Secretul rujului roșu: de ce nu orice femeie îl poate purta? Învață să îl aplici ca la Hollywood!

Publicat pe 11.07.2016 la 11:53

Rujul roșu este cel mai la modă din toate timpurile și nu iese niciodată din topuri. Cu toate acestea, trebuie să fii atentă la câteva lucruri care-ți pot compromite imaginea dacă nu le acorzi atenție.

Rujul roșu este cel mai la modă din toate timpurile și nu iese niciodată din topuri. Cu toate acestea, trebuie să fii atentă la câteva lucruri care-ți pot compromite imaginea dacă nu le acorzi atenție.

1. Alege-l pe cel care te prinde!

Fii atentă la culoarea tenului. Dacă ai o piele albă, ai nevoie de un ruj roșu-cireașă, roșu-zmeură sau poți încerca și tonuri mai închise de roșu. Acestea vor contrasta cu pielea ta și va lăsa impresia unor dinți mai albi.
Dacă ai pielea de culoare medie, alege nuanțe de roșu mai calde, de exemplu roșu-rubiniu, roșu-ruginiu.
Tenului de culoare medie cu subtonuri galbene i se potrivesc nuanțele de roșu-portocaliu.
Dacă pielea ta este și mai închisă la culoare, ți se potrivesc rujurile în nuanțe puternice – roșu-burgundy, roșu-cărămiziu, roșu-merlot.

2. Exfoliază-ți buzele înainte de a aplica rujul!

Chiar dacă poate suna puțin ciudat și poate nu te-ai gândit la acest lucru, exfolierea buzelor este un lucru foarte important. Dacă ai buzele uscate sau ai cojițe pe ele, rujul va arăta inestetic. Poți să-ți faci foarte repede un scrub cu ajutorul unei lingurițe de zahăr și o linguriță de miere și să/ți masezi buzele cu mișcări circulare. Buzele tale vor fi apoi pregătite și vor arăta excelent!

3. Nu aplica rujul direct pe buze

Rujul trebuie să reziste, așa că înainte să-l aplici, folosește un primer pentru buze sau în locul acestuia, fond de ten. Aplică-l pe buze și uniformizează-l, apoi folosește rujul. Va rezista mult mai mult.

4. Folosește un creion pentru contur

Acesta te va ajuta să-ți conturezi mult mai bine buzele și nu va permite rujului să se „scurgă” de pe buze. Fii atentă să fie aceeași nuanță cu rujul pe care l-ai ales și păstrează linia naturală a buzelor, fără a depăși conturul lor.

5. Aplică rujul de mai multe ori


Nu face greșeala să aplici rujul o singură dată. După prima aplicare, prinde un șervețel între buze apăsând ușor și vei vedea că excesul de ruj se va îndepărta. După ce faci asta, rujul nu o să mai fie la fel de intens, așa că mai aplică un strat

În articolul

Secretul rujului roșu: de ce nu orice femeie îl poate purta? Învață să îl aplici ca la Hollywood!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 9 mai 2024. Leii construiesc relații noi. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
După ploi torenţiale şi inundaţii, meteorologii anunţă noi dezastre în zilele următoare. Zonele aflate sub avertizare de vreme extremă
a1.ro
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
HelloTaste.ro
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Catine
Zodii care te cuceresc cu o singură privire. Nativii care se folosesc de ochi drept armă a seducției
useit.ro
Una dintre „cele mai mari înșelătorii online” din lume a afectat consumatori din Europa și SUA. Cum erau păcălite victimele
as.ro
Milionarul de 28 de ani care a lăsat Statele Unite pentru România e asaltat de femei: „Unele nu ştiu limita”
MediCOOL
Remedii naturale împotriva sindromului de gură uscată. Cum îl poți ameliora
Spynews
Unde este Izvorul Tămăduirii în România. Credincioșii iau apă de aici în prima vineri după Paște
DeParinti
Dorina Codreanu a discutat despre infertilitate la DePărinți.ro | Parenting 2.0 cu Laura Cosoi. Care sunt soluțiile pentru a obține o sarcină
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de banane. Cum te poate ajuta această băutură
HelloTaste
Prăjitură simplă cu rubarbă. Rețeta unui desert aromat și colorat
x