Euforia Cuisine / Cotlete de berbecut marinate cu garnitura de orez salbatic

Publicat pe 01.10.2010 la 00:54 Actualizat pe 02.10.2010 la 01:00

Cotlete de berbecut marinate

Preparare: Uleiul de masline se pune la incins intr-o tigaie. Cotletele de berbecut, marinate in prealabil in bait din vin rosu, ulei de masline, usturoi, sare, piper si rozmarin pentru 12 ore, se prajesc pe o parte si pe alta in uleiul incins.

Pasul urmator: Orezul se fierbe pentru zece minute, apoi i se adauga curry, sare si piper. Se pune apoi intr-un cerc de inox pentru a-i da forma, peste el se adauga parmezan, langa el se pune sosul de rosii, radichio si cotletele de berbecut.

Pofta buna!

Urmareste Euforia Cuisine de luni pana vineri, orele 16:00, 16:45 si 17:30, doar pe canalul Euforia TV!

În articolul

Euforia Cuisine / Cotlete de berbecut marinate cu garnitura de orez salbatic

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 18 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să-și împartă sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Cam un 4.000 de lei ca să trăieşti decent". Ofertele angajatorilor pentru tineri, la târgurile de joburi
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Brioșe cu mascarpone și rubarbă. Desert simplu, de sezon
Catine
Frittata cu sparanghel. Rețetă pentru un mic dejun savuros
useit.ro
Cele mai bune telefoane Android cu senzor telefoto din 2024. Ce smartphone-uri au impresionat
as.ro
Bruneta asaltată de milionari a dezvăluit cum încearcă bărbaţii însuraţi să o agaţe: „Întotdeauna găsesc o cale”
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de eucalipt. Beneficiile și potențialele riscuri ale acestei băuturi
Spynews
În ce relații a rămas Vero Căliman cu Mirela Retegan, după ce a părăsit „Gașca Zurli”. „Fetița Zurli” a făcut noi mărturisiri: „Nu vreau să...”
DeParinti
Cum să practici disciplina pozitivă acasă
MediCOOL
Ce să nu faci niciodată dimineața dacă vrei să ai energie ziua și un somn bun noaptea
HelloTaste
Tort cu două tipuri de mousse, unul de ciocolată și altul de căpșuni
x