Detalii din viața artistei Sore Mihalache: ”Mama și tata sunt cei mai buni bucătari. Nu înțeleg de ce nu au făcut un restaurant”
Publicat pe 27.12.2018 la 08:44 Actualizat pe 27.12.2018 la 15:56
Sore a răspuns celor 61 de întrebări ”Crăciunești” ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată zilnic, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00). Artista a mărturisit că una dintre băuturile sale preferate de Crăciun este vinul fiert.
Sore a răspuns celor 61 de întrebări ”Crăciunești” ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată zilnic, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00). Artista a mărturisit că una dintre băuturile sale preferate de Crăciun este vinul fiert.
Și, cum masă de Sărbători fără desert nu există, am aflat de la Sore care este umplutura ei preferată de cozonac:
”Ciocolată, nucă... multă multă nucă”.
Sore a declarat, la ”CulTOUR” că unul dintre preparatele preferate dintre cele pe care le face mama ei este salata de țelină cu ou și morcov, din care ar mânca... o oală-ntreagă. De altfel, Sore ne-a dezvăluit că părinții săi se pricep foarte foarte bine la gătit:
”Mama și tata sunt cei mai buni bucătari! Eu nu știu de ce, până acum, ei nu s-au gândit să își facă un restaurant sau un lanț de restaurante... Sunt foate talentați. Mâncarea lor are gust. La mama și la tata, mâncarea e mai ușoară. Eu nu știu să gătesc”.