Calcan in unt maroniu cu patrunjel

Publicat pe 19.08.2010 la 11:28 Actualizat pe 19.08.2010 la 12:36

Calcan in unt maroniu cu patrunjel

Intr-o tigaie se topeste untul, iar cu o spumiera se indeparteaza resturile albe de la suprafata, urmand sa lasati doar grasimea untului in tigaie. Fileul de calcan se da prin lapte bine si apoi prin faina, dupa care se prajeste in untul topit.

In alta tigaie se face sosul: untul topit se lasa mai mult pe foc pana devine maroniu, apoi se adauga patrunjel maruntit si lamaie. Se lasa doar un pic, maximum 20 de secunde, apoi sosul se pune deasupra pestelui.

Pofta buna!

În articolul

Calcan in unt maroniu cu patrunjel

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 12 mai 2024. Berbecii au conflicte în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Aurora Boreală a făcut spectacol, azi noapte, pe cerul României. Cum explică oamenii de ştiinţă fenomenul
a1.ro
O tânără a rămas „traumatizată” după ce a aflat secretul iubitului ei. Ce ascundea bărbatul cu care se întâlnea de câteva luni
HelloTaste.ro
Tort cu mousse de ciocolată amăruie și mousse de căpșuni
Catine
Zodii care au secrete în relația de cuplu. Nativii care nu sunt sinceri în profunzime cu partenerii lor
useit.ro
Parola 12345 a fost interzisă în această țară. De ce nu va mai putea fi folosită pe dispozitive
as.ro
Cea mai cunoscută amantă din România, ce a stat 16 ani cu un milionar însurat, are o nouă pasiune: „Fac ceva ce duce la rezultat”
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale sucului de cireșe. Ce efecte produce în organism
Spynews
Restaurantul care taxează clienții care nu mănâncă tot din farfurie. Ce sumă trebuie să achite și de ce se ia această măsură
DeParinti
Cum să-i vorbești copilului despre substanțele interzise
MediCOOL
Alimente bogate în bor. Ce rol are acest mineral în organism
HelloTaste
Kefir făcut în casă. Cea mai simplă rețetă
x