Din culisele serialului ”Fructul Oprit”. Petru Păun este surprins în cabină, la bustul gol

Publicat pe 23.02.2018 la 16:48 Actualizat pe 21.03.2018 la 17:13

La ”PoveștiCOOL”, Vlad Gherman te invită în culisele serialului ”Fructul Oprit”. În emisiunea difuzată de postul Happy Channel în fiecare sâmbătă, de la ora 15.30, s-au difuzat imagini în exclusivitate din spatele camerelor de filmat din casa în care se realizează serialulu de la Antena 1.

Astfel, Vlad le-a arătat telespectatorilor Happy cabina de machiaj, platoul de filmare și... cabina unde se schimbă actorii din distribuția serialului difuizat în fiecare miercuri, de la 20.00, la Antena1. Exact în momentul în care Vlad a deschis ușa cabinei actorilor, camera de filmat l-a surprins pe frumușelul Petru Păun, alias Alex din serial, la bustul gol. Fără alte cuvinte, iată imaginile cu pricina:

“Fructul Oprit” este un serial dramă produs și regizat de Ruxandra Ion, după un scenariu semnat de Simona Macovei și Radu Grigore, difuzat în fiecare miercuri, de la ora 20.00, la Antena 1. Proiectul se bucură de cele mai noi tehnici de înregistrare, fiind folosită aparatură de ultimă generație pentru film, dar și de o distribuție de excepție, formată din cei mai talentați și iubiți actori din România.


Emisiunea ”PoveștiCOOL” se difuzează la postul Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la 15.30 (în reluare de luni până vineri, de la 15.30 și de luni până joi, după miezul nopții).


Noul serial realizat de Antena 1 se poate mândri cu performanța că este prima mare dramă, realizată în România, inspirată din povești turcești. Având la bază o adaptare liberă după un celebru roman din Turcia, producția se bucură de cele mai bune resurse de realizare a unui film și de o echipă extrem de valoroasă. De altfel, o parte din film s-a realizat chiar în Turcia, în Istanbul, iar presa turcă a scris, chiar, despre prezența echipei de filmare și a actorilor români.

Realizat împreună cu o casă de producție din Turcia, serialul îi aduce în fața publicului pe unii dintre cei mai îndrăgiți actori din România: Marian Râlea, Adriana Trandafir, Carmen Tănase, Virginia Rogin, Doru Ana, Adrian Titieni, Adriana Șchiopu, Alina Chivulescu, Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman, Mihai Călin dar și pe Michaela Prosan, Petru Păun, Doinița Oancea, Alina Pușcaș, Paul Chiribuță, Conrad Mericoffer, Cosmina Dobrotă, Mădălina Anea, Ana Crețu, Mădălina Craiu și Tudor Roșu.

În articolul

Din culisele serialului ”Fructul Oprit”. Petru Păun este surprins în cabină, la bustul gol

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 12 mai 2024. Berbecii au conflicte în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Duminica Tomii încheie Săptămâna Luminată. Tradiţii şi superstiții în prima duminică după Paşte
a1.ro
O tânără a rămas „traumatizată” după ce a aflat secretul iubitului ei. Ce ascundea bărbatul cu care se întâlnea de câteva luni
HelloTaste.ro
Tort cu mousse de ciocolată amăruie și mousse de căpșuni
Catine
Zodii care au secrete în relația de cuplu. Nativii care nu sunt sinceri în profunzime cu partenerii lor
useit.ro
Cât de fierbinte e Soarele. Experții au dezvăluit temperatura fantastică la care poate ajunge
as.ro
Ion Țiriac și-a dezvăluit marele regret al vieții, ajuns la 85 de ani: „Nu aș mai face la fel niciodată!”
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale sucului de cireșe. Ce efecte produce în organism
Spynews
Restaurantul care taxează clienții care nu mănâncă tot din farfurie. Ce sumă trebuie să achite și de ce se ia această măsură
DeParinti
Cum să-i vorbești copilului despre substanțele interzise
MediCOOL
Alimente bogate în bor. Ce rol are acest mineral în organism
HelloTaste
Kefir făcut în casă. Cea mai simplă rețetă
x