Blonda rea din ”Feriha” se pregătește de ani buni pentru un rol la care visează

Publicat pe 11.07.2019 la 12:51 Actualizat pe 11.07.2019 la 12:55

În serialul turcesc ”Feriha”, frumoasa actriță Ceyda Ateș o interpretează pe Hande Gezgin, fata rea care tot încească să îi tulbure apele protagonistei.

În serialul turcesc ”Feriha”, frumoasa actriță Ceyda Ateș o interpretează pe Hande Gezgin, fata rea care tot încească să îi tulbure apele protagonistei. Actrița a mărturisit, la un moment dat, că rolul acesta i-a creat ceva probleme în relația cu mama sa.

De actorie, Ceyda s-a apucat de la vârsta de cinci ani, îndemnată fiind, firește, de părinții ei. Însă, pentru că vrea să fie un artist complet, Ceyda Ateș nu s-a limitat doar la cursurile de actorie. Și asta pentru că marele vis este să… joace într-un musical. Drept urmare, se pregătește intens pentru rolul mult visat.

Fac dans, pentru că este important în meseria mea. Dar iau și lecții de canto, pentru că vreau să îmi folosesc și vocea pentru când se va ivi ocazia să joc într-un musical”, a declarat actrița.

Pe Ceyda Ateș o puteți urmări la Happy Channel, de luni până vineri, în serialul ”Feriha”, difuzat de la ora 13.00.

Despre serialul turcesc ”Feriha”

Feriha (Hazal Kaya) este o tânără care trăiește la limita sărăciei, într-un cartier de bogătași. Tatăl ei, Rıza Yılmaz (Metin Çekmez), este administratorului unui bloc de apartamente de lux, iar mama ei, Zehra Yılmaz (Vahide Gördüm), este femeie de serviciu. Manageriul imobilului unde lucrează părinții ei le-a oferit un mic spațiu de locuit.

Viața Ferihăi se schimbă când ajunge să studieze la o Universitate particulară, cu o bursă de merit. Deoarece o îngrozește gândul că va fi discriminată din cauza situației sale financiare, Feriha îi minte pe toți colegii că este la fel de bogată ca ei.

La Universitate, îl cunoaște pe Emir (Cagatay Ulusoy), cel mai frumos băiat din campus, de care se îndrăgostește pe loc. Emir și Feriha par făcuți unul pentru celălalt, dar lucrurile vor deveni extrem de complicate. Hande Gezgin (Ceyda Ateş) este cea care, în secret, îl iubește pe Emir și este gata oricând să-i facă zile negre Ferihăi.

În articolul

Blonda rea din ”Feriha” se pregătește de ani buni pentru un rol la care visează

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Angajatorii care oferă salarii în România de 2.000 de euro, dar nu găsesc oameni interesaţi: "Aleg să plece în străinătate!
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x