Antena 1 lanseaza cel mai ambitios proiect al anului: TEATRU TV

Publicat pe 05.03.2013 la 15:50

In aceasta primavara Antena 1 va surprinde din nou telespectatorii din Romania cu un proiect remarcabil dedicat iubitorilor de teatru si nu numai.

Intitulat TEATRU TV, programul, care are la baza o idee a actorului Mihai Bendeac, isi propune sa readuca in atentia publicului cele mai frumoase piese de teatru din ultimii 30 de ani, jucate pe scenele unor importante institutii teatrale din Romania cu unii dintre cei mai iubiti actori. „Acest proiect este doar inceputul revenirii divertismentului de buna calitate. Mi-am pus in joc intreaga cariera pentru asta”, spune Mihai Bendeac.

Spectacolele sunt realizate impreuna cu Teatrul de Comedie si vor fi difuzate la Antena 1 din 13 martie. In acea zi de miercuri, telespectatorii vor putea urmari spectacolul „Doctori de femei”, iar pe 20 martie piesa „Pijamale”. Regia TV a spectacolelor apartine lui Emanuel Parvu.

In cadrul evenimentelor publicul se va putea intalni cu personalitati marcante ale scenei romanesti, invitati de prima mana, toate in decoruri de poveste. Debutul acestui proiect este asteptat cu mare entuziasm si de vedetele din lumea mondena care ne-au impartasit ce semnificatie are teatrul in viata lor.

Ovidiu Lipan Tandarica spune ca „Teatru ne readuce la o stare normala si ne da o liniste, acea liniste sufleteasca de a trai niste momente senzationale impreuna cu cei dragi. Acasa, in mediul tau pe care il cunosti, poti sa ai, intr-adevar, o seara de neuitat!” Pentru Dan Bittman „Teatrul e o minune. Teatrul TV inseamna copilaria mea” iar Aurelian Temisan marturiseste „Imi place sa stau relaxat in fotoliul meu si sa ma uit cum actori mari sau in devenire intruchipeaza tot felul de personaje”.

George Mihaita asigura telespectatorii de ineditul spectacolelor ce ii asteapta „Venim la voi, suntem foarte aproape de voi, cum n-am mai fost de 20 si ceva de ani. Ce intalnire extraordinara!” iar CRBL declara convins: „Eu sunt fanul numar 1 Teatru TV! Eu am sa ma uit!”.

Din distributia spectacolului „Doctori de femei” fac parte: Mihai Bendeac (Bassinet), Adrian Titieni (Aubin), Anca Sigartau (Rosa), Emanuel Parvu (Moulinaux), Mariana Danescu (Yvonne), Andreea Vasile (Suzanne), Vlad Corbeanu (Etienne), Gabi Costin (Pomponette), Catelul Hugo. Regie artistica: Emanuel Parvu. Designer: Irina Schrotter. Adaptare de Emanuel Parvu dupa "Tailleur pour dammes" de George Feydeau. Spectacolul se afla in stagiunea actuala a Teatrului Metropolis.

Din distributia spectacolului „Pijamale” fac parte: Mihai Bendeac (Leonard), Adrian Titieni (Georges), Monica Davidescu (Yvonne), Anca Sigartau (Babette), Serban Pavlu (Jacuues), Romeo Pop (Inspectorul Legrande), Alexandra Velniciuc (Claudine). Costume: Stephan Pelger

Scenografie: Bogdan Spataru. Adaptare a lui Emanuel Parvu dupa "Moumou" de Jean de Letraz. Spectacol „Pijamale” se afla in stagiunea actuala a Teatrului Metropolis.

În articolul

Antena 1 lanseaza cel mai ambitios proiect al anului: TEATRU TV

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 mai 2024. Leii se pot confrunta cu conflicte. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Lista alimentelor periculoase care nu vor putea fi vândute în apropierea şcolilor. Comercianţii cred că legea este imposibilă
a1.ro
Cele două zodii care sunt favoritele universului în luna mai 2024. Vor avea parte de surprize cerești
HelloTaste.ro
Galette cu mere și căpșuni. O combinație simplă pentru un desert savuros
Catine
Care este secretul pentru a dezvolta masa musculară. Se pare că cheia stă în alegerea mic dejunului
useit.ro
Cele „câteva momente de glorie” care au dus la „8 ani de durere” pentru Elon Musk. Ce a pățit miliardarul
as.ro
Fosta iubită a „Prinţişorului Craiovei” trăieşte clipe de senzaţie într-o vacanţă de lux: „Pentru totdeauna îndrăgostită”
MediCOOL
Efectele grădinăritului asupra organismului. Ce schimbări benefice pot produce
Spynews
A început procesul bărbatului care a ucis o femeie însărcinată. Patronul nu ar avea remușcări că și-a ucis angajata 
DeParinti
Cum îl determini pe copil să coopereze
MediCOOL
Băuturi pentru sănătatea plămânilor. Efectele benefice asupra acestor organe vitale
HelloTaste
Basbousa, prăjitura însiropată și parfumată din bucătăria arabă
x