doar saloanele cu disponibilitate în ziua și la ora selectată. Orice eveniment neașteptat apare, cu siguranță vei putea să arăți impecabil cu ajutorul acestei platforme.

Serviciile oferite de un profesionist în domeniu nu se compară cu ceea ce poate oricine să facă acasă și anume aplicarea unui ruj și fard și aranjarea părului cu niște bucle. Acestea nu se vor menține la fel, atâta timp cât ai nevoie, iar părul poate deveni un fiasco.

Orice stilist din oraș disponibil în ziua respectivă poate oferi serviciile necesare, după doar câteva minute de accesare a platformei și realizare a unei programări.

Cosmetică și make-up

Tenul unei persoane reprezintă cartea de vizită și primul aspect pe care îl observă cineva. Este important ca acesta să fie curat, fără impurități, deoarece denotă o grijă ridicată cu privire la igiena personală și implicit stima de sine este mai ridicată când te simți bine în propria piele.

Pentru servicii de calitate și beneficierea de produse speciale pentru diferite tipuri de ten, apelarea la un cosmetician care poate fi identificat foarte repede pe Stailer este necesară. La fel este și în cazul unui machiaj profesional care să scoată în evidență trăsăturile cele mai frumoase ale feței, pe Stailer se pot găsi make-up artisti in Timisoara care să ofere servicii de calitate, pentru momente de neuitat care vor rămâne imprimate în diferite poze.

Pentru situațiile în care locația este mai greu de găsit sau persoana care apelează la servicii nu este familiarizată cu orașul, harta inclusă în platformă poate ajuta pe oricine să ajungă la locul potrivit, fără nervi și drumuri în plus.

Stailer ușurează viața oricărui iubitor de frumos care pune accent pe propriul aspect.

Pentru informații suplimentare se poate trimite mail la adresa support@stailer.ro.

În articolul

(P) Stailer - Platforma care permite programarea online la salon

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Angajatorii care oferă salarii în România de 2.000 de euro, dar nu găsesc oameni interesaţi: "Aleg să plece în străinătate!
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x