Euforia Cuisine / Aripi picante cu sos de gem

Publicat pe 03.10.2010 la 14:44 Actualizat pe 03.10.2010 la 16:12

Euforia Cuisine / Aripi picante

Preparare: Intr-un bol se pune ulei de masline, piper, fulgi de ardei iute, ierburi aromate (rozmarin si salvie) si sare. Se pun aripioarele in aceasta marinata si se amesteca bine.

Pasul urmator: Aripioarele se pun pe bete de frigarui, apoi se dau la cuptor, pe gratar, la 200 grade celsius pentru 12-15 minute.

Pregatirea sosului: In sosul de rosii se pune gemul de fructe, se adauga fulgi de ardei iute si sare. Se fierbe la foc mic pana scade si se ingroasa.

Urmareste Euforia Cuisine de luni pana vineri, orele 16:00, 16:45 si 17:30, doar pe canalul Euforia TV!


În articolul

Euforia Cuisine / Aripi picante cu sos de gem

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 mai 2024. Racii pot avea parte de câștiguri financiare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
ANIMAŢIE. Un fost ofiţer SPP dezvăluie ce greşeli au făcut agenţii care au permis ca Robert Fico să fie împuşcat
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Clătite cu flori de salcâm în aluat, pline de savoare și aromă
Catine
Chifle pufoase cu brânză și mărar, pentru un mic dejun savuros
useit.ro
O structură misterioasă de lângă Piramidele din Giza a nedumerit experții. Anomaliile detectate pot rescrie istoria
as.ro
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
MediCOOL
Băuturi pentru memorie. Cum pot îmbunătăți această funcție a creierului
Spynews
În ce relații a rămas Vero Căliman cu Mirela Retegan, după ce a părăsit „Gașca Zurli”. „Fetița Zurli” a făcut noi mărturisiri: „Nu vreau să...”
DeParinti
Epuizarea maternă: simptome, cauze și recuperare
MediCOOL
Simptomele cancerului pulmonar. 10 semne pe care nu trebuie să le ignori
HelloTaste
Dulceață de rubarbă cu vanilie. Rețetă simplă pentru iarnă
x