Actrița Ioana Barbu, despre scena în care a trebuit să joace goală în filmul "Legături bolnăvicioase"

Publicat pe 03.01.2019 la 08:56 Actualizat pe 18.02.2019 la 17:05

Invitată de Irina Margareta Nistor la ”CulTOUR”, actrița Ioana Barbu a vorbit despre cum a primit vestea că trebuie să joace în pielea goală în filmuil "Legături bolnăvicioase".

Invitată de Irina Margareta Nistor la ”CulTOUR”, actrița Ioana Barbu a vorbit despre cum a primit vestea că trebuie să joace în pielea goală în filmuil "Legături bolnăvicioase".

A început cu un casting. Prima oară când m-am dus la carting, am mers, repede, cu un taxi, că întârziasem, și mi-am uitat portofelul acasă. Am rugat un prieten să vină să îmi dea bani să plătesc taxiul. A fost de bun augur. Am dat o probă cu Tudor Giurgiu. M-a întrebat ce fac, eu i-am zis că joc, la Casandra în piesa ”Stele în lumina dimineții” și a zis că o să vină să mă vadă. Și a venit... Dar eu nu am crezut. Și am plecat”.

La casting a interpretat doar două scene din filmul ”Legături bolnăvicioase”, dar nu știa despre ce este vorba în film. Abia după ce Tudor Giurgiu a văzut-o la teatru a mai chemat-o să dea și alte probe pentru rolul Alexandrei. Cât despre scena delicată în care a trebuit să se dezbrace, actrița a povestit la ”CulTOUR” cum a decurs discuția cu regizorul:

Îmi spusese Tudor, la un moment dat, <<Vezi că este și o scenă în care trebuie să te dezbraci>>. Ah, zic, bine. Și cum vreți să o filmați? <<Păi nu de aproape, o să fie camera sus-sus>>. Era camera sus sus, dar cu un obiectiv mare. Țin minte, culmea, că scena aia a trebuit refilmată. Au fost probleme tehnice...”.

Ce s-a mai întâmplat la filmări, aflați din clipul alăturat.


Ioana Barbu a absovit, în anul 2005, Facultatea de Film, secția de actorie, clasa profesorului dr. Gelu Colceag, din cadrul Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București. Apoi a urmat cursurile de masterat în actorie, tot la UNATC.

A jucat în filmul ”Legături bolnăvicioase”, regizat de Tudor Giurgiu. Ioana Barbu (care a interpretat-o pe Alexandra Dragnea) i-a avut de parteneri în acest film pe Maria Popistașu (Kiki), Tudor Chirilă (Sandu), Mircea Diaconu (Domnul Dragnea), Tora Vasilescu (Doamna Pârvulescu), Valentin Popescu (Domnul Pârvulescu), Mihaela Rădulescu (Doamna Negulescu), Puya (Șoferul de taxi).

În anul 2004, Ioana Barbu a primit premiul pentru ”Cea mai bună interpretare feminină”, pentru rolul principal din filmul ”Călătorul”, în regia lui Florin Filipescu.

În articolul

Actrița Ioana Barbu, despre scena în care a trebuit să joace goală în filmul "Legături bolnăvicioase"

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 mai 2024. Berbecii au parte de un moment de claritate mentală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Mykonos" de Spania impune programe de vizită în oraş. Localnicii sunt exasperaţi de turiştii care "intră în case, iau lucruri şi se caţără pe balcoane"
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Aluat simplu pentru tarte. Rețeta clasică de aluat fraged
Catine
5 semne că pielea ta este stresată. Care sunt recomandările specialiștilor
useit.ro
Clone AI ale rudelor decedate sunt vândute în China. Ce preț au copiile cu inteligență artificială
as.ro
Cât de frumoasă e, la 44 de ani, fosta iubită a lui Adrian Mutu, dispărută din viaţa publică! A trecut printr-un divorţ dureros!
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe săptămână. Cum afectează numărul lor nivelul colesterolului
Spynews
Rețetă de prăjitură cu mango și mere. Un desert ideal pentru weekend
DeParinti
Greșeli de disciplină pe care le poți face la început de drum. Cum îți poți educa micuțul în mod corect
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale mesteacănului. La ce se folosesc
HelloTaste
Fursecuri nor cu lămâie. Cele mai fragede și mai aromate prăjiturele
x