Cotlet de porc caramelizat in zahar brun, acoperit in sos de ciuperci

Publicat pe 27.02.2013 la 10:27 Actualizat pe 27.02.2013 la 11:25

Presarati zaharul pe cotlete. Pune-ti carnea intr-un castron si stropiti-o cu sos de soia.

Se lasa la frigider, la marinat, pentru cel putin 2 ore.

Se aseaza apoi pe o tava si de dau la cuptor si pentru 30-35 de minute.

Supa crema de ciuperci se pune la fiert, la foc mic.

Cand carnea e aproape gata se scufunda cotletele in supa si se lasa in continuare la foc mic pana cand aceasta scade transformandu-se intr-un sos gros.

Este gata cand carnea s-a fragezit.

foto: closetcooking.com

În articolul

Cotlet de porc caramelizat in zahar brun, acoperit in sos de ciuperci

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x