Tu știi cum să te vopsești astfel încât să nu te îmbătrânească? Ce nuanță îți face chipul să pară gri

Publicat pe 18.07.2016 la 14:44

Te-ai gândit să-ți faci o schimbare de look, dar nu te-ai gândit poate la aceste lucruri înainte. Unele culori îți pot face mai multe necazuri decât bucurii.

Te-ai gândit să-ți faci o schimbare de look, dar nu te-ai gândit poate la aceste lucruri înainte. Unele culori îți pot face mai multe necazuri decât bucurii. Fii atentă la aceste culori pentru că s-ar putea să te îmbătrânească!


1. Culorile închise – Culorile prea închise, cum ar fi maroul sau negrul nu te vor ajuta nicicum să arăți mai tânără. Din contră, aceste culori îți vor accentua ridurile și sunt foarte pretențioase atunci când vine vorba de firele de păr albe. Dacă deja au început să-ți apară, nu alege aceste culori pentru părul tău.


2. Culorile trendy – adolescenții încearcă mereu culori precum rozul sau albastrul pentru a-și colora părul, dar pentru o femeie adultă aceste culori nu sunt potrivite. Poți încerca în schimb ombre-ul. Acesta se potrivește și unei tinere de 20 de ani, dar și unei mame de exemplu.


3. Roșu intens – femeile se vopsesc cu nuanțe de roșu aprins pentru a părea mai tinere, însă aceasta este o mare greșeală. După 40 de ani, pielea începe să-și piardă din pigment, iar contrastul cu părul va fi mult mai intens.


4. Culorile cenușii – părul blond cenușiu îți va face tenul să pară foarte palid, iar podoaba ta capilară îți va da un aspect tern, lipsit de personalitate. Un blond auriu însă, poate să te facă să pari mai tânără.


5. La fel ca în cazul culorilor cenușii, culorile foarte deschise își fac chipul să pară gri. În combinație cu ridurile sau cu alte semne ale vârstei, efectul va fi unul de îmbătrânire. În acest caz, încearcă să păstrezi contrastul dintre păr și ten.

În articolul

Tu știi cum să te vopsești astfel încât să nu te îmbătrânească? Ce nuanță îți face chipul să pară gri

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x