Vezi ce curs trebuie să urmezi din toamnă ca să întorci toate privirile!

Publicat pe 22.08.2014 la 15:34 Actualizat pe 22.08.2014 la 15:38

“Părul trebuie să fie blond în acest sezon, cu multe şuviţe subţiri, în tonuri care să conţină puţin pigment roşu”, recomanda, pentru aceasta toamnă, Mirela Vescan,unul dintre cele mai renumite nume din make-up-ul românesc.

“Părul trebuie să fie blond în acest sezon, cu multe şuviţe subţiri, în tonuri care să conţină puţin pigment roşu”, recomanda, pentru aceasta toamnă, Mirela Vescan,unul dintre cele mai renumite nume din make-up-ul românesc.

În cee ace priveşte machiajul, se poartă nuanţe deschise de maro în combinaţie cu alb, argintiu, bleo, verde, negru. Accentul este pus pe pleoapa superioară şi apare un efect de lifting, nu se văd cearcănele şi proporţiile fetei se schimbă. Rujul este roşu, roz sau orange, mat şi tranparent. Trebuie să se vadă textura naturală a buzelor evidenţiata senzual de o culoare, spune Mirela Vescan.

Lucrează în acest domeniu din ’90, este o perfecţionista, iubeşte ceea ce face şi, în scurt timp, a ajuns un nume de referinţă în machiaj. Vedete precum Alessandra Stoicescu, Andreea Berecleanu, Ozana Barabancea, Nadia Comăneci apelează la Mirela Vescan.

Din toamnă, Mirela Vescan începe un nou curs de make-up profesional la Intact Media Academy, şansă oricărui aspirant de a deveni make-up artist cu diploma. “Sunt la a 23-a generaţie de studenţi”, spune ea. “Pornim de la zero, nu e nevoie ca studenţii să aibă cunoştinţe prealabile de make-up facem practică din prima zi, lucrăm în fiecare zi altceva, avem teorie, istoria frumuseţii şi a machiajului. La final de curs toată lumea fardează bine şi are un gabaj bogat de informaţie, fiecare are posibilitatea să se dezvolte”.

Cursurile încep pe 1 septembrie, iar înscrierile se pot face pe intactmediaacademy.ro sau la număr de telefon 0212087402.

În articolul

Vezi ce curs trebuie să urmezi din toamnă ca să întorci toate privirile!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 8 mai 2024. Gemenii descoperă dragostea adevărată. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un turist străin dezvăluie ce l-a dezamăgit în staţiunea Mamaia. Litoralul a fost cu cel puţin 30% mai gol faţă de anul trecut
a1.ro
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
HelloTaste.ro
Indiene cu frișcă și glazură de ciocolată. Rețetă de cofetărie
Catine
Luna Nouă în Taur pe 7 mai 2024. Aduce stabilitate pentru acești nativi
useit.ro
Locul în care timpul e cu 9% mai lent pentru oameni. Ce fenomen ciudat are loc
as.ro
Nora milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România a apărut cu sânii la vedere!
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de cuișoare. Cum îți poate completa alimentația
Spynews
Alertă de inundații în România! Hidrologii au emis o atenționare pentru 12 județe. Care sunt zonele vizate
DeParinti
Călătoria cu trenul cu un copil: tot ce trebuie să știi și cum să faci față situațiilor neprevăzute
MediCOOL
Transpirațiile nocturne: ce probleme pot semnala și când să te îngrijorezi
HelloTaste
Prăjitura Albinița. Prăjitură cu foi fragede, cu miere
x