Mesaje de Paste

Publicat pe 30.04.2013 la 13:00 Actualizat pe 30.04.2013 la 13:09

In fiecare an obisnuim sa le trimitem celor dragi alaturi de care nu putem fi alaturi diferite mesaje. Iata o selectie din care te poti inspira:

Fie ca sarbatoare Sfintelor Pasti sa va aduca in suflet numai bucurii, atat voua cat si celor dragi.

Sanatatea si succesul in cariera sa nu inceteze sa apara, iar gandurile buna sa va duca catre Dumnezeu. Hristos a Inviat!

Hristos a Inviat! Fie ca de aceasta zi minunata sa fiti alaturi de cei dragi. Sa aveti bucurie in suflet si sa aveti parte de liniste!

Fie ca aceasta zi in care Hristos a Inviat sa fie una plina de fericire, bucurie, liniste, caldura si momente petrecute alaturi de cei dragi! Fie ca spiritul Sfintelor sarbatori de Pasti sa va aduca lumina, caldura in suflet, multe momente pline de fericire si bucurie alaturi de familie si cei dragi! Hristos a Inviat!

Lumina Invierii sa va fie de folos, bucurie si sanatate, atat tie cat si familiei tale.

Sarbatoare Sfintelor Pasti sa va aduca in suflet numai bucurii si ganduri bune, trupului sanatate si succes in tot ce vreti sa faceti. Fericirea fie de partea voastra.

Lumina vine din inima fiecaruia. Bucuria vine din lucruri marunte. Linistea vine din suflet. Paste Fericit!

Miel rumenit, cozonac marit, ou inrosit si un Paste fericit!

Cu ocazia acestei sarbatori sfinte, fie ca Domnul sa ne aduca lumina, bucurie si sanatate tuturor. Paste Fericit!

Fie ca bucuria Invierii Domnului sa va aduca multa caldura in suflet, liniste si multe bucurii alaturi de familie si de cei dragi! Paste Fericit!

Fie ca sarbatoarea de Paste sa-ti intareasca speranta si increderea! Hristos a inviat!

Noaptea Sfanta a Invierii sa va lumineze sufletele pentru a fi mai buni, mai curati, mai intelegatori si mai apropiati de Dumnezeu! Un Paste fericit alaturi de cei dragi!

Lumina si caldura Pastelui sa ne incalzeasca sufletele, sa ne lumineze mintile, sa ne deschida inimile spre iubire, credinta, iertare. Sa fim mai buni, sa ne bucuram din plin de frumusetea tuturor lucrurilor care ne inconjoara si sa daruim iubire celor dragi.

Un inger bland din cer coboara,

Se roaga-n taina, apoi zboara.

De-acolo sus el ne trimite:

Un zambet bland, o raza calda Si trei cuvinte:

Hristos a Inviat!

Poate o sa ti se para complet lipsit de originalitate, dar stii ca vorbele simple sunt si cele mai

frumoase. Asa ca Hristos a inviat!

Sper ca Pastele sa-ti intareasca increderea si speranta! Hristos a inviat!

Fie ca lumina Invierii Mantuitorului sa va inunde casa si sa va aduca numai armonie, fericire si multa iubire. Paste fericit!

Fie ca bucuria Invierii Domnului sa va aduca in suflet liniste, pace si fericirea de a petrece aceste clipe magice alaturi de cei dragi. Hristos a inviat!

Sfanta sarbatoare a Invierii Domnului sa-ti aduca cele patru taine divine: incredere, lumina, iubire, speranta. Clipe de neuitat alaturi de cei dragi si numai realizari!

E atata lumina in jur, pentru fiecare dintre noi. Lasa lumina sa intre in casa sufletului tau si te vei simti cu adevarat implinit.

Hristos a inviat! Fie ca lumina Invierii sa iti umple sufletul de speranta, liniste, bucurie si iubire!

Redescopera sentimentele sincere ce ti se adapostesc in suflet, fii mai bun cu cei ce au nevoie de dragoste si sprijin si la fel de iubitor si plin de caldura cum numai tu stii sa fii!

HRISTOS a-nviat! In noaptea Invierii In noaptea Invierii, cand clopotele bat, cu lumanari aprinse, cu sufletul curat, sa spunem impreuna....HRISTOS A INVIAT!

Invierea domnului Iisus sa iti ierte pacatele, lacrimile Maicii Domnului sa iti spele necazul din suflet, lumina Invierii sa iti readuca speranta. Hristos a inviat!

Paste fericit Sarbatori fericite alaturi de cei dragi, sa aveti parte de multa caldura in suflet si in casa, bucurie in inima si multa sanatate si putere de munca.

De Paste Invierea Domnului sa va sporeasca sanatatea si belsugul, sa va implineasca gandurile si sperantele. Lumina sfanta a Invierii sa coboare in sufletele si in inimile voastre.

