Asta este piesa cu peste 6 milioane de vizualizări cântată de protagonistul din serialul turcesc ”Love Story”

Publicat pe 06.04.2018 la 12:42 Actualizat pe 15.06.2018 la 15:15

“Love Story”, serial turcesc difuzat de postul Happy Channel vineri și sâmbătă, de la ora 22:00, descrie povestea cutremurătoare de iubire dintre Korkut Ali (Seçkin Özdemir) și Ceylan German (Damla Sönmez).

“Love Story”, serial turcesc difuzat de postul Happy Channel vineri și sâmbătă, de la ora 22:00, descrie povestea cutremurătoare de iubire dintre Korkut Ali (Seçkin Özdemir) și Ceylan German (Damla Sönmez). Seçkin Özdemir,protagonistul acestui serial, a cucerit inimile telespectatoarelor de la prima sa apariție la tv. Ce-i drept, ochii lui albaștri sunt atât de irezistibili!

Seckin nu este doar actor, ci și cântăreț. Muzica a îndrăgit-o din perioada în care lucra ca DJ. Piesele pe care el le-a pus pe canalul său de YouTube au milioande de vizualizări. Însă, dintre toate, cea mai urmărită este piesa ”Ver Bana Düşlerimi” (”Dă-mi vise”). Aceasta are peste 6.500.000 de vizualizări.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Povestea serialului

Korkut (Seçkin Özdemir) este un tânăr frumos și carismatic de origine turcă, cu o poveste dramatică. După ce a fost abandonat de părinți când era mic, a fost adoptat de o altă familie, după care a fost abandonat de nou. Ceylan (Damla Sönmez) aduce iubire și speranță în viața lui Korkut, după speranțele năruite și dezamăgirile înlănțuite prin care a trecut prin viață. Personajele principale trăiesc o dragoste emoționantă, totodată însă o dramă puternică.

Într-o zi, Ceylan pleacă în Germania cu Tolga, pentru a filma un videoclip, unde face tot ce îi stă în puteri să îi fie pe plac lui Tolga, însă fără succes, ceea ce o supără foarte tare și o determină să se întoarcă în Istanbul. Pe drumul spre aeroport, bagajul îi este furat și rămâne fără bani. În același timp, îl cunoaște pe Korkut, căruia îi cere ajutorul. Korkut nu are idee că tânara din fața lui este femeia care îl va ajuta să uite de suferința din viața lui.

Când ajunge acasă, Korkut găsește invitația la nunta fostei iubite. Korkut hotărăște să meargă la ceremonie cu gândul de a-și recupera iubita. În timpul evenimentului, Korkut este împușcat și ajunge în stare critică la spital. Urmează o perioadă dificilă și astfel se decide să plece din Germania și să se întoarcă în Turcia, în Istanbul, să-și regăsească părinții.

În articolul

Asta este piesa cu peste 6 milioane de vizualizări cântată de protagonistul din serialul turcesc ”Love Story”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x