Rulada cu frisca si capsune

Publicat pe 06.02.2013 la 14:09 Actualizat pe 06.02.2013 la 14:17

Rulada cu frisca si capsune

Incalzeste cuptorul la 190 de grade celsius si unge o hartie de cuptor cu un pic de unt(23x33 de cm).

Bate ouale cu 80 de grame de zahar, vanilie si sare pana cand se formeaza o spuma galbuie si foarte aerisita.
Adauga faina si incorporeaz-o usor cu o spatula. Adauga apa.
Toarna amestecul in tava si niveleaza-l cu o spatula.
Coace foaia pentru 10-15 minute.
Scoate tava din cuptor, las-o 10 minute pentru a se raci si apoi indeparteaza hartia de pe blat.
Dupa ce se raceste complet intinde frisca batuta cu zahar si vanilie si presara capsunele. Ruleaza strans si pune-o la rece pentru cateva ore.
Se serveste rece, taiata felii.
sursa foto: www.nami-nami.blogspot.ro
În articolul

Rulada cu frisca si capsune

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x