Binecuvintare Fie ca Lumina Divina a Sfintelor Paste sa iti aduca tot ceea ce poate fi mai bun pe lume, Bunul Iisus prin jertfa lui sa-ti fie alaturi toata viata, mereu viu in sufletul fiecaruia si astfel vom trai vesnic! Hristos a-nviat!

Lumina sarbatorilor Fie ca spiritul Sfint al Sarbatorilor de Pasti sa va lumineze sufletele si casele! Dumnezeu sa va binecuvinteze si sa va ocroteasca!

Paste Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului, sa reverse asupra voastra sanatate, belsug si bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va ridice sufletele spre noi trepte spirituale si sa va insoteasca pasii pe drumul vietii.

Pe salcii verzi si flori de mar,

Iisus sa-ti intre-n casa,

Sa-ti lase-n inima si-n gind,

Lumina pretioasa.

Paste Fericit!

E-n somn de salcii un vis de rastignire

E plans de miei si plaiuri cu verdeata

Hristos sa va aduca lumina

In noaptea renuntarii la moarte pentru viata.

Din lumina care vine,

Si speranta ce se naste....

Un Miracol pentru ....sine

Fericire si mult bine....

Va dorim in zi de Paste!

Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o

promisiune la fiecare grija, o binecuvantare la fiecare pas. Fie ca Sarbatoarea Invierii Domnului sa va aduca in case lumina, dragoste, intelegere si sanatate! Hristos a inviat!

Lumina Pascala prin miracolul ei sa aduca in sufletele noastre liniste, impacare, iubire mai multa, o primavara deosebita!

Sanatate familiilor noastre, mult noroc in tot si toate ! Dumnezeu sa va dea iubirea

si binecuvantarea lui! Hristos a inviat!

Lumina Sfintei Invieri sa iti aduca bucurie, iubire si o minune care sa iti schimbe viata in cel mai frumos mod posibil!

Fie ca sfintele sarbatori sa ne faca viata mai frumoasa, casa mai bogata si masa imbelsugata. Fie ca Invierea Mantuitorului sa ne faca sa aducem lumina, caldura si iubire in sufletele, inimile si gandurile celor dragi si fie ca Hristos a Inviat pentru fiecare!

Noaptea Sfanta a Invierii sa va lumineze sufletele pentru a fi mai buni, mai curati, mai intelegatori si mai apropiati de Dumnezeu! Un Paste fericit alaturi de cei dragi!

Sunt zile cand trebuie sa ne reamintim sa fim mai buni, mai plini de dragoste, cu inima calda si mai deschisa, cand lumina sfanta coboara in casele si in inimile noastre… PASTE FERICIT!

Lumina si caldura Pastelui sa ne incalzeasca sufletele, sa ne lumineze mintile, sa ne deschida inimile spre iubire, credinta, iertare. Sa fim mai buni, sa ne bucuram din plin de frumusetea tuturor lucrurilor care ne inconjoara si sa daruim iubire celor dragi. Sarbatori fericite si linistite!

Lumina din Noaptea Sfanta sa va calauzeasca Viata si Inima! Va doresc multa Pace in Suflet si sentimentul de Implinire sa va insoteasca mereu!

Lumina Invierii Domnului sa va calauzeasca in drumul vietii, sa aveti liniste si pace, seninatate in suflet si caldura in casa! Hristos a Inviat!

Bat clopote melodioase-n miez de noapte

Si la biserica pe toti crestinii-i cheama,

Se-aud din ceruri ale ingerilor soapte,

Ce Pastele vestesc, din nou, de buna seama.

Azi, in zi de sarbatoare, sa coboare linistea si pacea. Minunea Invierii Lui Iisus sa dainuie in inimile voastre, sa va lumineze viata si sa va aduca renasterea credintei, sperantei, bucuriei, cu bunatate si calducra in suflete! Hristos a Inviat!

Deschideti ochii pentru a vedea Minunea Invierii, deschideti-va inimile pentru ca Lumina Sfanta sa va lumineze sufletul, ridicati glasurile pentru a canta cu totii Hristos a Inviat. Un Paste Fericit alaturi de toti cei dragi!

Mireasma Sarbatorilor Pascale sa fie pentru noi toti un excelent prilej de intoarcere spre pietate, armonie, speranta, toleranta, evlavie si curatenie sufleteasca! Hristos a inviat !

Lumina Invierii sa-ti lumineze necunoscutele carari ale vietii si sa-ti umple sufletul de bucurie si speranta! Invierea Domnului sa-ti sporeasca sanatatea si belsugul, sa-ti implineasca gandurile si sperantele.

Fericire, armonie, dragoste si o primavara calda sa va aduca Sfintele Pasti in casele dumneavoastra!

Un gand plin de lumina si tot ce-nseamna tihna, caci sufletul-i curat. Hristos a Inviat!

Luminoasa sarbatoare a Sfintelor Pasti sa coboare peste noi toti bucurii duhovnicesti, pace si buna intelegere, iar Hristos cel Inviat sa ne daruiasca sanatate si intru toate buna sporire. Hristos a Inviat!

