Rasol de stiuca cu legume

Publicat pe 16.08.2010 la 15:43

Rasol de stiuca cu legume

Inca o reteta delicioasa de peste din Delta Dunarii: rasol de stiuca.
Preparare: Se umple o oala cu apa, se adauga putin ulei si boabe de piper, dafin si sare. Dupa aceea se pun legumele la fiert.
Maioneza se pune intr-un vas si deasupra albusul de ou, mustar, patrunjel si marar. Se amesteca si se toarna putina zeama de lamaie.
Pestele se taie in bucati si se pune apoi la fiert, in vasul cu legume si se adauga vin alb. Se lasa inca 15 minute la fiert.
Se serveste apoi pestele alaturi de cartofi fierti si sosul de la maioneza cu verdeata.
Pofta buna!

În articolul

Rasol de stiuca cu legume

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 11 mai 2024. Berbecii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Ce facem cu mâncarea după sărbători? Soluția recomandată de specialiști pentru a evita risipa alimentară
a1.ro
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
HelloTaste.ro
Churros cu sos de ciocolată. Rețetă de gogoși spaniole
Catine
Cu ce zodie se potrivește Balanța cel mai bine în căsătorie. Nativii cu care au compatibilitate perfectă
useit.ro
O „furtună geomagnetică severă” ar putea afecta rețelele de telefonie mobilă și Internetul. E prima dată în ultimii 20 de ani când se întâmpla așa ceva
as.ro
Singurul fiu al lui Nicolae Ceaușescu care mai e în viaţă, interviu rar! Discurs uimitor
MediCOOL
Surse vegetale de calciu. Beneficiile pe care le pot aduce alimentației
Spynews
Restaurantul care taxează clienții care nu mănâncă tot din farfurie. Ce sumă trebuie să achite și de ce se ia această măsură
DeParinti
8 sfaturi care te ajută să rămâi mai repede gravidă
MediCOOL
Alimente pentru sănătatea colonului. Cum pot sprijini funcțiile sistemului digestiv
HelloTaste
Budincă cu șuncă și legume. Rețeta simplă și rapidă
x