CulTour 2022 : Recomandări de filme pentru un weekend relaxant. Care este programul cultural pentru perioada următoare

Publicat pe 13.05.2022 la 09:58 Actualizat pe 13.05.2022 la 18:33

Criss și Vlad revin cu recomandări de filme pentru întreaga familie. Care este programul cultural pentru perioada următoare și cum ne putem relaxa în weekend la cinema.

Vlad poartă o cămașă de vară, deschisă la culoare, iar Criss poartă o cămașă galbenă și are părul desprins

Criss și Vlad la CulTour 2022

Happy Channel

Criss și Vlad aduc în fiecare vineri la CulTour recomandări de filme pentru întreaga familie. Indiferent că vorbim despre cei mici, părinți sau bunici, cu toții pot afla programul cultural pentru o perioadă mai lungă de timp, astfel încât să se poată relaxa în voie atunci când își doresc.

De data aceasta, cei doi prezentatori carismatici aduc în fața telespectatorilor trei dintre cele mai așteptate capodopere cinematografice.

CulTour 2022: Recomandări de filme pentru un weekend relaxant

Ca o recomandare inedită de film pentru fanii genului, Criss și Vlad vin cu propunerea celei de-a două părți a “Downton Abbey: A new era”. O dramă istorică ce continuă povestea spusă deja în 2019. După succesul pe care l-a avut serialul, filmul a venit ca o parte normală a povești, dar și ca o surpriză pentru cei care îi îndrăgesc pe actori. Scrise de Julian Fellowes, creatorul celebrei serii, cea de-a două producție este regizată de Simon Curtis, cel care l-a înlocuit pe Michael Engler.

Cu Hugh Bonneville, Elizabeth McGovern, Maggie Smith, Michelle Dockery, Laura Carmichael, Jim Carter și Phyllis Logan, povestea se concentrează pe moștenirea primită de Violet din partea unui bărbat pe care l-a cunoscut încă de când era doar o tânără, în 1860. Filmul a avut premiera pe 29 aprilie 2022 în Marea Britanie și este deja un succes. Poate fi văzut la cinema, chiar de astăzi, în toată țara.

Criss și Vlad prezintă “Dosarul 631”, un film românesc inspirat din fapte reale. Realizat de Marius Th. Barna, după un scenariu scris de Bogdan Ficeac, acesta a avut deja premiera pe 12 mai 2022, în București. Inspirată din fapte reale, povestea se centrează pe investigația jurnalistică a unu reporter TV pentru așa zisele închisori zburătoare americane din România.

Printr-o împrejurare întâmplătoare, reporterul de televiziune, Dinu, descoperă o scurgere de informații dintr-o bază NATO din țara noastră. Evenimentul de presă provoacă adevărate drame, dar și clipe de comedie neagră, într-o interpretare de excepție.

Criss și Vlad prezintă thriller-ul “Firestarter”

Un film SF de-a dreptul captivant, după romanul scris de Stephen King, este o readaptare a capodoperei din 1984 cu Zac Efron, Ryan Kiera Armstrong și Sydney Lemmon în rolurile principale. Un tată trebuie să-și protejeze fiica după ce aceasta află că este înzestrată cu puteri magice, într-o lume cât se poate de normală.

Tânăra poate distruge orice stă în calea ei cu focul pe care îl aruncă pretutindeni atunci când emoțiile o copleșesc. Familia tinerei Charlie încearcă să o învețe pe aceasta diferența dintre răutate și bunătate și o ajută să treacă peste fricile care o copleșesc odată ce împlinește vârsta de 11 ani. Un agent federal o dorește captivă pe tânără, asta pentru a-I folosi puterile în scopuri distructive și a o ține captivă.

“Firestarter” este un thriller SF scris de Stephen King, publicat pentru prima dată în septembrie 1980. În 1984 a fost lansată prima ediție a celebrului film, iar de data aceasta, Zack Efron revine pe marile ecrane într-o interpretare de excepție. Fanii genului pot urmări acest film de astăzi în toate cinematografele.

În articolul

CulTour 2022 : Recomandări de filme pentru un weekend relaxant. Care este programul cultural pentru perioada următoare

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x