Si de va fi sa vina Isus

Din ceruri inapoi la noi,

E semn c-a inviat credinta,

C-a inviat ce-i bun in noi.

Paste fericit!

Fie ca Invierea Domnului nostru Isus Hristos sa aduca in inima ta pace, bucurie, fericire si sa te faca sa te apropii tot mai mult de El, ca sa poti trai o viata dupa voia lui. Hristos a inviat !

Cer curat, pamant bogat, suflet impacat, spirit luminat! Hristos a inviat! Gand implinit! Paste fericit!

Lumina, speranta, putere de-a merge pe drumul vietii cu fruntea sus, incredere in forta ta si multa dragoste de la cei dragi.

La Sarbatoarea Sfintelor Pasti sa coboare linistea si pacea, minunea Invierii lui Isus sa dainuie in inimile tuturor, sa va lumineze viata si sa va aduca renasterea credintei, a sperantei, a bucuriei, cu bunatate si caldura in suflete! In noaptea de Inviere clopotele bat, iar noi va spunem cu drag: Hristos a Inviat!

Aprindeti candelele toate

ISUS coboara printre noi!

Dati dusmania la o parte

Si ajutati-va-ntre voi.

In zi de sarbatoare cand clopote bat

Cu lumanari aprinse si sufletul curat

Sa spunem impreuna HRISTOS A INVIAT!

A sosit clipa mult asteptata a linistii, impacarii, bucuriei si binecuvantarii sufletului. Sa lasam o clipa totul si sa multumim Domnului pentru tot ce ne-a daruit.

De Pasti cand zorile s-aprind si la biserici clopotele bat, din inima iti spun: Hristos a Inviat!

Fie ca spiritul Sfint al Sarbatorilor de Pasti sa va lumineze sufletele si casele! Dumnezeu sa va binecuvinteze si sa va ocroteasca!

Iepurasul mustacios si-a luat ciorapii pe dos si mi-a zis in doua soapte, sa-ti dau un mesaj de Paste.

De Pasti sa iei de pofta, nu sa mananci de foame. carnea de miel are cam 200 de calorii la suta de grame.

Umbla veste-n tot orasul, cum ca vine iepurasul

Sa v-aduca pe-nserat, Pasti bun si Luminat!

Iepurasi … 8 se spioneaza … 5 sunt la somnic si frumos viseaza … 2 mai albiori … dau cadou de sarbatori … iar ultimul a citit … UN NOU PASTE FERICIT!

Mai bine dau mesaje de Paste decat sa fac minute aditionale. Mi-am dat salariul ca sa umplu masa de bucate traditionale.

Simte-te bine de Paste si infrupta-te cu bucate. Bucura-te ca daltonistul cand vede oua colorate.

Iepurasul de Paste Iepurasul mustacios e de Paste norocos, nu-ti lasa cadou in ghete, are el alte secrete: pasca, oul inrosit, cozonac, mielul fript si un Paste Fericit!

Iepuroiul nu mai vine,

Ca nu prea se simte bine:

A aflat din Parlament

Ca e CRIZA in buget...

Asa ca s-a imbatat,

Ca sa nu fie CRIZAT...

PASTE FERICIT!

Iepuri veseli si zglobii,

Oua rosii, bucurii,

Miei cu zurgalai la gat

Sa va tina de urat!

Pastele cu sanatate,

Zile sfinte, luminate,

Iar pe masa romaneasca

Pasca dulce sa domneasca!

Si cum postu-i pe-ncheiate,

Aveti grija la bucate:

De nu le udati cu vin

S-ar putea sa fie-un chin!

Soarele sa va-nsoteasca,

Bucurie-n casa voastra,

Sa petreceti fericiti

Alaturi de cei iubiti!

Paste mielul fericit,

Oul sade inrosit,

De rusine s-a scumpit,

Iar iubitul Iepuroi,

Sa v-aduca Euroi,

Fericire, sanatate,

Mult noros si spor la toate!

PASTE FERICIT!!!!

In acest an, iepurasul o sa se grabeasca sa ajunga la tine pentru a-ti da plicul cu cei o mie de pupicei de la mine…

Umbla veste-n tot orasul

Cum ca vine iepurasul

Sa v-aduca pe-nserat

Paste bun si Luminat.

Hristos a inviat!

Doi iepurasi, ca doi copilasi, au fugit peste imas si aduc in fuga lor vestea buna tuturor, ca HRISTOS A INVIAT!

Iepurasul mustacios e de Paste norocos. Nu-ti lasa cadou in ghete, are el alte secrete: pasca, oul inrosit, cozonacul, mielul fript si un Paste Fericit!

Sa-ti fie viata pufoasa ca un cozonac, fara griji ca a unui miel, colorata ca un ou de Pasti si luminoasa ca Ziua Invierii. HRISTOS A INVIAT!

În articolul

Mesaje de Paste

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x