Mărturisiri incredibile, vineri, la “Întâlniri fericite” de la Happy Channel. George Piștereanu: “Două luni mi-a luat să din personaj”

Publicat pe 06.10.2017 la 09:32 Actualizat pe 06.10.2017 la 17:36

Irina Margareta Nistor îl are invitat pe George Piștereanu la “Întâlniri fericite”, ediție difuzată vineri (6 octombrie), de la ora 12.30, la Happy Channel. În cadrul emisiunii, actorul dezvăluie cum a început drumul său în lumea actoriei, dar și ce efecte a avut asupra lui celebrul film “Eu când vreau să fluier, fluier”.

Invitat de cunoscutul critic de film Irina Margareta Nistor la “Întâlniri fericite”, George Piștereanu a vorbit despre lungmetrajul care i-a adus notorietatea. După ce s-au terminat filmările pentru “Eu când vreau să fluier, fluier” , actorul a avut nevoie de o perioadă lungă pentru a se “rupe” de personajul său, Silviu.

“Eu știam tot despre personaj! Două luni mi-a luat să <<ies>> din personaj. Te mănâncă, te macină, te scobește! , a povestit George despre acea perioadă, în cadrul emisiunii “Întâlniri fericite”, care se va difuza vineri (6 octombrie), de la ora 12.20, la postul de televiziune Happy Channel.

“E ca un fel de chiriaș, care are contract. Tu i-ai pus o clauză acolo, că ar trebui să iasă, dar întâmplător vine iarna și nevastă-sa e gravidă și nu ai cum să-l dai afară din casă. Este o chestie din asta foarte ciudată.”, a mai spus George, arătând astfel ce reprezintă personajul pentru un actor.

Telespectatorii pot urmări interviul cu George Piștereanu, vineri, de la ora 12.30, la “Întâlniri fericite”, numai la postul de televiziune Happy Channel. Fii cu ochii pe Happy!

În articolul

Mărturisiri incredibile, vineri, la “Întâlniri fericite” de la Happy Channel. George Piștereanu: “Două luni mi-a luat să din personaj”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x