Cum arată un weekend Euforic: Grace de Monaco, Chef și Street Delivery!

Publicat pe 14.06.2014 la 11:24 Actualizat pe 14.06.2014 la 12:00

Nu ți-ai luat concediu încă și nu ai cum să dai o fugă până la mare? Nu-i nimic! În oraș, te poți distra pe cinste! Iată recomandările noastre pentru un weekend Euforic:

Nu ți-ai luat concediu încă și nu ai cum să dai o fugă până la mare? Nu-i nimic! În oraș, te poți distra pe cinste! Iată recomandările noastre pentru un weekend Euforic:

EVENIMENTE

Street Delivery - Fie că ești din București, Timișoara sau Iași, weekend-ul acesta poți profita de latura artistică a orașului tău. Arhitectură, ecologie, teatru, arte și toate ideile bune la care te poți gândi se reunesc la un eveniment de vară cu gust de limonadă și bere. În București, poți să=i prinzi gustul Peste Drum, adică în fața blocului Eva, unde vei vedea și filme despre jungla urbană.

TIFF - Câștigătorii Festivalului Internațional de Film Transilvania își proiectează filmele în București, la Cinema Studio și Cinema Elvira Popescu. Mergi aici dacă vrei să vezi producții atipice pentru Hollywood, din Bulgaria, Franța, Germania, dar și de la noi.

FILME

Grace of Monaco/Grace de Monaco

Nicole Kidman o întruchipează pe Grace Kelly, actrița care îți schimbă viața complet după ce intră în familia regală de la Monaco, descoperind provocările unei vieți nu doar publice, ci și reglementate de protocolul princiar. Filmul a deschis ediția din acest an a festivalului de la Cannes și poate deveni rolul definitor al fostei soții al lui Tom Cruise.

Chef

Îți place să gătești? Atunci vei savura acest film dedicat gastronomiei. Cal Casper (Jon Favreau, actor principal, regizor şi scenarist) este pe cale să-și piardă statutul de maestru bucătar la un restaurant faimos. Tragedia se transformă într-o oportunitate deosebită când Cal descoperă că poate revoluționa arta culinară cu ingredientele cele mai simple. Iar aventura sa mobilă va întrece extravaganța restaurantului.

The Fault in Our Stars/Sub aceeaşi stea

Filmul urmărește povestea lui Hazel, o tânără a cărei viață este prelungită de un medicament miraculos care nu îi redă însă și pofta de viață. Augustus este cel care va schimba viitorul ei complet, un băiat care suferă de aceeași boală teribilă, dar știe ce îi poate face sfârșitul mai frumos - o poveste de dragoste unică.

În articolul

Cum arată un weekend Euforic: Grace de Monaco, Chef și Street Delivery!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x