Pernite cu branza de vaci
Publicat pe 17.04.2013 la 16:29 Actualizat pe 17.04.2013 la 16:43
Se amesteca mierea cu laptele in care s-a fiert vanilia si cu drojdia si se lasa 15 minute deoparte.
Se bat ouale cu zaharul pana cand se spumeaza si apoi se adauga untul si iaurtul.
Peste faina se adauga laptele in care s-a incorporat drojdia si apoi amestecul de oua si se omogenizeaza intreaga compozitie.
Se lasa la crescut timp de 40 de minute.
Se intind foi care se taie in patrate. Acestea se umplu cu un amestecul de branza si se acopera cu cele 4 colturi. Se unf cu ou si lapte si se aseaza la cuptor.
Se coc la 180 de grade Celsius pentru 20.25 de grade.
Se pudreaza cu zahar si se servesc cu dulceata sau se pudreaza cu ciocolata cand inca sunt calde si se servesc asa.
foto: http://www.petitchef.ro