Limba cu sos romulade

Publicat pe 27.02.2013 la 10:51 Actualizat pe 04.03.2013 la 17:03

Limba se spala si se fierbe pana cand se desprinde pielita si ramane muschiul curat. Daca folosesti o oala sub presiune este de ajuns sa fierbi carnea 40 de minute.

Castravetii se taie cubulete, limba se curata si se taie si ea cubulete si se amesteca impreuna cu usturoiul si mararul in maioneza.

Se sareaza si pipereaza dupa gust.

foto: yelp.com

În articolul

Limba cu sos romulade

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 13 mai 2024. Balațele trebuie să-și găsească echilibrul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care a luat avânt în România. Producătorii s-au aliniat cu preferinţele clienţilor: "Aduce multă satisfacţie"
a1.ro
Rezultate Loto azi, 12 mai 2024. Numerele câștigătoare de duminică la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus
HelloTaste.ro
Rulouri cu cremă de mascarpone și frișcă. Rețetă simplă și rapidă
Catine
Zodii ambițioase în carieră. Nativii care își doresc să atingă succesul
useit.ro
Cât de fierbinte e Soarele. Experții au dezvăluit temperatura fantastică la care poate ajunge
as.ro
Pensia infimă pe care o primește Florin Piersic de la statul român. Averea adunată și singurul lux pe care și l-a permis actorul
MediCOOL
Alimente vegetale bogate în fosfor. De ce e indicat să le adaugi în alimentație
Spynews
Cine este Nemo, artistul elvețian care a câștigat Eurovision 2024. A spart trofeul pe scenă la câteva secunde după ce l-a primit / VIDEO
DeParinti
Zborul cu un bebeluș: ce trebuie să știi înainte de a pleca
MediCOOL
Cât de periculos este excesul de vitamina D. Ce se poate întâmpla dacă iei doze mari
HelloTaste
Prăjitură cu căpșuni și fistic. Rețeta unui desert de nerefuzat
x