Ce spune Eleanor Tomlinson despre colegul ei din ”Poldark”: „I se pare stânjenitor”

Publicat pe 18.05.2018 la 08:56 Actualizat pe 18.05.2018 la 10:35

În serialul ”Poldark” sunt soț și soție. Întrebată ce părere are despre Aidan Turner (cel care îl interpretează pe Ross Poldark), actrița Eleanor Tomlinson a avut numai cuvinte de laudă.

Serialul ”Poldark”, difuzat în România de postul Happy Channel, a primit 27 nominalizări și alte 7 premii la festivalurile de film.

În serialul ”Poldark” sunt soț și soție. Întrebată ce părere are despre Aidan Turner (cel care îl interpretează pe Ross Poldark), actrița Eleanor Tomlinson a avut numai cuvinte de laudă:

Este o persoană minunată! Un om excepțional! Ce îmi place cel mai mult la Aidan este faptul că e un actor extraordinar”.

Apariția lui în serialul ”Poldark” (difuzat de Happy Channel în fiecare duminică, de la ora 20.00), i-a adus lui Aidan numeroase admiratoare. Asta și pentru că actorul arată spectaculos, astfel că a devenit rapid un sex simbol. Jurnaliștii britanici au fost curioși să afle de la Eleanor Tomlinson cum se simte să formeze, în film, un cuplu cu un sex simbol:

Este interesant. Aidan, sinceră să fiu, este cam timid. Ba chiar spune că i se pare cam stânjenitor acest statut de sex simbol”.

Serialul ”Poldark” (difuzat de Happy Channel duminica, de la ora 20.00) s-a bucurat de un succes uriaș în Marea Britanie. Conform statisticilor, el a fost urmărit, în medie, de 8,8 milioane de telespectatori! Rolul principal din serialul ”Poldark” i-a adus lui Aidan Turner numeroane nominalizări și premii. Din cele 11 nominalizări pentru rolul lui Ross Poldark, Aidan Turner a obținut șase premii.


“Poldark” este în fiecare duminică, de la ora 20.00, la Happy Channel.


Acțiunea serialului este plasată în secolul XVIII. Aidan Turner joacă rolul principal, el este Ross Poldark, un ofițer al armatei Marii Britanii, care se întoarce acasă, în Cornwall, după Războiul American de Independență (1775-1783). Se trezește într-o lume total schimbată față de cea pe care o lăsase în momentul în care a plecat, fiind crezut mort de rude și apropiați. Elizabeth Warleggan (interpretată de Heida Reed), marea lui iubire, urmează să se căsătorească cu vărul lui. Își găsește tatăl mort, care nu i-a lăsat moștenire mai nimic, în afară de o mină părăsită. Ross este nevoit să lupte pentru a-și construi o nouă viață, din care inamicii nu lipsesc . El întâlnește dragostea și speranța atunci când se așteaptă cel mai puțin. O cunoaște pe Demelza (Eleanor Tomlinson), pe care o ia la el în casă pentru a se ocupa de bucătărie, dar în timp, relația lor ajunge la un alt nivel.

“Poldark” – o poveste de epocă, din care nu lipsesc provocări și conflicte între cei săraci și cei bogați, iubirea și lupta pentru supraviețuire, va fi difuzat la Happy Channel în fiecare duminică de la ora 20.00.

În articolul

Ce spune Eleanor Tomlinson despre colegul ei din ”Poldark”: „I se pare stânjenitor”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Cât de mult seamănă fiica cea mare a lui Cristi Borcea cu milionarul român! Melissa Borcea se „scaldă” în lux la 20 de ani
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x