Ca ziua de luni e o pisica neagra si buna

Publicat pe 09.07.2013 la 17:32 Actualizat pe 09.07.2013 la 17:35

Iubesc ziua de luni pentru ca e un inceput. Si imi plac inceputurile. Inceputurile sunt cele mai frumoase. Totul e nou, totul e numai bun de descoperit. Intotdeauna gasesti locuri noi bune de gadilat si locuri noi bune de ascuns un sarut. Inceputul e intotdeauna funny, pus pe joaca. Nimic nu te plictiseste si e intotdeauna senin si frumos afara, numai bine de jucat ” de-a v-ati ascunselea” sau ” leapsa”.

Inceputurile sunt doar cu zambete si cuvinte frumoase, alea mai putin frumoase sunt tinute in pernute si teci, ca gherutzele pisicesti. Inceputul este cea mai frumoasa parte a unei relatii, aia in care nu ai inca un trecut de dragul caruia sa te incapatanezi sa crezi ca iubesti. Inceputurile vin intotdeauna cu o ceata stranie prin care vezi totul in ” color correction”. albul e mai alb, auriul e mai auriu, verdele e mai verde. Sforile cu care este legat Cupidon cand se fataie prin aer pe langa tine sunt scoase in post-productie..

Iubesc ziua de luni fie si numai pentru ca toata lumea o uraste. Suflet mare si milostiv cum sunt, as adopta-o fara regrete. Mie mi-e mila de ziua de luni. Toti o fac de rusine pe Facebook si isi scuipa in san cand o vad. Toti se stramba la ea, ii vorbesc urat si-i dau picioare in burta doar doar o trece mai repede. Trece repede doar cand e lunea aia de pica in concediu si nu stii cum sa faci sa o tii mai mult cu tine, pe plaja. Altfel, trece incet, incet, ca o laptareasa mare si grasa care-si tarsaie sabotii desperecheati. Altfel, ziua de luni e o pisica neagra care-ti sare dimineata in balcon si vrea mangaieri. Si toata lumea stie ca mie imi plac pisicile.

Sursa: adelaspune.ro

În articolul

Ca ziua de luni e o pisica neagra si buna

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 mai 2024. Racii pot avea parte de câștiguri financiare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Salarii îngheţate şi tăieri la stat. Măsuri dure după ce economia arată tot mai rău: datoria a depăşit 50% din PIB, iar deficitul e deja peste 3%
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Clătite cu flori de salcâm în aluat, pline de savoare și aromă
Catine
Chifle pufoase cu brânză și mărar, pentru un mic dejun savuros
useit.ro
O structură misterioasă de lângă Piramidele din Giza a nedumerit experții. Anomaliile detectate pot rescrie istoria
as.ro
Lovitura de milioane de euro dată de afaceristul de doar 28 de ani care a părăsit definitiv SUA pentru România: „E un exemplu”
MediCOOL
Băuturi pentru memorie. Cum pot îmbunătăți această funcție a creierului
Spynews
Crimă oribilă în Capitală, comisă de un băiat în vârstă de 16 ani şi amicul său. Au omorât un om în bătaie, în Crângași: "I-au dat cu bâta"
DeParinti
Epuizarea maternă: simptome, cauze și recuperare
MediCOOL
Simptomele cancerului pulmonar. 10 semne pe care nu trebuie să le ignori
HelloTaste
Dulceață de rubarbă cu vanilie. Rețetă simplă pentru iarnă
x