10 trucuri pentru a arata bine in fotografii

Publicat pe 09.04.2013 la 13:10 Actualizat pe 09.04.2013 la 13:13

Nu-ti place deloc sa apari in fotografii, iar cand se intampla acest lucru esti tensionata, buzele iti sunt lipite, inchizi ochii etc.

Te intrebi cum oare prietenele tale arata atat de uimitor? Aparatul de fotografiat este oare un dusman al tau? Nicidecum!

Iata 10 trucuri ca sa arati bine in poze:

Zambeste

Se spune ca zambetul este asemenea unui machiaj. Iti adauga un element de glamour pe fata. Te face sa apari mai increzatoare chiar daca nu esti. Rezista, indiferent ce se intampla si nu lasa zambetul acela dragut sa-ti dispara de pe fata. Zambeste din toata inima. Lasa zambetul sa-ti ajunga in ochi si sa faca diferenta.

Mentine contactul ochilor

Este foarte important sa mentii contactul cu obiectivul. Imagineaza-ti ca in locul camerei este cel mai bun prieten. Priveste in obiectiv cu incredere. Stii ce se intampla si cum iesi in poze daca nu faci acest lucru.

Stai dreapta

Nu conteaza ce se intampla, stai dreapta. Daca stai jos nu sta cocosata, iar daca stai in picioare controleaza-ti pozitia. O postura buna te va face sa arati bine. Deci, in fata camerei, suge-ti burta si stai dreapta.

Ascunde-ti defectele

Nimeni nu are un corp perfect. Toata lumea are un defect sau altul. Trucul pentru a ascunde defectele este sa scoti in evidenta calitatile. Daca ai de exemplu barbie dubla, ridica-ti barbia si tine-ti capul sus. La fel daca ai ceva pe o parte a fetei, arata-i camerei doar cealalta parte. Simplu, nu-i asa?

Aranjeaza-ti machiajul

Chiar si cele mai mici defecte apar in fotografii. Daca vrei sa te machiezi, asigura-te ca acesta va rezista. Evita folosirea culorilor intunecate si alege tonuri luminoase.

Stai cu picioarele incrucisate

Daca esti fotografiata atunci cand stai jos, asigura-te ca ai picioarele incrucisate. Vei observa ca aceasta pozitie iti face picioarele mai subtiri si mai drepte. Vei fi de asemenea mai eleganta si mai feminina.

Indeparteaza-ti bratele de corp

Stiai ca unele dintre cele mai frumoase parti ale corpului tau sunt bratele? Deci, in loc sa-ti tii mainile pe langa corp lasandu-le sa atarne, foloseste-le.

Evita sa-ti intorci tot corpul spre camera

Ai observat felul in care pozeaza celebritatile? Daca nu, iti spunem noi: ei bine, au tendinta de a-si intoarce doar partea de sus a corpului in directia camerei. Foloseste si tu acest truc. Vei arata perfect, iar formele tale la fel (chiar daca nu sunt).

Poarta culori vii

Evita sa porti culori inchise. Poarta haine viu colorate pentru a nu disparea in peisaj.

Alege un fundal bun

Un fundal nepotrivit poate strica intreaga fotografie. Un fundal bun te poate transforma in mod magic. De aceea, incearca sa folosesti acest lucru in avantajul tau.

În articolul

10 trucuri pentru a arata bine in fotografii

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 7 mai 2024. Berbecii au nevoie de o schimbare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"N-am văzut de când sunt așa ceva!" Potop cu grindină în Prahova. Mașini înghițite de ape și strat de gheață chiar și de 10 cm, la Vâlcănești
a1.ro
Delia, în vacanță cu părinții! În ce destinație de vis i-a dus pe mama și tatăl ei de Paște. Imagini rare
HelloTaste.ro
Pui cu cartofi și năut. Rețetă specială de la Jamie Oliver
Catine
Tartă de Santiago. Rețetă tradițională din bucătăria spaniolă
useit.ro
Cum găsești iPhone-ul pierdut, chiar dacă e închis. Trucul simplu la care poți apela
as.ro
Mădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea”
MediCOOL
Este postul intermitent periculos pentru sănătate? Ce spun experții
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum poți arde grăsimea de pe coapse. Trucuri pentru a scăpa de kilogramele în plus
HelloTaste
Prăjitură cu rubarbă și bezea. Un desert cu gust dulce-acrișor
x